Araba boyalıymış değeri düşecekmiş yok ya?

Sorum özellikle beylere. Avrupada da yaşamış bir bayan olarak Türkiyede yaşayan insan gibisini ömrümde hayatımda görmedim. 2001 model Bmw x5 im var. 2 yıl önce doğum günümde almıştık.2 yıldır en ufak bir sorun yaşamadan kullandım. Kmsi daha 109 binde. Motoru %88 çıktı. Akü, lastikler içi dışı tertemiz. Herşeyi çok iyi. Otomatik vites X6 almak amacıyla aracımı satışa çıkardım. Hem aracın üstüne yazdım satılık diye hemde internete koydum. Günde 10-15 kişi arıyor bana sordukları soru arabada boya var mı değişen var mı. Günlük 2-3 kişi de bakmaya geliyor bayan olduğum halde geçen birisine çok kötü küfür ettim telefonda. İlanıda kaldırdım. Türk insanı gibi canım yoktur net söyleyim. Arabamın ufak tefek çizikleri vardı, sürtmeden olsun çizmelerden olsun. Onun dışında güneşte kaldığı için aracımı komple boyattım. Adam diyor beni bu aracı boyatmışsın şu kadar eksik veririm şu kadar olur mu diye. Bende X6 yı 3 ay daha geç alırım ama sizin gibilere araç satmam. İlandan kaldırdım. Kardeşim bu insanlar canım mı bu aracın muayanesi var mı var, motoru iyi mi iyi, lastikleri iyi mi iyi. Genel olarak içi dışı temiz mi temiz. Adam bana boyayı soruyor sen dangalakmısın boyayla ne işin var senin. Ben para vereceğim 3 bin lira arabımı komple boyatacağım sıfır araba gibi olacak sen fiyattan kıracaksın. Böyle insanlardan dolayı ülkeden soğudum sizin gibilere araç satacağım garajda durur binde bir keyfine binerim daha iyi. Yok sahibinden comdan ararlar yok başka yerden ararlar araçta boya var mı. Ben avrupadada bulundum ilk defa böyle birşeyi bu ülkede duydum arabada boya var mı diye. Velhasıl anladığım Türk insanından uzak durmak gerekir

Araba boyalıymış değeri düşecekmiş yok ya ?

Araba boyalıymış değeri düşecekmiş yok ya?