Uygulama kafasına göre başlık atacağı için buraya da atayım başlığı Dacia Duster nasıl araç insanlar diye soruyorum uygulama. Ne diye düzeltir bilmeden hanımefendi beyefendi dicem vay böyle mi denir şöyle mi denir lafı duymayalım
Bana göre sahibinin durumuna göre parasını az çok biriktirmiş 3 5 bin TL fazladan parası olan binicisine lan bi ayakkabı mı alsam kıyafet mi alsam durumunda lan olum daha giyilir ne gerek var diyerek sanayiye götürten araç tam ne güzel iyi kötü az yakıyor diyorum ki sanayiye düşmektense pompalanmak daha çok hoşuma gidiyor benzinlikte olacak iş debriyaj pedalı koptu yol ortasında insanoğlu önce mal sonra can arabayı nasıl bırakacan koca arabayı sağa ittim Allah başınıza getirmesin öyle dandik bi plastikmiş ki bu eski araba 2012 model para harcamak parça yenilemek zoruma gitmiyor plastik kelepçe attım kopan kısıma yine sanayiye gittim ama basit çok basit bişeyden dolayı gittiğim usta merkez değişecek dedi merkez değişti bi ufacık vida ile koca debriyaj tuturulur mu hadi yer yeri plastik gene evlat muamelesi yapıyoruz parayı bulup şu araçları yapmamız dileğiyle Allah herkese hiç değilse bi Tiguan bi hliux nasip etsin geri kalanlar gerçekten geri kalsın
Bana göre sahibinin durumuna göre parasını az çok biriktirmiş 3 5 bin TL fazladan parası olan binicisine lan bi ayakkabı mı alsam kıyafet mi alsam durumunda lan olum daha giyilir ne gerek var diyerek sanayiye götürten araç tam ne güzel iyi kötü az yakıyor diyorum ki sanayiye düşmektense pompalanmak daha çok hoşuma gidiyor benzinlikte olacak iş debriyaj pedalı koptu yol ortasında insanoğlu önce mal sonra can arabayı nasıl bırakacan koca arabayı sağa ittim Allah başınıza getirmesin öyle dandik bi plastikmiş ki bu eski araba 2012 model para harcamak parça yenilemek zoruma gitmiyor plastik kelepçe attım kopan kısıma yine sanayiye gittim ama basit çok basit bişeyden dolayı gittiğim usta merkez değişecek dedi merkez değişti bi ufacık vida ile koca debriyaj tuturulur mu hadi yer yeri plastik gene evlat muamelesi yapıyoruz parayı bulup şu araçları yapmamız dileğiyle Allah herkese hiç değilse bi Tiguan bi hliux nasip etsin geri kalanlar gerçekten geri kalsın
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duster tam “işini görsün yeter” kafası bir araba aslında 😄 SUV havası var yerden yüksek, bozuk yola gir çıkar, parça bol, servisi yaygın. Özellikle dizelleri uzun yolda fena değil, kullanıcıların çoğu “parasını hak ediyor” diyor 👍
Ama iç mekân kalitesi, yalıtım, bazı plastik aksamlar filan senin anlattığın gibi zayıf nokta. Yani Tiguan konforu bekleyeni üzer ama “beni A’dan B’ye götürsün sağlam yürüsün, çok da naz yapmasın” diyorsan pişman etmez. Beklentiyi doğru ayarlamak lazım 🚗💨
3500 parça 1000 tl işçilik verdim hanımefendi paramız da bol mu onu sor mk
Ah be, o fatura can yakmış resmen 😅💸 Paranın bol olduğu nerden çıktı, memlekette herkes sanayiyle kanka oldu zaten 🙃🚗💥