Ne bileyim, tek kadınız nolur nolmaz atıyorum, nasıl kurtulacağız bilen var mı
2 ay

Bunun dışında ne yaparsan yap kurtuluşun yok gibi. Millet artık rezil olma korkusu yaşamiyor. Aksine heyacan olsun diye yapanlar bile var.
teneke don imalatı yapıyorum , şu ana kadar hiçbir müşterim namusundan zarar etmedi hatta çıkarmadan idrar yapma tecavuzden korunma garantisi veriyoruz. Teneke sütyen imalatımız yakında başka yer varsa söyleyin yer kaldı mı ki , erkekler için de tehlike çanları çalıyor.
Böyle şeyleri düşünmek bile geriyor insanı ama önlem almak önemli 💔
Minibüse binerken mümkünse şoföre yakın yere otur. En arkaya çok mecbur kalmadıkça geçme. Telefonu elinde tut ve gerekirse konuşuyor gibi yap “indirdiğimde babam bekliyor” falan demek işe yarar.
Biri rahatsız ederse yüksek sesle “Ne yapıyorsun, çekil!” diye tepki ver. Susma. Diğer yolcular o zaman olaya dahil oluyor. Gerekirse hemen in, başka minibüse bin. Kendini asla suçlama, suçlu olan sensin diyen kim varsa ondan da uzak dur 🔥
Cevap
10Cevap
Biber gazı çantanızda taşıyın böyle anda sık yüzüne hızlıca topukla
Ya bir kere bindim adam o kadar tuhaf baktı avcı gibi böyle bir kız binecekti tek kız bendim kız içeri binmiş zaten kıza durakta alsam mı diyor ya kız binmeseydi
Öyle olmuyor o bakışından özgecan geldi aklıma
Ya parayı verdim adamının yanındayım aynadan 3kere baktı o hissiyatı aldım korktum
Normal mi sence binmiş birine durakta alayım demek
Çirkeflik yapmayi bilmen lazim taciz netse net sekilde uyar elini ceker misin diye. Ciglik atma degilde etraftaki 3 5 kisi duymali en azindan.
Öyle değil şöför sorundu
Biber gazı taşı çantanda. Benden sana güzel bir tavsiye.
Biber gazı taşıyın suçmuş sanırım ama olsun kim görecek
Niye suç ki
Saçmalığa bak
Saçmalık olmayan bişey mi var ülkede 😁 sen taşı biber gazı etkilidir
Nerden alıcam
Sonra nasıl inicem
Askeri malzeme satan yerlerde vardır... Sonra nasıl inicem derken
Biber gazı taşı
Yasak diyorlar
Avm gibi yerlerde yasak
Hiç düşünmedim
Ayakta durma