Benzinli
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Dizel kankam 😂
18 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorFull Hibrit araçları kesinlikle tercih ederim çünkü hem çevre dostu hem de yakıt ekonomisi mükemmel! Seyahatlerde uzun mesafeler yapmayı seviyorum ve bu tip araçlar gerçekten işimi kolaylaştırıyor. Senin için de yakıt tasarrufu ve çevre bilinci önemliyse, Full Hibrit'i göz önünde bulundurmalısın! 🌍🚗
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Arabalar konusunda 10,9b cevap paylaştı. Şimdilik benzin-LPG'li araç kullanıyorum. Evlendikten sonra orijinal benzinli araç almak ve ömür boyu onu kullanmak. Hiç ama hiç LPG taktırmayacağım (sözüm söz). Bütçem almaya yetiyorsa hibrit araba almayı düşünebilirim. Dizeli çevreyi kirletmesinden dolayı pek sevmiyorum, elektriklide yıllar sonra oluşabilecek performans kaybı korkum var.
10 YorumlaArabalar konusunda 1,4b cevap paylaştı. benzin tercih ederim sesinin az olmasi gucu yeter etkilemeye
10 Yorumla- 2 ay
Benzinli ve dizel iyidir. Ama çevre açısından elektrikli araçlar daha iyi tabi.
10 Yorumla Arabalar konusunda 362 cevap paylaştı. Fark etmiyor 😂 param hangisine yeterse
10 YorumlaHocam bu çok yönlü bir soru. Performans olsun derdim olmasın fiyatında uygun olsun dersen direk dizel. Para önemli değil sadece performans dersen benzinli. Performans olsun az yaksın zararı olmasın fazla dersen hibrit. Seside olması. Atığı kiri bakımı az olsun dersen de elektrikli. Benim tercihim ne direk dizel 😁 yalnız Corolla cross hibritler benzinli olmasına rağmen çok çok az yakıyor.
11 Yorumla🤔🤔🤔🤔inanamayacaksın ama bunların hepsi ne işe yardakilarini bilmiyorum
Yani babam bir gün bana arabasını verse vermeden önce bana kızım bu raya gel burdan benzin ya da her ne ise doldur der sonra arabayı bırakır bana 😂😂😂😂
12 Yorumla- s2 ay
Benim arabam benzinli benzinli tercih ediyorum. Dizel alacaksanız dizele ödediğiniz parayı km ile amorti etmesi lazım ve o gır gır sesi çekebilmek için
11 Yorumla- 2 ay
Kesinlikle, ayrıca yokuşlarda da turbosu olmasa çekilmiyor.
- 2 ay
Benzinliyi çok merak ediyom da dizele alıştım artık. Bağımlılıktan da kolay kolay vazgeçilmiyo biliyon mu? 🤣🤣
13 Yorumla- 2 ay
Dizel efsane kokuyor ya. Bazen yedek alıp arabaya koyuyorum. Depoya dökerken oyş ortamın havası değişiyor. Kafam hoş oluyor. 🤣🤣🤣
Şirket aracım yakıt performans bakımından dizel. Ama şahsi aracım benzinli. Elektrikli araçları da daha kullanamadın o yüzden yorum yok 😂
15 Yorumla- 2 ay
Benzin _ LPG liydi eski arabam daha çok LPG li kullanıyordum ama 😂 benzin de para oldukca işte atıyorduk yarım depo 😂
13 Yorumla- 2 ay
Amin canım inşallah 🙏
Benzin diyorum bende A şıkkı olsunnnnnn🤗🤗🤗
23 Yorumla- 2 ay
Elektrikli dahaantıklıydı ama benzine talibim. 😂😂
13 Yorumla- 2 ay
Neden? 😂😂
- 2 ay
Tabi gönül ister hibrit arabamız olsun ama benzinliye talim
12 Yorumla- 2 ay
Amin
Arabam yok, bu gidişle de almicam. O yüzden bana en uygunu akbil. 😂😂
16 Yorumlaİşte 500 beygir lik dizel.. kendi şahsi aracımda benzin lpg...
İşten eve evden işe bezinli motosiklet10 Yorumla- 2 ay
Ben dizel kullanıyorum güçlü bir motora sahip seviyorum dizel arabaları.
10 Yorumla - s2 ay
Her zaman benzin.
Başka türlüsünü kabul edemem.10 Yorumla - 2 ay
Dizelin masrafiyla ugrasilmiyor. Küçük motor olsun benzinli olsun.
11 Yorumla - 2 ay
Benzin. Kokusunu bile sevərim.
17 Yorumla- 2 ay
Kəndimi maddə bağımlısı gibi hissettim.😸
- 2 ay
Bir şey yok, bir şey yok.🙂↔️
Bu araçların hepsinden deneyimledim ve elektrikli araç sevmiyorum. Hibrit belki olabilir ama beni yine tatmin etmiyor. LPG'li araç zatən direkt eliyorum. Dizel aracın da sesini kim çekecek. En güzəli benzin. - 2 ay
Bizde dizel de var ama ben hala alışmadım.🥴 Asla benzin sevdiğim için bahane aramıyorum (!) hahah.
Sevməzsin, net.
- 2 ay
Her zaman benzinli 👍🏻
11 Yorumla - 2 ay
Hibrit veya elektrikli olabilir kardo
111 Yorumla- 2 ay
Olsun bize de böyle sessiz hızlı lazım 😂😂
- 2 ay
Eywallah gardasm biz benzinden devam 😔😔
- 2 ay
Amin kardo çok pahalı burdan bayburta gidemez olduk😂😂
- 2 ay
Hee vallah artık otobüs yolculuğu da var ama beni tutuyor uzun yol otobüs😂 en iyisi kendi aracım
- 2 ay
Evet brom, 🤣
- 2 ay
Elektrik olabilir olmuyosa dizel bsndb
12 Yorumla- 2 ay
😂
- 2 ay
Hiç birini bilmiyorum arabam da yok 😂
11 Yorumla - 2 ay
Ben aracımı benzinli kullanıyorum arabacı dgdsfs
13 Yorumla- 2 ay
Teşekkürler 🤞😄
Dizel. Çünkü elektrikliler pek güven vermiyor.
13 Yorumla- 2 ay
iki arabam da benzinli
10 Yorumla Elektrikli en güzeli bence.
10 Yorumla- 2 ay
Uygun olduğu için LPG
10 Yorumla - 2 ay
Yağı seçerim.
13 Yorumla- 2 ay
Bisiklet. Sağlıklı yaşam
- 2 ay
Hibrit diyenler niye yalan soyluyorlar
03 Yorumla- 2 ay