Hatchback mi Sedan mı Hatchback Olanları GTS diye geçer Ben Kesinlikle Hatchback GTS Diyorum Çok Sportif duruyor Keşke Türkiye de tutulsa sayıları fazla olsaydı D Segmentin de Hatchback tutmuyor Maalesef ki
Hatchback (GTS)
Sedan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Vectra C nin hangi kasası daha havalı güzel sizce Hatchback mi Sedan mı?
Vectra C’nin sedanı daha “aile babası”, GTS ise tam “gençlik ateşi” gibi duruyor. Özellikle o tombul arka kısım, spoiler ve geniş duruş baya sportif göstermiş arabayı 🚗💨
D segmentinde hatchback maalesef bizde çok sevilmiyor ama tasarım olarak kesin GTS derim, yolda görünce hâlâ arkamı döndürür 😎✨
D Segmentin de liftback doğru 😅 fakat Hatchback tarzı da var sedanı da güzel fakat yol tutuş da biraz dengeyi bozuyor ön den dirayetli fakat sert viraja girişte arkadan bırakma ihtimali yüksek sedan nin
Opel zaten yol tutuşu konusunda diğer araçlara göre açık ara önde ama o kadarını bilmiyordum gardaşım 😅 Bu arada hatchback kasa yandan Audi A6'ya fena benziyor 😅
Megane fısıldayan Semih 😂 Aklıma Behzat ç yi getirdin Adama Accent Era ya fısıldayan adam lakabi taktılar 😂 o araba ne çekti be sürekli yanlama patinaj kış lastiği olmayan ekip aracı
Trafikte darlanma sinirlenme olunca nadiren patiyle kalkıyorum ama yanlama çok aşırı zarar verdiği için henüz yapmadım 😅 En güzel ses kışlık lastikleriyle yapılan fren sesi ile dCi motor sesi aslında 😅
Aldığım yerden yazlık lastiklerle gelirken sonra da İstanbul'dan kışlık lastiklerle gelirken otobanda zorlayayım dedim benden tam not aldı şahsen 😅 Mégane 1'lere göre çok gelişmiş
İş yerinde kullandığım yeni kasa Transit'lerin yol tutuşuna çekişine ve bana verdiği güven hissine hiç girmeyeceğim tam bir efsane 😅 Focus Mk3 ise yüksek hızlarda bariyerlerden bile sağlam çıkan bir araç benim bildiğim 😂 O bakımdan da çok severim mesela