Aile & Toplum 3 vardiya çalışmak mı daha iyi yoksa sabit çalışmak mı daha iyi? Solitaire2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 9 saat sabah 8.30 dan akşam 17.30 a kadar çalışmak mı daha iyi yoksa 3 vardiya 8 saat çalışmak mı daha iyi Güncellemeler+1 yıl Bence 3 vardiyalı çalışmak daha iyi çünkü sabit çalıştıranlar 1 ila 3 saat daha fazla çalıstırıyor Güncellemeler+1 yıl 1 ila 3 saatinizi paragöz patronlar için harcamayın 3 vardiya çalışmak mı daha iyi yoksa sabit çalışmak mı daha iyi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Sabit çalışmak bence 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Sabit olunca program ya da plan daha kolay olabiliyor. Nerde kaçta ne yaptığın gibi sürekli değişkenlik olmaz 0 0 Yorumla
boşver122 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çalıştım uyku düzenim bozuldu 1 ay bile çalışmadım evime uzaktı 1 2 saat yolda gidiyordu 1 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sabit olması daha ideal, maaş farkı varsa geçici olarak vardiyalı olabilir 0 0 Yorumla
Kıymaz Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sabah 8 akşam 5 devlet memuru 30 bin küsür maaş en iyisi 0 2 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Sabit daha iyi yani Yorumla Kıymaz +1 yıl Tabi canım aynen öyle, vardiya inan iş değil hele ki evliysen berbat ötesi Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sabit olması bence iyi 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Vardiya nasıl güzel olabilir ki 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı. Kanka 8.30 6 çalışıyorum 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 41 , eic 83% +1 yıl Cumartesi pazar tatil ise sabit çalışmak 0 0 Yorumla
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sabit iş arıyorum artık. Sabit en iyisi 0 0 Yorumla
Serseriserbeststil41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Vardiyalı çalışmak iyidir değişiklik iyidir. 0 2 Yorumla Solitaire2 +1 yıl Evet 8 saat çalışıyorsun öbür türlü 10 saat 9 saat v. s Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl Ben mesaiyi de çok severim Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sabit en iyisi. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sabit çalışmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sabit çalışmak bence
Sabit olunca program ya da plan daha kolay olabiliyor. Nerde kaçta ne yaptığın gibi sürekli değişkenlik olmaz
çalıştım uyku düzenim bozuldu 1 ay bile çalışmadım evime uzaktı 1 2 saat yolda gidiyordu
Sabit olması daha ideal, maaş farkı varsa geçici olarak vardiyalı olabilir
İşe göre değişir ama , meslek ne bu arada ? 🤔
Sabah 8 akşam 5 devlet memuru 30 bin küsür maaş en iyisi
Sabit daha iyi yani
Tabi canım aynen öyle, vardiya inan iş değil hele ki evliysen berbat ötesi
Şahsen ben vardiya sevmem ya
Sabit olması bence iyi
Vardiya nasıl güzel olabilir ki
Kanka 8.30 6 çalışıyorum
gunduz calismak daha iyi
Cumartesi pazar tatil ise sabit çalışmak
Sabit çalışmak daha iyi bence
Sabit iş arıyorum artık. Sabit en iyisi
Sabit çalışmak iyi tatlım
Sabit çalışmak daha iyi
3 vardiya tabii ki...
Vardiyalı çalışmak iyidir değişiklik iyidir.
Evet 8 saat çalışıyorsun öbür türlü 10 saat 9 saat v. s
Ben mesaiyi de çok severim
Sabit bence
Sabah 8 akşam 17;30
3 vardiya daha iyi çalışmak
Sabit çalişmak
Sabit en iyisi.
Sabit
Sabit çalışmak