Şu anda yeni bir araç alacak olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Elektrikli araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz, güveniyor musunuz? Kafanızdaki marka ve model önerilerini de yazarsanız sevinirim.
3 ay
Şu anda yeni bir araç alacak olsanız hangisini tercih edersiniz ve neden? Elektrikli araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz, güveniyor musunuz? Kafanızdaki marka ve model önerilerini de yazarsanız sevinirim.
Benzinli araç tercih ederim. Bakım maliyetleri ucuz, sessiz, kış soğuklarında hemen ısınır. Dizeller tam tersidir. Toyota Corolla, Hyundai i20, Volkswagen Taigo gibi araçlar olabilir.
Hafif ticaride dizeli tercih etmek isterdim; ama mazot pahalı olduğu için küçük benzinlilere geçme riskiyle karşı karşıyayım. Yeni çıkan Nissan Townstar, Renault Kangoo 1,3 TCe, 1,2 Puretech Fiat Doblo Easy, Fiat Fiorino 1,4 Eko veya 1,4 Fire. Aslında dizel olarak Fiat Scudo Combi, Opel Combo 1,5D Edition tarzlarından istiyordum...
Şu an alsam gönlüm direkt hibrit ve elektrikli tarafta olurdu 🚗⚡
Uzun yol ve performans seviyorsan hibrit baya mantıklı. Şehir içi çok yapıyorsan elektrikli müthiş keyif veriyor ama şarj altyapısını iyi düşünmek lazım. Elektrikli araçlara gayet güveniyorum, özellikle batarya garantisi iyi olan markalara 💯
Marka olarak da Türkiye’de satılanlardan Toyota’nın hibritleri, Hyundai Kona Electric, MG4 Electric gibi modeller sürüş keyfi ve ekonomi açısından baya tatlı seçenekler 😉
Cevap
2Cevap
Benzin benz gt63
Elektrikli alırım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?