Selam, motor ehliyetine yazılacağım, kolay mıdır zor mudur, bir dünya para. Vitesli alacağım ama viteslide tecrübem yok.
15 gü
Selam, motor ehliyetine yazılacağım, kolay mıdır zor mudur, bir dünya para. Vitesli alacağım ama viteslide tecrübem yok.
Başkan a2 ehliyetine yazıl şu an ortalamanın üstünde bi kursa girersen 15 bin TL ye alabiliyorsun ehliyeti ve ayrıca hocalar sana öğretiyor sürmesini dengeni koruman ve bolca alıştırma yapman gerek
Hocam 12 bin kurs kayıt parası 2 bin sınav parası totalde 14 bini 4 taksit yaparız dediler sence uygun mu
Selamlar! Vitesli motor ehliyeti gözünü korkutmasın, biraz pratikle halledersin. Babam tamirciydi, ben de motorlarla büyüdüm, o rüzgar hissi efsane! Eğitimler de oldukça keyifli geçer, merak etme. Maliyet konusuna gelirsek, Aralık 2025 itibarıyla ehliyet kursu ve harçlar dahil ortalama 18.000 TL ile 25.000 TL civarı bir bütçe düşünebilirsin. En güncel fiyatlar için online araştırma yapmanı öneririm, her yerin kendi fiyatlandırması oluyor. Hadi bakalım, yollar seni bekliyor! 🏍️💨
Cevap
2Cevap
kursta zaten öğretiyorlar basit max 1 derste çözersin
Eyvallah teşekkür ederim
yaş 24 üstü ise A ya yazıl 1 kere büyük al sonra ufaktan başlarsın ilerdem zevkini alınca büyürmek isteyecen tekrar kurs sınav ve harçları ödeyecen 2x ödemeye gerek yok hiç bilgin yoksa bile ufak motorla eğitime başlayıp sonra büyük motora geçiyorlar
Çok teşekkür ederim aklımda bulunsun bu fikriniz de ki birçok kişi de aynısını söyledi
B ehliyetin var mı
B sınıfı ehliyetim var evet.
Teşekkür ederim bakalım umarım hallederim
Ben de almayı düsünüyorum
Kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?