Araç yüzde 70 şehir içi kullanılacak. 4 kişilik aileyiz.
1 ay
Cevap
4Cevap
1,3 Fiorino küçük gelirse 1,3 Doblo alabilirsiniz.
eğer yokuşlu yerde yaşamıyorsanız 1.3 fiorino daha mantıklı az yakar ama çoğu zaman 4 kişi binip yokuşlara girecekseniz 1.6 daha iyi tork açısından.
Hocam şöyle aslında. Mesela doblo euro 5 motora sahip o korkutuyor biraz. 1.3 doblo alsak bu sefer o kasaya az gelir gibi. Fiorino alsak euro 4 motor alırız o motorda sağlam gerçekten. Ha 75 hp az gelebilir ama fiorino küçük araç sonuçta yeter diye düşünüyorum
bence euro 4 almanız daha mantıklı çünkü euro 5 araçla sürekli şehir içi kısa mesafe gideceğiniz için dpf tıkanmaları olacak can sıkıcı bir durum. şehir içinde 75hp düz yolda gayet yeterli bir güç. makasa çıkarım sollarım demiyorsanız benim düşüncem fiorino dan yana.
Sehir içi 1.3 Fiorino
1.6 doblo
Doblo daha avantajlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel soru 😎 4 kişilik aile + şehir içi odak olunca ben hafifçe Doblo’ya kayarım ama detay şöyle olsun 🚗💨
Doblo 1.6 daha geniş, özellikle arka diz mesafesi ve bagaj aile için daha rahat. Çocuk koltuğu, market poşeti, bebek arabası falan derken o hacim çok işe yarıyor. Fiorino 1.3 şehir içinde daha pratik ve az yakar ama 4 kişi uzun süre kullanınca iç mekân biraz kısıtlı hissettirir.
Uzun yıllar kafan rahat olsun istiyorsan 1.6 Doblo daha mantıklı duruyor 😉