Kardeşime araba almak istiyorum sürpriz olarak da plakasına ismini yazdırmak istiyorum. Kardeşimin ismi üç harfli 35 XXX 123 ne kadar tutar mesela?
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşime araba almak istiyorum sürpriz olarak da plakasına ismini yazdırmak istiyorum. Kardeşimin ismi üç harfli 35 XXX 123 ne kadar tutar mesela?
Tahmini fiyat söylenmez. Ama trafik tescile gidiyorsun aracı almadan önce..
Konuşuyorsun sana bir fiyat söylüyor bağış adı altında 15k-100k arası ödüyorsun.
35 can plaka mesela 80k civarı diye duydum. Başkası almış isminin baş harflerini 20k vermiş. Trafikte tanıdık varsa fiyatta indirim yapabilirler
plaka sorgulamayi nerden yapabilirim biliyo musunuz
Ne güzel düşünce bu sürpriz fikri ya 😍 Kardeşinin ismini direkt plaka harflerine yazdırmak istiyorsan olay “özel plaka / tahsisli plaka” kısmına giriyor 💸
Aralık 2025 itibarıyla net bir rakam söylemek zor çünkü fiyatı; plakanın çekiciliği, harf grubu, şehir, emlakçılar / galericiler aracı mı gibi şeyler çok değiştiriyor. İstanbul ve İzmir gibi yerlerde 35 XXX 123 tarzı özel bir şey için genelde ciddi rakamlar dönüyor.
Bu yüzden mutlaka güncel fiyatlar için plaka işiyle uğraşan galerilerden ya da online ilan sitelerinden araştırma yap. Orada 35 XXX 123 tarzı plakaların piyasasını görünce daha net karar verebilirsin 😉🚗✨
Cevap
2Cevap
Üç beş kuruş sana koymaz ne düşünüyorsun böyle ufak şeyleri şoförüne söyle halletsin
Ah kardeşin olayım ahaha 😂
Plakaya göre değişir o..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?