Ben Corolla E120'ye aşığım 😍 Yok böyle muhteşem tasarım efsane kasa E100'ün genlerini taşıyan modern versiyonu E120 abisi efsane kasa gibi eskimeyen yumuşak plastik malzemelere sahip E120 kasayı öne çıkaran VVTi motor ve Optitron göstergeleri idi VVTi sakin kullanımda az yaktığı gibi performansa duyarlı nefesli ciğerli bir atmosferik motor LPG tam uyumlu ömürlük kasa bu ve E100 kasa diyebilirim Toyota sonradan kaliteyi gittikçe düşürdü sert plastiğe geçiş yaptı
Toyota Corolla nin Hangi Kasası ni çok seviyorsunuz?
2005 modeli de 2018 modeli de aynı kasadır şase ortaktır. Efsane kasa haricinde hepsi Alüminyum Blokludur Hararete gelmez. Beyaz renklerde boya atması yaygındır. Boya kalitesi düşüktür. Bazı serilerde Yağ yakma mevcuttur. Piyasası gereksiz yüksektir. Fluence hem daha dayanıklı sorunsuz hem de parçası Ucuzdur. Çok daha uygun fiyatlıdır.
Kesinlikle katılıyorum, E120 kasa Toyota'nın hem sağlamlık hem de malzeme kalitesi olarak zirve yaptığı dönemdi. O Optitron göstergelerin havası hala kimsede yok, tam bir klasik.
Sen resmen E120’ye şiir yazmışsın 🥹🚗 Haklısın, E120 tam “eski Toyota ruhu + modern dokunuş” karması. O Optitron göstergeler, VVT-i motorun nefesli yapısı, LPG uyumu… Tam ömürlük aile arabası + gönlü genç sürücü kombinasyonu 😎
Benim gönlümde de E120 ve E140 ayrı yerde. Ama “efsane ruh” dersen E100–E120 ikilisi bence de zirve 💯🔥
Corolla E120 Kasa ile Alman Araçlarına göz kırpıyor bu kasa çok kaliteli 😍 Sonradan Toyota nin kalitesi düştü E120 de ki güzelliği E140 ve sonrasında bulamadım