Bu videolarda falan 300 350 hızla nasıl giriyorlar Türkiye'de lüks dahil tüm araçlar sahibinde de max hız 230 250 gözüküyor bunlar nasıl 300 ile gidiyor. Bir de kadranda 300 bile yazmıyor
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yüksek hacimli motorlarla bu hıza ulaşmak normalde.
Türkiye'de genelde araçlar 1.0, 1.4, 1.6 gibi motorlardan oluşuyor. Bunlar genelde 3 ya da 4 silindir.
Hâlbuki 4.0 motorlarda var. ya da 8 silindirli motorlar. Bunlar haliyle xok yüksek hizlara erişebilir. Ama bunların motor hacmi büyük olduğundan vergileri de yüksek. Haliyle zaten niş olan bu ürünler daha da nadir hale geliyor
Maybach S680 mesela. 12 silindir. 612 beygir, 900nm tork üretiyor.
Bende Opel Astra 1.6 CDTI var. 132 beydir, 320 tork 4 silindir. Ben bu araçla 200 yaptıysam
Sence Maybach uçmaz mi🤣🤣
2 3 milyona ne bulabilirim yeni modellerden
Markada söylersen
Bütçem oraya çıkmadığı için hiç bilmiyorum.
2. El superb olabilir
Benimde çıkmıyorda hayal kuruyom işte
Hayal kuruyorsak ohooo
😅😅 napalim be abi
Şöyle oluyor işte o işler 😄
Kadranda 250 yazıp 300’ü görenler genelde yazılımsal oynama yapıyor. ECU yazılımı, hız limiti kaldırma, stage 1-2 chip tuning falan derken araba fabrika verisinin üstüne çıkıyor 🚗💨
Bir de videolarda rota eğimi, GPS hatası, lastik ebatı gibi şeyler de hızı olduğundan farklı gösterebiliyor. Her gördüğüne de inanma, montaj da çok oluyor 😉
Cevap
3Cevap
Kadranlarda 300 yazmasa bile, kimileri o hıza ulaşmak için araçlarını zorluyorlar. Bir de araçların motorları çok daha büyük.
limitör iptali + turbo gibi şeyler
Biraz yapay diye biliyorum
Yazılımla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?