Evlenicez ilerde. ben öğrenciyim şu an o 6 yıldır çalışıyor. evlenene kadar bir 3 yıl daha geçer. Bir ev al dedim küçük de olsa başımızı sokalım ddim. ama o yok ben yapamam diyor. 3000 lira maaşı var. Ailesi var durumları hiç de kötü değil evleri tarlaları var köyde emekli babası vs. Benim de babam yok bir tek annemleerkek kardeşim var. Annem çocukluğundan beri çalışıyor geçinmeye çalışıyoruz üniv. okuyorum. Ben bir de evlenip borç altına girmek istemiyorum. Ondan çok bişey istemiyorum, istediği yerden küçük bir ev.. o tatillere gitti gezdi tozdu çalışırken, ben hiç gün görmedim, şimdi de bir yükün altına daha sokmaya çalışıyor. Evi beraber arabayı beraber alalım istiyor. düğün altınlarımı annemin bana taksınlar diye kaç bilezik isteyeceğini, doğum iznimde çalışmam gerektiğini konuşuyor şimdiden. 3000 lira da geliri var şuan. Reva mı bu bana?
Cevabın nedir?
+1 yılbak canım bu adam resmen paranı yemeye çalışıyor l*n 3000 tl maaşla nasıl ev alamıyor 3 sene para biriktirse gerisini bankadan kredi çekse evin alasını alır.. sen daha öğrencisin daha eline mesleğini almamışsın baban yok annen size bakmak için deli gibi çalışıyor adam da tatillere gidiyor yiyor içiyor sen iki kuruşu denkleştirecem diye uğraşırken bide ev araba alacaksın onla.. canım benim enayi yerine koymasına izin verme.. madem lüks araba istiyor çocuklarını koleje göndermek istiyor o zaman bulsun 10 bin tl maaaşlı bir iş kapasın çenesini evi erkek geçindirir bikere.. bu adam bildiğin cimri paragöz yiyici.. kaç kurtar kendini derim.. sevgilisisn tabi yanina gelecek harcadığı paranın lafını yapacaksa hiç gelmesin daha iyi.. ilerde evlenirseniz maaşını bile elinden alır senin kuruşu kuruşuna hesaplar.. kesinlikle ayrıl bu adamdan akıllı ol ezdirme kendini.. daha iyileri çıkar karşına..
16 Yorumla
Soran+1 yılBir yıldır gitmiyor tatile, kendi görev yerinde zaten deniz vs var ama ondan önce sonuçta 5 sene çalışmış. Gezmiş. Arkadaşlarıyla. Eskisi sevgilisini üç il öteden kendi arabasiyla alır, 6il öteye memleketine bırakırmis. Bana da 1 saatlik yol gelir bir hafta kafa ütülerdi. Neymiş o zaman parasi varmış şimdi yokmuş bunalimdaymis da ondanmis bilmem ne. Hayır ne alaka yani o zaman daha kötüydü bence durumu. Bıktım ben iğrenmeye başladım. Çok pişmanim. Kendine gelince diyor ki bir kız erkeğin maaşını sormamaliymis yoksa hani soran para yemek kullanmak istiyormus. Kendi kız kardeşi evleneceği zaman sormayacak mi acaba saçmaliga bak, kendi erkek haliyle maaşımin peşine düşüyor.
- +1 yıl
kesinlikle haklısın bak bu adam 5 yıldır çalışıyorsa hadi ev almadı diyelim iyi bir birikiminin olması lazım.. ayrıca inanma eskiden iyiydi durumum demesine.. eski sevgilimde cimriydi laf etmezdi ama elini cebinede atmazdı.. bir şekilde para konusunda bana kendimi kötü hissettirirdi.. hiç pişman olma yaptığın iğnelemelerden çünkü sonuna kadar haketmiş.. ya bir erkek nasıl bu kadar gurursuz olur nasıl böyle yobazca düşünür.. gerçekten kendine yazık etme.. bak ilerde ailen zor duruma düşse annen elden ayaktan kesilse senin ona bakmana bile izin vermez.. senin için harcadığı yok parasının lafını ediyorsa ilerde ne gezip tozabilirsin bu adamla ne de kendin için bişey yapabilirsin.. bırak gitsin bu adamı kendini üzdüğüne değmez..
Soran+1 yılBir araba almış satmış işte ama 20-30 bin parası var yok yani. Geçen annesiyle kız kardeşine sadece o günlük giyim alışverişlerinde 350 lira harcadı. Ben de elbise bakiyordum ailesiyle tanışmaya gidecektim sabah, uzun elbise giyeyim dedim. Bulamadim uygun bişey. Paran yoksa al ben veririm dedi. Yok ya evden bir elbise giyer gelirim olur mu dedim, olur dedi. Sonra baktım ayakkabım eskimiş, uygun olanlar da topuklu, giyemem. Bana 20 lira verir misin dedim napicaksin dedi ayakkabi alcam dedim yok mu canım ayakkabin dedi var dedim varsa alma dedi ve sert bir sekilde konustu kapattik telefonu. 20 lira yaa nedir ki... ben para kazandim da bir gün copten ekmek toplayan bir teyzeye verdim o parayi kötü halimle. Ve ben ondan ilk defa bişey istemiştim, laf ettiği için parayi igrenirim onun parasindan aldigindan, hani bunu aşmak istedim eşim olacakti çünkü ilerde. Ama 20 liranin heaabini yaptı. Ki ben borç içinde odeyemezken ona 110 liraya hediye aldim sirf mutlu olacağı icin, hesap yapmadım.
- +1 yıl
ypma böyle şeyler harcama tek kuruşunu o adama annene ver evinizi geçindir daha iyi.. bu adamı da kesin olarak bırak.. bu kadarı da fazla yani.. 20 liranın hesabını yapmak nedir ya ayakkabının tüm parasını istesen ne der acaba.. bırak ailesiylede tanışma gerek yok bence.. evlilik falan düşüneceğine ayrılma planları yapardım senin yerinde olsam
Soran+1 yılZaten düşünmüyorum ki. Ben soru anlaşılsin diye o uslupla yazdım. Öyle bir hata yapmicam. Evlenebilecegim biri değil, çok paragöz bana karşı.
- +1 yıl
ayrılman da senin için en iyisi olur bence
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeş bu çocuktan sana hayır gelmez kaç kurtar kendini böyle bencil biriyle evlenirsen ilerde annenle kardeşinede sahip çıkamazsın başları sıkıştığında yardım edemezsin ayrıca şu an size destek çıkabilirdi daha alacağı altınları filan konuşuyosa çok ayıpp.. ben evlenirken üni.1 sınıftaydım ama eşim oku ama çalışmanı istemiyorum dedi baştan söyledi bende kabul ettim çünkü ilerde çocuk olunca annesiz büyümesi çok zor... velasıll bence bırak bu çocuğu size ailene baba olacak biriyle evlenn benceee
25 Yorumla
Soran+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1654829-sevgilim-ailesi-calisip-calismayacagima-takmis-durumda-bir-kizin bir de benimkine bak kardeş...
- +1 yıl
canım onlar seni değil mesleğini beğenmiş eve getireceğin parayı beğenmiş bu ailede maddiyat ön planda senin terbiyeli oluşun iyi bir eş olucağın kimsenin umrunda değil ablamm senden yaşça büyüüğüm beni dinle bu aileden sana hayır gelmez ilerde çocukların oluncada onları eğitmene izin vermiycekler
Soran+1 yılBana da öyle geliyor :((
- +1 yıl
canım iyice düşünn derimm ben eski sözlümden ayrıldım şmdi başka biriyle evliyim ve çok mutluyum iyikide eşimle evlenmişim diyorum sende aynısını dersin ilerde.. sana layık olan seven sahip çıkan biriyle evlenirsin inşalah...
Soran+1 yılÇok haklısın ben de öyle düşünüyorum. Duygusal düşündüm hep sabrettim, kendi derdi bana nasıl sabrediyorsun aklım almıyor diye. Artık mantıkla bakıyorum bu ilişkiye. Daha net görüyorum. Yukarda yazdığım gibi, kendi çocuğum benim sıkıntımı yaşasın istemiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerif seninle evlenmeyi değil, şirket kurmayı istiyor bir nevi..
Kızım, sizin salaklığınızdan, sizin mazoşistliğinizden besleniyor bu tür adamlar..
Adammış gibi bu adamları adamdan sayıyorsunuz..
Gerçekten adam olanlara ise sümüğünüzü bile atmıyorsunuz..
O yüzden, az bile size..
Adamın bir suçu yok yani; ne olduğu belli en azından..
Odunla dövülmesi gereken sen oluyorsun burada..411 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakma ama her ne kadar ilk bakışta haklı gibi görünsen de sana hak vermiyorum. Çünkü hepiniz iyisiyle kötüsuyle ilk zamanlar o kadar iyi nazik anlayışlı ve idealsiniz ki... Sonradan herkes kendini belli ediyor biz de ona göre karar alıyoruz. Örneğin ben böyle biriyle evlenmeyi değil hayatimdan çıkarmayı seçtim.
- +1 yıl
Hayır, öyle değil o..
Erkek denilen şey de, aynen sizin ''hanım hanımcık'' maskesi taktığınız gibi, ''nazik, anlayışlı ve ideal'' maskesi takar, hepiniz ona aldanırsınız...
Ama kazı bu cilayı, adamına göre değişecek bir sürü şey çıkar..
Ama anlayamasınız, sizleri punduna getirmek, kusursuzmuş gibi davranıp maske takmaktan geçiyor çünkü..
Sorarlar adama, ''cenneti mi garantiledin, hiç bir kötü bir yanın yok?'' diye..
Soran+1 yılTamam işte kazıyoruz çıkıyor zamanla.
- +1 yıl
Kazımaya uğraşacağına, kendinş hiç cilalama gereği duymayan orijinal bir adam bulmayı öğrenirsen sorun kalmaz.
En azından akıllı kadınmışsın..
Soran+1 yılBir gün bulurum inşallah :)
Soran+1 yılSağol bu arada.
- +1 yıl
Kusursuzluk yok, dengeli olmak var..
Sadece ''dengeli'' bir adam bul.
Hayatın sırrı ''denge''dir..
i1227.photobucket.com/.../ying-yang-kiss.jpg - +1 yıl
Önemli değil..
Gerçi böyle meriç olmak canımı sıkıyor, ama doğruyu söylemeden de duramıyorum. İnsanların hayatlarının çalınması kötü bir şey çünkü, ve kanunda cezası da yok..
www.kemalsutcu.com/.../...-olmak-umut-sarikaya.jpg
Soran+1 yılzaten kusursuzluk hayaline kapilmadigimiz için kusurlar normal geliyor ve bunun katlanilabilirligini ölçmek zaman alıyor.
- +1 yıl
Evet, şimdi oldu.
İyiydi bu..
Soran+1 yıl:))))
Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. ben astsubay olsam onu bırak uzman olsam üç senede çok şey yaparım , kaldı ki altı yıldır çalışıyormuş bulunduğum ilin en lüks kesiminden büyük bir ev rahatlıkla alırım , onu geçtim aileme dahi yararım dokunur fazlası ile çok saçma düşüncesi var onun daha bir atılım yapmamış baksana
18 Yorumla
Soran+1 yılEn lükse de gerek yoktu normal gücü yettigi kadar bir yer alabilirdi.
- +1 yıl
Bazı konularda haklı olabilir ama abartmanın anlamı yok , senin durumunu bilip üstüne üstün böyle konuşuyorsa zaten o çocuğun amacı başka buradaki cevaplara ve yorumlara baktım. Senin küçüklüğünde beri özlemini çektiğin belki de hasret kaldığın şeylerin bizzat çocuklarına çektirmemek adına bu şekilde davranmandan dolayı takdir ettim seni. Arkadaşa gelince ne desem boş bir erkek her şeyden önce kendi kazandığı paradan sorumludur şimdiden senin çalışacağın zamanki parana göz dikiyorsa o adam olmaz ben sana söyleyiyim. Benim şahsi düşüncem karım olursa çalışıp ve ya çalışmamasına karışmam. Çünkü kendi param ile herşeyi yapabileceğimi düşünüyorum olursa eğer o extra bir gelir olur bir katkı belkide , eğer çalışırsada akşam evde olabileceği bir iş ve yahut çok yorucu olmayacak bir işte çalışmasını tercih ederim. Çocuklarına bir anne bakar başka kimse bakamaz. Zorunlulukdan olan durumlar vardır o zaman anne dışında birileri bakar. Öncelik annedir dediğim gibi o böyle giderse adam olmz.
Soran+1 yılTeşekkür ederim takdir ettiğin için ve ilgilendiğin için. Ben doğru yolda olduğumu düşünüyorum, zaten dün bitti bu ilişki, içim gerçekten rahat.
Soran+1 yıl:))))) Gerçekten Çıldırır yani haklısın bem de çıldırmak üzereydim zaten çoğu zaman teğet geçti. Doğru olanı yaptım. Yakınları bile senin gibisini bulamaz ve seni çok ariyacak sen daha iyisini bulursun kesinlikle dedi. Daha iyisinde çok iyisinde gözüm yok ama lütfen onun gibi biri bir daha çıkmasin karşıma Allah daha hayırlı güzel olanı versin.
- +1 yıl
İnşallah Allah gönlüne göre versin ama olurda bir daha ki sefere onun gibi biri olduğunun farkına varırsan karşındakinin uzatma hatta başlama bile bence insanın psikolojisi bozulur :) Onuda zaten kendisi gibi biri ancak adam eder. Bulurda zaten kendisi gibi birini :D hakkında hayırlısı artık hayatında başarılar dilerim.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim iyi dileklerin için, Allah sana da hepimize de iyisini güzelini versin :) kesinlikle sürdürmicem, anladığım an birakicam. Teşekkür ederim iyi dileklerin için.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
33Cevap
7 ayBak kardeşim vallahi normalde uygulamayi kullanmıyorum ama sırf sana cevap yazmak için giriş yaptım böyle birisinden koşarak uzaklaş hemde hemen. Bir benzer olay benim başıma geldi seneler önce maalesf bende bir hata yaptım evlendim. Daha evlenmeden kafasında hesap kitap plan yapan biriydi. evlenecegimiz zaman ev alalım kredisini birlikte çalışalım ödeyelim sonuçta bizim evimiz dedi bende haklısın tamam dedim kredi cekilde ev alındı iki taksit falan ödedik sonra evi annesinin üstüne yaptığıni öğrendim. Daha evlenmeden plan yapmis biz bosanirsak evin yarısını alamayim diye anasının üstüne yapmış ama krediyi bana ödetecekti Allah'tan çok geç olmadan ortaya çıktı ve daha bir sürü şey. Oda bana diyordu çalışmazsan bu evlilim yürümez diyordu. Ben tekstil laborantiyim aylarca iş bulamadığım dönemde onun zoruyla bime girip çalışmıştım düşün yani para gelsinde nasıl gelirse gelsin. Bütün ailecek bana iş ariyorlardi seferber olmuşlardı 😂Neyseki boşandım Allah beni kurtardı bu iki yüzlü adilerden darısı senin başına. Sen bir kadın olarak çalışmak zorunda değilsin hele hele çocuğun olduktan sonra o çocuğu bırakıp çalışmak zorunda hiç değilsin adam olsun gitsin iki işte birden çalışsın. Şu an ikinci evliliğimde evli mutlu cocukluyum ve gayet mutluyum çünkü eşim böyle hesap kitap planlar yapan ikiyüzlü bir insan değil sağolsun. Böyle adam olmayan erkeklere kendinizi ezdirmeyin
00 YorumlaSaçmalamış. Ben de öğrenciyim ve bizimde 3 yılımız var. Evi aldı içini döşedi ben istemediğim için geri satıp parasını bankaya yatırdı. Şimdi de araba için para biriktiriyor. Benim ise tek yapacağım okulumu bitirmek. Aklı başında olan birisi senin önce okulunu bitirip meslek sahibi olmanı bekler. Ayrıca neden şimdiden ev almasını istedin, onu anlamadım?
16 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü üç yıl var önünde ve ne para biriktiriyor ne bişey yapıyor. Zaten ev alıncak alsin işte biryerden bir tane. Sen evi veya içini ya da yerini istememis beğenmemis olabilirsin, bu tercih meselesi ama tutup da yok canım bırak şimdi o parayı ya da ver birine biz evlenince kredi çeker alırız der misin?
- +1 yıl
Birikim yapmaması durumu ciddiye almadığını gösterir. En azından sizin için köşeye bir miktar ayırması ve senin hayatına saygı duyması gerekirdi. Evi beğenmemekten ziyade erken olduğu için istemedim. Mecbur kalırsak elbette kredi çekeriz ama keyfi olarak da çekilmez. 3 yıl yeterince uzun ve isteyen her şeyini tamam eder
Soran+1 yılBenimki rahatlik istiyor. Bir de annesi olur mu öyle şey bu zamanda tek kişi nasıl yapsin evlenince çalışsin beraber alırsınız diyormus kizarcasina.
Soran+1 yılTabii ki kadının çalışmasi her zaman katkidir, hiç para vermese de kendi masrafini çıkarır. Ama doğum iznime bile göz diktiler yani öğlene kadar calisacakmisim da para alacakmisim. Şu dönemde konuşulacak şey mi ayrıca annesini de hiç ilgilendirmez kimseyi ilgilendirmez ben kadinim ister çalışır ister evime bakarım.
- +1 yıl
Nerden buluyorsunuz öyle zengin çalışan yav arkadas :D
+1 yılİlla bir eviniz olmak zorunda değil. önce kiraya cıkarsınız. Hem herseyi erkeğin yapması gerekmez. Evlendiğinizde birlikte yaparsınız. Sonuçta düğünü evin esyalarını falan hep erkek tarafı yapıyor. Onlarıda düşünmek lazım yani ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasına yaparım belki ama ona yapmam kardeşim. Çünkü sanki para gelecek diye benimle. Çalışmayacaksan ayrılalım diyor bana. Bu adama çalışır miyim ben.
- +1 yıl
Ayrıl gitsin o zaman
- 7 ay
Yemin ederim aklıma önceki evliliğim geldi banada çalışmazsan bu evlilik yürümez demişti sanki evlilik değilde iş anlasmasi yapmışız. Sonradan daha çok uzulecegine en azından evlenmeden önce üzülürsün ama hayatına devam edersin. Böyle biriyle evlenip birde çocuk yaparsan ozmaan her şey daha içinden çıkılmaz olur evde oturup çocuğuna vakit ayıramazsin sürekli üzerinde çalışma baskısı olur kendin yipranirsin cocugunuda doğru düzgün yetistiremezsin. Bosanayim desen yine çocuk var diye bosanamazsin çok sıkıntı olur. Şu an en kolay yoldan donebilirsin ama ilerisi daha zor
Evlilik kolay is degil, istanbuldan bahsediyorsan o ufak ev dediklerin fiyatlari en az 150 bin ve mekanlari da iyi degil. Gercek hayata hosgeldin, bekarken gezer tozarsin, evlilikle hayat degisir. Cocuk ne yapsin hayatinin 20 yilini bankaya mi ipotek etsin, insan olana reva mi?
Evlilik sevince olmuyor yani guzelim, o g ot yoksa hic bulasilmamasi gereken birsey.010 Yorumla
Soran+1 yılBence o g o t erkekte olmali. Yoksa evin reisi aile babası demicek kendine hayat arkadasi dicek. Ben istediğin yerden al dedim. İstanbul sart değil. 100 bin e de bulabilir. Kaldi ki Esenyurtta örneğin 80bine bile daire var. Tekirdağ tarafindan alsin ya da istediği herhangi bir yerden hiç önemi yok. Millet nasıl yapıyor?
Soran+1 yılErkek adam maddiyatini sırtını kadına dayamaz. Zor duruma düşeriz , yanindayim. Ya da parasi olmaz eyvallah. Ama öteki türlü onursuzca.
Soran+1 yılSen de aynı kafadasin anlaşılan aciz erkekler grubu ;)
- +1 yıl
Aciz mi? Ben benimle evlenecek olan kadini kendi hayatimin ortasina alip, cocuklarimin annesi yapacagim. Benim bu yeni hayattaki herseyde payi olmali eger olmasi gerekiyorsa. Kusura bakma sen git su izdivac programlarina 2 3 evi olan amcalarla takil, sana ev araba ve maas baglar.
Benim derdime herseyime ortak olacak, anlayisli kadina ihtiyacim var, zoru gordumu kacacak olana degil. Benim evim demek var, bizim evimiz demek var. Benim yazdiklarim bankada milyon olup kadini calistiranlar icin gecerli degil. Turkiye ortalamasi icin gecerli. Allah o cocuga sabir versin, annenin zamaninda bir maasla ev alabiliyorlardi. 3000 lira maas nedir, benim neredeyse 2 kati kazancim var bu para ancak kimseye muhtac olmadan yasamani saglar. Sen ben de calisacak sey yok de uzatma hadi abisi, git barbilerinle oyna, maalesef icinde bulundugun hayatin gercekleri sana gore degil
Soran+1 yılHadi ordan yaa. Asıl annemin zamaninda ev araba lükstu. Arabasi olan zengindi. Şimdi hir krediye bakıyor hersey. Çok biliyorsun gerçekten.
Soran+1 yılHı hı bilmiyorum ben bunları
- +1 yıl
jay jay haklı yol yakından vazgeç hayatınızı karartmayın sen resmen beleşe konmak istiyon :D
bence borc altina girmek yerine ikinizde bankada hesap acip para biriktirin ilerde ne olacagi belli olmaz eger evlilik gibi bir durum olursa parayi birlestirir alirsiniz iyi kötü bir yer ama ortak biseyler almak cok yanlis millet kardesiyle bile ortak olmuyo
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenince diyor. Benim okul bitmesine 1 yilim var daha sonra iş bulucam da uzun hikaye. Ben şu an iyi durumda değilim zaten 300 liralık kart borcum ödeyememekten icralik oldu bir kaç ay önce. Kendime zor yetiyorum.
- +1 yıl
anlattigina gore birlikte oldugun kisi cok bencil eminim senin durumundan da haberi vardir iliskiyi bitirmek zordur ama mantikli dusunmen gerekir bu sorunlar evlenince daha cok buyuycek sen buna razi misin bir omur boyu katlanabilir misin bir dusun ve degisir diye de umitlenme de ona guvenerek bir hayat kurulmaz
Soran+1 yılEvet durumumdan ayrintisiyla haberi var. Benim annemin başını sokacak evi bile yok. Kendi babasinin 2-3 tane evi var 5 tane tapusu var. Ailesine düğün bile yaptirmayacakmis kendi parasiyla yapacakmis ama ona sorarsan da para felan yok o memur adam.
Soran+1 yıl
+1 yıl3000 lira geliri olması bişeyi değiştirmezz. sende çalış nolur yani bütün gün evde oturacagına sende katkıda bulun biraz 500-1000 her neyse ver sende dha güzel büyük bir evde oturursunuz.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen ona bunu teklif ettim zaten sen şimdi bir eve gir dedim örneğin 100 binlik bir ev al sonra ben de çalışırım satar 150 binlik alırız dedim. Yaparız daha alırız dedim. Kılı kipirdamiyor beni bekliyor.
- +1 yıl
o kadar da değil kendisi alsın sende başlayınca çalışmaya yardımcı olursun hayat müşterek derdinide sıkıntısınıda birlikte çekmeniz lazım dmi? :D
- +1 yıl
evlilikte en ufak hesaplar bile büyük sonuçlar dogurur orta yolunu bulmaları lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBizde hatunla maaşları hesaplayıp şu kadarını krediye veririz
kalanı ilede geçinip gideriz diyoruz
ne adamlar var ya kınamayım bide başıma böyle kız felan gelir16 Yorumla
Soran+1 yılHatun çalışmasa onu terkedecek misin peki?
- +1 yıl
Yav yaş 29 oldu ergen ergen tavırlarla ilişkinin içine s*çmaya gerek yok
tek başına birşey yapılamayacağı için mecburen kendide farkına varacak çalışacak
Soran+1 yılPeki çocuk olursa ve iki yıl çalışmak istemezse? Ben calismicam demiyorum ki çalışıcam. Ama evlenmemize 3 yıl vardı geçen sene 4 yıl vardı eve girse zaten ödeyemezdi yardimim olacaktı bir şekilde ama kimse kusura bakmasin kadin parasinda gözü olan erkek beş para etmez.
- +1 yıl
çocuk oldumu mecburen çalışmayacak
Soran+1 yılO çalışacaksin diyor ama.
- +1 yıl
nerden bulursunuz böyle tipoları anlamıyorum
Evlenme bu çocukla kendine yazık etme canım para göz adam ömür geçer mi hiç böyle daha şimdiden böyle
21 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicem çok büyük hata olur.
Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Bu cocuk seni ezer. 3000 lira neyine yetmiyormus lan? Yiyici bir tep benziyor iyice tanimadan evlenmeyi dusunme bence..
25 Yorumla
Soran+1 yılYok istemiyorum zaten ayrilicam ondan. Geçen haftasonu ailesiyle görüştüm ilk defa yüzyüze, annesi bile demişki dün , "çocuk olunca bir süre calismicam diyor çalışmayacak mi" demiş. O da beni arıyor gece calismayacak mısın diye. Benim vereceğim bir karar bu dedim. Tartıştık. Bu ilişkiye inancım iyice zayifladi haberin olsun , Düzel ya da kesilsin yazmış bana. Çok da umrumdaydi. Dünden beri yazmadim hiç bir şey.
- +1 yıl
Yani senin dogru duzgun bir isin olmasa seni kolay bir sekilde silebilecek bir tip. Anneyle de icli disli olan erkek zaten ayri bir olay.. Iyi dusun.. Anlattiklarini ben yasasam koyarim g*tune yani insan sevgilisine kiyabilir mi? hadi paraya ihtiyaci var diyelim, adam gibi, duzgun bir sekilde "seninde calismani istiyorum sevgilim daha rahat edebilmemiz icin'' gibi seyler soyler bunun yaptigi resmen zorlama ve hayvanlik!
Soran+1 yılBana da öyle geliyor. Ben üniversitede part time servis hostesligi yapıyorum sene bir kac kez ondan bile utanıyor beyefendi. ben mühendislik okuyormusum da bana yakismiyormus. Laf arasinda babasina çalıştığımi soyledim telde, niye söyledin diye kızdı. Napayim öğrenciyim ihtiyacım oluyor. Sanki kendi paşa torunu. Ben güzel becerikli Görgülü bir kızım iyi yetiştirildim tırnağim olamaz da kendisi bulmuş bunuyor. Herkes anneme ne işi var bu çocukla dengi mi hiç diyor. Ama ahlakimin sadakatimin marifetimin aklimin hiç bir şeyin önemi yok önemli olan eve getireceğim para, maaş. Göndericem gitsin defolsun.
Soran+1 yılBeklesin, veririm o hayati. O bir kız bulsun da görsün para mi önemliymis yoksa daha önemli şeyler mi varmış. Akıllısi ona varmaz çünkü.
ben var ya senı erkek sandım kızdan bahsedıyo dıye hadı dedım neyse naz evıdır ama erkek yapıyosa bu durumu bıraz sıkıntılı yınede karar senın sen dusunuyosun onunla konusuyosun tanıyosun karar senın
14 Yorumla
Soran+1 yılVerdim kararı, ayrıldık :) ama haklısın ben erkek o kızmiş gibi davranıyor. Mesela geçenlerde bir kız erkeğe maasini soruyorsa problem vardir zaten dedi parasini yemek istiyordur anlamında. Sonra bana geçen gün dedi ki benim isteklerimi biliyorsun ben çalışmanı istiyorum hep seni düşünemem çocuklarımı da düşünmek zorundayım. Sanki o kız ben erkeğim. Beyefendi yurtdisina tatile gitmek istiyor çocukları koleje gitsin istiyor da..
- +1 yıl
sevgılındır gecmısın vardır dıye bı sey demıcem :D ama ıyı yapmıssın ılerıde hayat kurucan sonucta daha sımdıden boyle durumlar varsa kı gayette cıddı o arkadaş mutlu olmak ımkansız olur sızın ıcın. Sen bunları dusundugune gore gorebıldıgıne hem daha ıyı bı ınsana layıksın demek kı.
Soran+1 yıl:D Neyseki artık sevgilim değil bak yine aklıma geldi içimi bir ferahlik sardı :D. Teşekkür ederim. Tanuyan tanimayan daha iyisine layiksin diyor zaten. Onun beni haketmedigi kesin.
- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılO nasil erkek ya durumuzu olmaz tek basina almaya korkar anlarim ama bununki resmen guvensizlik. Kendine guvenemeyenle ne isin var. Elinden gelse seni hamileykende calistiriacak
14 Yorumla
Soran+1 yılElinden gelse onun da yapar o. Zaten çalıştırırdi son aya kadar. Doğumdan sonra çalıştıracak insan hamileyken mi çalıştırmayacak.
- +1 yıl
Canim bak iyi dusun bununla evlenme kararini..
Soran+1 yılDurumu olmasa ya da bana deseki, canım elimden geleni yapicam, benim durumum bu, çalışıcam lüks bişey olmaz da bu kadari gelir elimden... ben çalıştigimla ona elimden gelen destegi yaparim zaten kolaylaştırmaya çalışırım.
- +1 yıl
Tabiki snucta bir ev beraber kurulur . Ama onun soyleme tarzi baska. Anladim ben seni canim
+1 yıltabi ki iki tarafta taşın altına elini koyacak yükün altına beraber gireceksiniz. sadece erkek ya da sadece bayana yüklenmek olmaz madem hayat ortağı olacaksınız. Ama bu baya pintiymiş insan takı parasının doğum izninin hesabını yaparmı ya. ev araba hayali kuruyor da daha evlenme masrafları var düğün masrafları ne olcak. Artı 3000 lira maaş yetmiyorsa buna gerizekalı denir ancak. olmaz sizin işiniz sen bırak bence onu başkasını bul.
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni ben olduğum için sevene iyi günde Kötü Günde yanımda olacağını hissettirene gösterene canım elimden geleni yaparim sen ister çalış ister otur evinde et yemeyiz de makarna yeriz napalim diyene ömür boyu çalışırım. Ama bu adama çalışmam ben.
- +1 yıl
ya şimdi çalışan bayan her zaman daha aktif daha programlıdır her yönden daha iyidir ev hanımına göre. Ama bu fazla olmuş çalışmazsan ayrılırım ne demek ya o zaman seni sevmiyor öylesine ilişki yürütüyor. büyük ihtimalle ana kuzusu bu, ailesi dediyse illa çalışan bir gelin istiyoruz diye anla işte. aranızda sevgi aşk olmadıktan sonra adam akıllı bir şeyleri paylaşamazsın olmaz yürümez zaten o evlilik.
Soran+1 yılÇalışan gelin istiyorlarmiş evet çünkü ancak iki maaşla rahat ediliyormuş. Herkes çalışan kadın istiyormuş. Onun istekleri varmış.
- +1 yıl
evet herkes çalışan kadın istiyor gerçekten de öyle rahat ediliyor. buraya kadar yalan yok. şimdi benim eşim de çalışıordu rahat ediyorduk şu anda işsiz, iş bulamıyor ikimiz de üzülüyoruz ama yapcak bişey yok. masraflarımızı kısıyoruz tabi ki. sırf çalışmıyor diye eşimi terk etcek halim yok. çalışmazsan ayrılırım çok büyük laf bence. sen benimle para için mi evleniyorsun deyiver. sizinki biraz çıkar ilişkisine dönmüş.
Soran+1 yılEvet bence de.
Yorumlarını okudum da pinti bir adam ana kuzusu da diyebiliriz erkek dediğin baskın karakter olacak ama bu bildiğin ailesinin sözünden çıkmıyor bence de ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de öyle. Hani ailesiyle konuştum bana hiç böyle demedi. Gerci demezler de. Ya arkamdan diyor ya da beyefendi uyduruyor.
Pinti bir adamla evlenirsen işin zor , bir de 3000 lira maaşı varmış. Erkek tarafı bu külfetin altına daha çok girmesi lazım.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum. Bana sorumluluk sahibi olduğunu kanıtlamaliydi. Doğum izni yapacak olmam bile gözüne batiyor doğum yapinca yarım gün çalışacakmisin para gelsinmiş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkusura bakma bacim da tam bir pic kurusu senin herif
24 Yorumla
Soran+1 yılHiç hoşuma gitmedi hiç. Bu karakterle evlenmek istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılzorunda da degilsin zaten. kadinin kazandigi parayi kendine harcayabilir. o parayi cocuklarina veya evine harcamasi sart degildir ama erkegin kazandigi parayla evine bakmasi mutlak ve zorunludur demisti gecenlerde Nihat Hatipoglu. ve eklemisti. Kuranin kadinlara nasil haklar sundugunu bilseler vay erkeklerin haline...
Soran+1 yılMedeni kanunda da islamda da eve ekmek getirmek erkeğin işidir. Kadin hem eve ekmek geririp hem annelik hem kadinlik hem de ev işi yapamaz bu arada kendiyle yok kaynanasi akrabasiy yani çok zor çok. Erkek işe gidip eve gelip ayağını uzatacak o bile zor geliyor. Bir de astsubay, memur yani sabah 8 akşam 5 cumartesi pazar mesaisi yok zammı tatili izni düzenli. Yazıklar olsun. Acizlik.
Cevap sahibi+1 yıldiyecek bisey bulamiyorum cunku hersey tukenmis
Erkek arkadaşın saçmalamış kesinlikle. Ancak sen de adamdan dünya malı bekleme. Sonuçta kirada da otursanız bunun giderlerini seve seve ödeyecek. Yoksa senden bekliyorsa bitir gitsin. Böyle saçmalık olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır ev araba istiyor ama hayatta tek başına ödemez. Ben de diyorum ki bekarsin çalışıyorsun , memur yani ayda 500 lira gideri var, bir ev al benden ayrilsan da senin bir eve ihtiyacin olacak parani çarçur etme diyorum kötü mü diyorum. Ha desen ki blsana harcıyor, bir yılı gecti ilişkimiz, kredi kartım icralik oldu Tüm gün ağladım dönüp söyleyemedim bile. Sorunu çözünce söyledim hani para istiyorum sanmasin diye, onda da dalga geçti kaç para borç dedi 300 dedim oo benim 1200 var seninki de bişey mi dedi. Bir üzülme bile demedi. Bana üç kuruş harcasa gözüne batar. Her yanıma geldiğinde harcadığının lafını yapar. Ki ben başka şehirde üniversite okuduğum için ayda bir görüşürüz. Çok bişey de harcamaz çay çorba yol parası.
Soran+1 yılAraba seviyormuş lüks arabasi olsun istiyormus çocuğu koleje gitsin istiyormus. Ben sadece evlendiğim insanı değil çocuklarımi da düşünmek zorundayım diyor. Sanki o kız o anne olacak ben erkeğim baba seçiyor sanki.
+1 yılKusura bakmada bu adam seni sevmiyor sadece seninle mantık evliliği yapacak
19 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşündüm ve ayrıldım.
- +1 yıl
hadi ya =/
Soran+1 yılEvet ve gayet Doğru bir karar verdim bence. :)
- +1 yıl
yani sevgisiz bir ömür geçirmektense hiç başlamadan bitmesi daha doğru çünkü tek değer verdiği para olacak ailenizde...
Soran+1 yılBeni mutlu etmek için şeyler de yapardı ama para ilk sırada yer alır sanırım. Hayatında önemli noktada.
- +1 yıl
O zaman evlenmek ve sen sadece kar amacı güden bir varlıksın... onun gözünde
Soran+1 yılDaha lüks ve rahat bir hayat için eş para getirme aracı. Onun gözünde.
- +1 yıl
:D dükkanda eleman mı çalıştırıyor
Soran+1 yıl:D Yok biz ona Gelinbank diyoruz, diğer sorumda o ismi bulduk, iyi oldu güzel oldu. :)
Doğum iznine bile göz mü dikiyor? Afedersin ama oha.
26 Yorumla
Soran+1 yılBence de oha. Onu bırak annesi bile göz dikiyor. Ben ona çocuk olunca bir süre calismicam çocuğuma bakicam dedim de Dün sormuş sevgilime böyle böyle diyor calismicak mi demiş. O da geldi bana soruyor ben de bu benim vereceğim karar dedim sonra kızdı ilişkiye inancim kalmadı Düzel ya da kesilsin dedi.
Soran+1 yılBen çocuğa parani harcama eve gir değerlendir diyorum annesi de yok canım olur mu öyle şey bu zamanda kim ev alıyor beraber alın diyormus.
Soran+1 yılSeviyordum evet. Çok şeye sabrettim. Aşağılamasi küfürü hakareti.
+1 yılbenim 3 bin lira maaşım olsaydı evim olmuştu bile ayrıca babamın sadece emekli maaşı var tazminat bile almadı
14 Yorumla
Soran+1 yılBenim de olmuştu.
- +1 yıl
onunki sacmalık bence insan hiçmi sevdiğini düşünmez
Soran+1 yılO aman eskaza kıza para yedircem diye ölüyor, yarın bir gün evlenince lokmami da sayar hiç gerek yok.
- +1 yıl
sayar yani
- Aşk İlişkileri konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılyanlış anlama ama ciddiyim onun adamlığını karakterini haysiyetini dürteyim öyle adamın parası bile kullanılmaz sen iyi yere gelirsin de ite muhtaç olmazsın inş
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten iğreniyorum onun parasından parasının karıştığı her şeyden, uzun bir dönem boğazımdan lokma geçmedi yanında. Bitti ama kurtuldum.
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim bu arada, cümlemiz inşallah.
- +1 yıl
amin sağol ayrıldınızmı bitti derken?
Soran+1 yılEvet dün öğlen ayrıldık. Bir sorum daha var bundan önce sorduğum. O durumu yaşamıştık zaten. Yine bu çalışma para konuları. Ya düzel ya da kesilsin felan demişti konuşmuyorduk da bir gündür. Ben de bitirdim dün. İçim çok rahat doğru kararı verdim.
- +1 yıl
o zaman gözün aydın allah gönlüne göre hayırlısını versin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim amin cümlemize :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin memur mu. ayrica nden bu kadar seninde çalışmanı istyir anlamadin
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, astsubay. Rahat olmak istiyor, daha çok para gelsin istiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence hazıra konmak istiyo. sen daha ogrencisin ne bekliyo ki senden? kendi gezmesi tozması kısıtlanmasın diye yaptıgına bak. yarın obur gun bu adamla evlenirsen cok cekersin canım demedi deme.
12 Yorumla
Soran+1 yılRahatlık istiyor, incinmesin kolay sahip olsun istiyor.
Cevap sahibi+1 yılkac kurtar kendini bence. oyle adamla omur gecmez. su araba ve kolej isteklerini okudum da gozu fazla yuksekte. o kadar rahatlık istiyosa gitsin 2. iste calıssın ya da ona gore is bulsun kendine. cok daha iyisini bulursun emin ol canım.
+1 yılewlilik fedakarlık ister yani para pul önemli değil bence seven kişi için tek alabilir ewi o maaşla yani demekki parayı daha çok seviyo senden
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz öyle çünkü en son doğum iznimde çalışmayacagim için tartıştık ya düzel ya da bitsin gibi bişey demişti. Saçmalık zinciri. Öyle birinin hayatımda olmasına gerek yok. Hep beni düşünemezmis çocuklarıni da düşünmek zorundaymis kolejde okusun istiyor vs vs. Hiç gerek yok öyle birine.
- +1 yıl
bencede kanki gerek boş ver senin gibi birisine kocamı yok yani boşver takma kafana sende o üzülsün senin gibi birini kaybettiği için kalender olduğun için öyle yapıyo seni ikinci planda tutuyor seni
Soran+1 yılÇok şımardi o. Bütün milletin ağzı açık kalıyordu bana herkes o kızı sakin kaybetme diyordu ona. Şimdi yakınları bile o çok pişman olacak senin gibi bulamaz ama sen çok daha iyisini bulursun diyor. Inan benden iyisini kötüsünu bulmuş hiç umrumda değil bir daha beni böylesi bulmasın da.
- +1 yıl
senin gibi eşim weya sevgilim olsa öpüp başıma koyarım boşver o parası olmuşta adam olamamış takma kafana
Soran+1 yılÇok sağol. :)
- +1 yıl
senden saol=)
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlilik ortaklıktır. Tabi ki herşeyi birlikte yapacaksanız. Erkek adam çalışır evine bakar mantığını asla anlamam. Herkes çalışacak az çok demeden bir katkıda bulunacak illa ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılHem çalış hem çocuk doğur hem temizlik yap hem yemek yap bulaşık yıka ütü yap kuaföre git kaynana eş dost derdi çek anlarsın ;) ah ama pardon ya size bir işe gidip gelmek bile zor - paylaşılması gereken bir yük gibi geliyor di mi, afedersin fazla yüklendim.
- +1 yıl
Yahu bırakın şu mantığı artık. Hepsini yapan kadınlarıda gördüm ben. Hatalı olduğun konu yanlış açıdan bakıyorsun. Yemeğide birlikte yapacaksın, ütüyüde. 2014 yılında bulaşık yıkamaktan bahsetme bile. Kaynana eş dost derdi erkek çekmiyor sanki. Ama dur kuaför olayınızı unutmuşuz. Çünkü erkekler neredeyse her gün traş olmak zorunda değiller.
Koy götüne tekmeyi 3 yıl daha evlilikmi bekliyicen !
15 Yorumla
Soran+1 yılBeklemicem, en azından onu değil. Bitti iki gündür bir yük kalktı omuzumdan. :)
Soran+1 yılEv araba önemli değil, bana çalış diye baskı yapmasin yeter.
Soran+1 yılBen gerekli görürsem çalışırım gerekli görürsem çocuğuma bakarim o benim kararım. Bir kadına böyle karışılmamali.
1 ev dediğin 100 150 binlira kredide girerse araya 200 250 bin gülüm benim.. okadar kolaymı ev sahibi olmak? sanki iphone 5 aldırıyon.. saygı göster azıcık..
01 Yorumla
Soran+1 yılUzun hikaye boşver :) Sağol cevap için.
+1 yılböyle erkekleri nerden buluyorsunuz gidip anlamıyorum ki , sevgide maddiyat olması kadar iğrenç bir durum yok
10 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar 3 yıl var diyosun 3 yıl içinde hayat sizden ne getirir ne götürür bilemezsiniz. Belki ayrılırsınız belli mi olur? Evlenince alırsınız evinizi barkınızı.
00 YorumlaEvi arabayı beraber almak istemesi gayet normal. Adam çalışsın evi arabayı alsın, evlendikten sonra bütün mallar ortak, oldumu bu şimdi? Madem herşey ortak ev arabayıda ortak alacanız (:
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden aldığın mal ortak olmuuyor. Kaldı ki boşanma planlari olan kişi böyle düşünür sen de çok hesapcisin
O küçük ev dediğin İstanbul'da 260.000 liradan başlıyor doğru düzgün yaşanacak bir semtte. Her şey ortaksa neden ev alımıda ortak değil?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen İstanbul demedim.
+1 yıleee hani hayat müşterekti ne var işte gel birlikte yapalım demiş sana
00 Yorumlabu çocuk parayı çok seviyor belli :) :) hakkınızda hayırlısı ne diyeyim.. :) :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu oldu hayırlısi oldu şükür :)
+1 yılseni cinsellik ve para için istiyor hem o tatillerdeyken kim bilir kaç kızı elden geçirmiştir :S
10 Yorumla
+1 yılkonuş anlayış gösterecektir anlayış göstermezse de salla gitsin ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılGönderdim yaklaşık 2 gün oldu :)
- +1 yıl
ama bir daha öyle zengin evi geçindirebilecek kadar maaşlı birini bulman gerekiyor :/
Soran+1 yılO şart değil aslında tam olarak anlaman için yorumları vs okuman gerekecek ama yapma tabii bu saatte.
+1 yılBak araba dedin mi akan sular durur :)
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))))))
Ne biçim bir insanla evlenmeyi düşünüyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılYoo hiç de düşünmüyorum.
Soran+1 yılKızım?
+1 yıladam bildiğin mantık evliliği istiyor :)
15 Yorumla
Soran+1 yılAaa olur mu o hep mantık evliliğine karşıyım der :) Beni çok sever o hiç incitmez. :)
- +1 yıl
ne çekiyorsun o zaman
Soran+1 yılÇekmedim ayrıldım :)
- +1 yıl
iyi yapmışsın ya ne takıyorsun erkek müsveddelerini erkek dediğin yapacak herşeyi kolay mı ya kes pipiyi at yapamıyorsan
Soran+1 yıl:)))) o da zaten hep kesip aticam bir işe yaramıyor felan diyordu durduk yere. Meğer bundanmiş.
Pinti adam o ekmekte vermez sana mınahaa
16 Yorumla
Soran+1 yılBence de.
Soran+1 yılBıraktım :) iki gün oldu yaklaşık olarak.
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de sevindim gayet mutluyum :)
Evlendikten sonra her şey değişir merak etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılNe değişecek? Bana dün calismayacaksan bitirelim dedi. Bu ilişkiye inanci zayıflamis.
Soran+1 yılÇok. .
evı aldığı zamn anında bosar senı:)
116 Yorumla
Soran+1 yılBoşayamaz. Çünkü bu evlilik olmayacak, bitirdim :)
Soran+1 yılNesen yok artık? Böyle olması gerekiyordu.
Soran+1 yılNeden*
Soran+1 yılBitirdim valla çok da mutluyum.
Soran+1 yılSefam olsun :)
Soran+1 yılKanka ne ya :) kanka nerden çıktı :))
Soran+1 yılYok artık kardeş, kardeşim. Tövbe töbe.
Soran+1 yılAyıp ayıp... Şurda dediğine bak... Koyun can kasap et derdinde.
Adam para gözün teki kanks
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşinize gelince hayat müşterek gelmeyince reva mı bu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılparayı seven biri gibi.
18 Yorumla
Soran+1 yılAraba seviyormuş lüks arabasi olsun istiyormus çocuğu koleje gitsin istiyormus. Ben sadece evlendiğim insanı değil çocuklarımi da düşünmek zorundayım diyor. Sanki o kız o anne olacak ben erkeğim baba seçiyor sanki
Cevap sahibi+1 yılçocuklarını düşünmesi güzel ama senin gelirini hesaplaması bu konulara bu kadar girmesi pek doğru değil. ev araba konusunda acele etmek mantıksız geleceğin ne getireceği belli olmaz.
Soran+1 yılBenim babam hep annemi çalıştırirdi. Beni anannem büyüttü. Kirkim çıkınca annem işe devam etti. Evi annem yaptı. Hamileliği boyunca bile mesaiyle çalıştı. Babam yıllarca çalışmadı açılan dükkanları batırdı arabalari hurdaya çıkardı. Defalarca. Annem bizle ilgilenemedi. Benim çok zeki bir kardeşim var, heba oldu. Küçükken annem işe giderken ağlarmisim annem işe gideyim de bebek alayim dermiş ben bebek istemiyorum annemi istiyorum diye ağlarmisim. Annem hâlâ çalışır. Hiç bir özel günümüzde yanimizda olamadı toplantilarimiza bile gelemedi çok üzülür böyle olduğu için. Aynı şeyi çocuğum yaşamasın. Gitmesin koleje, devlet okuluna gitsin ama eve geldiğinde annesi yemeğini hazırlamış olsun. En azından bir süre.
Cevap sahibi+1 yılbenzer şeyleri geçmişten tecrübe etmişsin bunu düşünerek hareket et. ben senin kadar tanımıyorum önyargılı davranmamak adına söylemedim ama pek düzgün biride gelmedi bana. seni ezer, ileride başka sorunlarda çıkar gibi. hem bu tür kararları kadın verir. yuvayı kuran dişi kuştur diye boşuna dememişler. anneler genelde aileyi dağıtmamaya çalışırlar.
Soran+1 yılÇok dengesiz biri artık güvenmiyorum. Haklısın.
Cevap sahibi+1 yılsizin hisleriniz pek şaşmıyor. sende üniversiteyi bitirince kendi hayatını kurup ev alabilirsin. bahsettiğine göre durumlarıda iyi o neden şimdiden kendisi para ödeyip almıyor ki
Soran+1 yılAlırım. Anneme alırım bir gün yüzü görür kadın. 4-5 saatlik uykularla çalışıyor kira ödicem fatura ödicem diye. Ona yazık değil mi. Bu haliyle kredi cekeyim ev alayim böyle olmaz napicam ben kiraya verdiğimi ona veririm bir emekli olsam yeter diyor. Bizim beyefendi de kendine kiyamiyor genç haliyle.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın.
+1 yılevlenince beraber yaparsınız sizde
10 Yorumla
+1 yılGit asgari ücretli birini sev. Bunları duymasın
10 Yorumlabence sen o adamdan ayrıll şimdiden böyleysee
10 YorumlaSen malsın * başka erkek mi yok?
00 YorumlaDurum karisik
10 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026