Renault 19 Renault'un üretmiş olduğu en havalı Karizma efsane modeli😍 bunların 1.8 Rti olanları var efsane safkan Fransız 1.8'ler F3P kodlu bazılarında ABS sunuldu (Arabalar konu etiketi)
Renault 19 bence temizse alınabilecek bir araba ama tamamen aracın durumuna bağlı. Çünkü artık eski bir model olduğu için bakılmış olanıyla hor kullanılmış olanı arasında çok fark oluyor. Temiz bir R19 konforlu ve keyifli hissettirebilir, sürüşü yumuşaktır ve ustası-parçası hâlâ bulunur. Özellikle Europa modellerini seven çok insan var. Ama yaşından dolayı elektrik arızaları, hararet sorunları, yağ kaçakları gibi şeyler çıkabiliyor. Çürük ve kaporta durumu da çok önemli. Ucuz diye yorgun bir tane alınırsa sürekli masraf açabilir. Eğer eski araba seviyorsan, biraz ilgilenirim diyorsan güzel araba olabilir. Ama “binip hiç uğraşmayayım” düşüncesindeysen daha yeni modeller daha rahat olur. En önemlisi ekspertize göstermek ve motoruna iyi baktırmak.
Alınır. Şahsım olarak 1,6 motorlusundan alırdım. 1,6 en dolu veya en doluya yakın hangisi varsa birini alırdım. Zamanında bir de Station Wagon'unu üretseymiş onu kesinlikle alırdım.
R19 gerçekten karizma duruyor, hele fotoğraftaki baya taş gibi 😍 O F3P 1.8’ler yürür, sesi de karakterli olur. Ama artık yaşlı araba bunlar, olayı tamamen “nasıl bakılmış” meselesi.
Temiz geçmişi olan, yürürü düzgün, şasesi oynanmamış bir tane bulursan gönül rahatlığıyla alınır, zevk de verir. Ama pert, döndürülmüş, boyadan yürüyen R19’dan koşarak uzaklaş derim 😅🚗💨
Çocukluğumun Geçtiği Efsaneydi Renault 19 Bu araca binenler bilir Şaşırtıcı şekilde konforlu 1.6 Enjeksiyonlu olandı bizde ki o bile atak seri iken 1.8 hayal bile edemiyorum 😅 Ah keşke ABS standart olsaydı ve otomatik vites seçeneği olsa tadından yenmez di
Number onefm di evet koltukları bile Beymen club üretimiydi 1.4 enjeksiyonlu da keşke 1.6 1.8 enjeksiyon içinde olsaydı çok efsane otomobil be Renault Megane 1 in satışlarını yüksek tutmak için çok kıstı bu aracı bitirdi hakkı yendi
Bir keresinde dışarı çıkmıştım yanımdan geçti böyle bir duman yok 😅 kara dumani püskürttu bana sıpa kamyon gibi aynı sesi YouTube da inceleyen biri vardı yusuf yüksel diye tam 33 saniye de 0 100 ulaşıyor