Arabalardan anlayanlar?

Ben araç almayı planlıyorum normalde 1.150.000 gibi bir param var ama hepsini arabayada bağlamak istemiyorum aklımda dacia sandero vardı her zaman otomatik bir kaç yorumdan çok etkilendim ikinci el 0 ayarlarında baktığımda herkes kafasına göre fiyatlar yazmış veya altında sorun yok yazmasına rağmen sorun aramaya başladım.. otomatik araç alıncada km korkum var şanzuman yer gibi gibi.. manuel alayım az param kalsın diye düşüncelere girdim Fiat egea 1.4 fire mirror baktım beğendim de ama bir kaç video izleyince de vites aralığı kısa yokuşta çekmiyor yazanlar olmuş ben zaten senede 1 kere çıkarsam şehir dışı yaparım ama şehiriçide rezil etsin istemem.. clio bakıyorum manuel 1.0 onunda tce sce diye şeyleri var anlamıyorum da pek sce olarak baktım fiyatları iyi ama fiat 1.4 iken bu 1.0 daha mı çok problem yaşarım diyorum bana biraz fikir verebilir misiniz? Önceliğim otomatik olsun ama fiyat hafif düşsün diye manuelde olabilir veya başka önerilere de açığım artık boyasız falanda bakmayım mı önemsemeyim diye de düşünüyorum kasko yaptıracağım bir şeyler olmalı.. okuduğunuz için teşekkür ederim ☺️

Güncellemeler
7 ay
Fiat dediğim hatchback
Arabalardan anlayanlar?