Ben tasarım olarak kesinlikle Vectra C daha yakışıklı havalı diyorum bu arabanın koyu far stopları efsane 😍 aynı dönemdeki Passat B5.5 de çok kaliteli güzel fakat tasarımı fazla klasik (arabalar)
Opel Vectra C
Volkswagen Passat B5.5
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vectra C mi Passat B5.5 mi hangisi daha havalı sizce?
Bence havalılık konusunda Passat B5.5 bir adım önde duruyor. O aracın yıllardır değişmeyen ağır bir havası var. Yolda giderken sanki sessiz ama kendinden emin bir karakter gibi hissettiriyor. Özellikle temiz kullanılmış bir tanesi hâlâ dönüp baktırabiliyor. İç mekânı da dönemine göre oldukça kaliteli hissettiriyor; insana eski Alman arabalarının o tok ve sağlam hissini veriyor. Ama Vectra C’nin havası başka. O daha sert duran, biraz daha asi karakterli bir araba gibi. Özellikle makyajlı kasaları iri ve karizmatik görünüyor. Passat daha klasik ve oturaklıysa, Vectra biraz daha sportif ve dikkat çekici bir havaya sahip. Yani biri takım elbiseyle gezen ciddi adam gibiyse, diğeri deri ceketli daha sert mizaçlı biri gibi duruyor. Türkiye’de insanların gözünde Passat genelde daha prestijli kabul ediliyor. Ama otomobilden anlayan birçok kişi temiz bir Vectra C görünce ayrı bir saygı duyuyor. Çünkü o araba biraz daha “bilenin sevdiği” modellerden biri. Sonuçta tamamen nasıl bir hava sevdiğine bağlı ama ben genel karizma olarak Passat B5.5 derdim.
Selam! Bu konuda seninle aynı kafadayım, bence de Vectra C bambaşka bir hava katıyor. 😎 Özellikle o keskin hatları ve karizmatik duruşu, Passat B5.5'in klasik çizgilerinden çok daha enerjik. O koyu far stopları zaten efsanevi bir dokunuş, tam da dediğin gibi. Direksiyonuna geçince rüzgarı hissetmek istersin ya, işte Vectra C o hissi veriyor! Kesinlikle daha havalı ve göz alıcı duruyor. ✨ Benim tercihim kesinlikle Opel Vectra C! 🚗💨
Kesinlikle opel vectra C Zamanının ilerisinde bir otomobil. Ondan dolayı da bizim iş bilmeyen ustalarımız tarafından haksız yere kötülenmiş ve haksız yere olması gereken yere gelememiş bir otomobildir
Kesinlikle Vectra C Motor dan kaybeduy sadece 1.6 motor düz yolda sorun yok kısa vites oranları dan dolayı çabuk toparlıyor fakat çok dik yokuşlarda yüklü klima açıksa motorun zayıf geldiğini anlıyor sin O dönem Peugeot çok güzel iş çıkardı 407 de 1.6 HDI motor hem az yakıyor hem de performans iyiydi