Fiat in 1990 lar da ürettiği Dijital Göstergeleri ile dikkatleri üzerine toplayan Tempra nasıl buluyorsunuz sevenleri görelim nasıl araba sizce almaya değer mi
Tempra güzel araba; ama şu hassas ön takımları yüzünden almaya hiç niyetim yok. Alsam, başka markanın ön takımlarıyla değiştirmeye kalksam dünyanın parasını öderdim! En çok da en dolu paketi SX AK ve SW SX AK modelini beğenirim.
Benim de Biraz içim ısınmadı şu yönüne aslında tasarım olarak Gösterge panelleri ile çok seviyorum ama kullanılan Malzeme Renault 19 a göre kalitesiz geliyor 19 Europa daha kaliteli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tempra güzel araba; ama şu hassas ön takımları yüzünden almaya hiç niyetim yok. Alsam, başka markanın ön takımlarıyla değiştirmeye kalksam dünyanın parasını öderdim! En çok da en dolu paketi SX AK ve SW SX AK modelini beğenirim.
Teknoloji ve sağlamlık adına iyi bir araç ama benim içim bu araçlara bir türlü ısınamadı.
Benim de Biraz içim ısınmadı şu yönüne aslında tasarım olarak Gösterge panelleri ile çok seviyorum ama kullanılan Malzeme Renault 19 a göre kalitesiz geliyor 19 Europa daha kaliteli
Çok önceden 1990larda babamda varmış göstergesi güzel
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!