Motorcular egzozunuzun sesi bol olsun.
Motor ehliyeti almak zor mu?
Motorcular egzozunuzun sesi bol olsun.
Motor ehliyeti almak zor değil sınavları da aşırı basit sadece direksiyona hakim olmalı ve sınav olacağınız güzergahı bilmeniz yeter zaten r25 le sınava girmeyeceksiniz muhtemelen 150-200 cc çapında bir commuter motorla girersiniz direksiyon açısı daha geniş ve kıvrak geçiş sağlar size korkulacak bir şey yok herkes gibi siz de rahat rahat alırsınız yalnız tek rica 50cc de olsa 1000cc de olsa kask ve güvenlik ekipmanlarını tamamlayıp binin motoru satarsın ama kaskı satamazsın ekipmanı satamazsın diyenlere kulak asmayın motor da kaporta sizsiniz bir cbr600 kullanıcısı olarak önerilerim bunlar
Iyı içim rahatladı. Dediklerine katılıyorum güvenlik ekipmanı olmadan hiç binmem zaten.
Bütçenizi bilmiyorum fakat örnek olarak 25 bin tl bütçeniz varsa 25 bin tl lik motor almayın 20 bin tl ye motorunuzu alın 5 bin tl ye ekipman alırsınız kendinize ilk motorunuz olacaksa mümkünse 2. el tercih edin 0 Km motorla illaki düşer şaşar devirebilirsiniz hiç yoktan bişey olduğu zaman 2. el olduğu zaman biraz daha az üzülürsünüz fazla içiniz yanmaz
Motoru 2. El alicam. Ekipmanlar hazır. Ehliyet alicami motorcu bi arkadaşım duyunca kask, mont , eldiven hediye etti şimdiden. Hatta beraber viraj yaparız diye dizlik te almış. internetten markalarına felan baktım hepsi toplam 5.000 geçmiş.
Araba ehliyetinden farklı olacağını sanmıyorum, güzel seçim. 😍
Thx 😊
EİG için teşekkürler, hemencecik. 😋
Rica ederim
Cevap
14Cevap
Motor ehliyeti kolaydır diye düşünüyorum. Teorik sınav zaten kolay onu geçersin. Uygulama sınavına gelirsek, zorlayacaklarını sanmıyorum.
Bende videolarini izledim. Basit geldi. Inşallah yaparım 😆
Kolaydır ehliyete gir tamamdır bende inşallah kazasız belasız bir iş bulayım ehliyet alacağım bitane güzel bi motor alacağım.
bende yamaha yzf r-25 almayı düşünüyorum, motor ehliyetim benimde yok lakin zor değil, hali hazırdada scooter kullaınıyorum çok keyifli.
Yıllardır motor kullanıyorum tek seferde alırsın ehliyeti sorun etme
kullanmayı biliyorsan kolay MT 07 700 cc gibi bı canavarla aldım ehliyeti düşün

Motor alacaksan Honda al
Olmaz çünkü Honda bu işin lideri diğerleri Honda nın izinden gelir kanka 😀
Dört teker bedeni iki teker ruhu taşır...
Bende istiyorum motor ehliyeti ama bunun için özel ders vericek biri lazım
Bisiklete binebiliyorsan ve el ayak koordinasyonunu sağlayabiliyorsan çok kolay. Motor candır her zaman, hele ki uzun yolda
r25 ne beee r6 ezer geçer sfsjsjs
Bi ara hastasıydım motorun ama almak nasip olmadı sfdhsj
Niye R25 i ezikledin ki şimdi. O motora hastayım. R6 ya lâf ettik sanki.
Şaka yapıyorum ya niye ciddiye aldın of :((((
Hız bakımından r6 daha iyiya o yüzden daha çok hoşuma gidiyordu öylesine söyliyeyim dedim 😔
R25 deli damarım olunca malûm...
Ne güzeeel...
Dislike kaldır ya bu arada sjss
Çok güzel ama tehlikeli ya🤦
Tehlikesiyle seviyorum işte.. 😊
Hayır tabiiki hatta basit inan
THANK YOU😆
Ford focus sport arabam var. Motorcu değilim. Xper için geldim.
Sorduk mu
Görgüsüz jdjdj
Biz sana motor ilgini sordukmu hayır eee o zaman sende sorgulama ben Xperimi alır giderim hadi kolay gelsin
Alakasız görüş diye şikayeti bastım aklın başına gelsin hdhd
@sakallibey sitenin adı KizlarSoruyor.
Soru sordum. Bi de sana mı danışaydım.
Sürmeyi biliyorsan çok kolay.
Yo kursa gidip almıştım 10 sene oluyor
Kaç cc
250CC
Daha önce ehliyet var mı araba felan
Araba ehliyetim yok.
Ehliyet almak çok zorlanmış motor kullanmayı biliyormusun peki
Motor kullanmayı biliyorum ama ehliyette zorlanirmiyim diye bi tereddüt ettim.
Yok kullanıyorsan zorlanmazsin
Iyi o zaman. Iyi geceler.
Teşekkür ederim efendim 🙏
Motorcu sesimizi duyuyorsan gel
R25 mi peehh. O neydi giz 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar