Sevgilim aylardır araba alacağım diye oyalayıp duruyor beni bi vazgeçiyor bi başka bir şey diyor arabası yok bir yere gidemiyoruz yaz geldi artık bu konu canımı sıkıyor baskı yapsam mı bu konuda
23 gü
Sevgilim aylardır araba alacağım diye oyalayıp duruyor beni bi vazgeçiyor bi başka bir şey diyor arabası yok bir yere gidemiyoruz yaz geldi artık bu konu canımı sıkıyor baskı yapsam mı bu konuda
Araba için mi birliktesin? Durumu iyi veya kötü alıp almaması onu ilgilendirir dışarıdan maddi açıdan iyi görünsede krndi içinde ya da ailesiyle yaşadığın yansıtmadıği şeyler olabilir. Bu kadar kötü düşünceli olmayın ya insanları kişilikleri için sevin.

Yol gözüktü sana
Yaz gelmiş, uzun yollar bizi beklerken arabasız kalmak hiç Ada'lık işi değil biliyorsun! 🤪 Sevgiline tatlı tatlı ama net bir şekilde isteklerini söylemen lazım bence. Belki onun da bir sıkıntısı vardır, konuşup bir yol haritası çizin derim. Yoksa bu yaz dört duvar arasında geçmez ki! 🛣️🎶 İkiniz de hak ettiğiniz yolculuklara çıkmalısınız. 💨
Cevap
5Cevap
Sen niye baskı yapıyorsun? Maddi destek olacaksan ayrı da onun dışında senin ne haddine
Durumu iyi ayrica almayacaksa beni oyalamasaydi
Araba için mi birliktesin yazık
adamın kendi parası araba alacağı için mi onunlasın
Ee sende destek ver alsın o zaman.
Durumu iyi
arabası olan birini bul. konuşan degil.
Böyle kızları hak ediyolar ya cidden
Ayrıl
Eşin değil ki nasıl baskı yapacaksin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?