1 ay

Dacia Duster nası bir araç, alan pişman olur mu yoksa parasını hak eder mi?

Uygulama kafasına göre başlık atacağı için buraya da atayım başlığı Dacia Duster nasıl araç insanlar diye soruyorum uygulama. Ne diye düzeltir bilmeden hanımefendi beyefendi dicem vay böyle mi denir şöyle mi denir lafı duymayalım

Bana göre sahibinin durumuna göre parasını az çok biriktirmiş 3 5 bin TL fazladan parası olan binicisine lan bi ayakkabı mı alsam kıyafet mi alsam durumunda lan olum daha giyilir ne gerek var diyerek sanayiye götürten araç tam ne güzel iyi kötü az yakıyor diyorum ki sanayiye düşmektense pompalanmak daha çok hoşuma gidiyor benzinlikte olacak iş debriyaj pedalı koptu yol ortasında insanoğlu önce mal sonra can arabayı nasıl bırakacan koca arabayı sağa ittim Allah başınıza getirmesin öyle dandik bi plastikmiş ki bu eski araba 2012 model para harcamak parça yenilemek zoruma gitmiyor plastik kelepçe attım kopan kısıma yine sanayiye gittim ama basit çok basit bişeyden dolayı gittiğim usta merkez değişecek dedi merkez değişti bi ufacık vida ile koca debriyaj tuturulur mu hadi yer yeri plastik gene evlat muamelesi yapıyoruz parayı bulup şu araçları yapmamız dileğiyle Allah herkese hiç değilse bi Tiguan bi hliux nasip etsin geri kalanlar gerçekten geri kalsın
Dacia Duster nası bir araç, alan pişman olur mu yoksa parasını hak eder mi?