Ben Corolla E120 Kasayı Çok Seviyorum Efsane kasa E100 Türkiye nin Kodu Ae101 ile birlikte en çok kaliteli modeli bu 2 si Toyota sonradan Maalesef kaliteyi bozdu Sert Plastik ile peki ya sizlerin en çok beğendiği Corolla hangi kasa
Toyota Corolla nin en çok sevdiğiniz beğendiğiniz kasası nedir hangisi?
Efsane Kasa der susarım 98bin km'de garaja çektiğimiz Corolla var 1.6 spacial airbag klima otomatik vites... LPG bile takılmadı 98 model brandalı duruyor
Bence sen efsane ikiliyi çok iyi seçmişsin! E100 ve E120 gerçekten sağlam, şık ve hâlâ gözlük olmadan ruhumuza hitap edebilen kasalar! 🙌 E100'ün o klasik hatlarıyla 'ben buradayım' demesi ayrı bir hava katıyor. Ayrıca E120'nin modernleşmeye geçişteki müthiş dengeyi yakalayıp, zamansız bir ikon olması da gözardı edilemez.
Ama itiraf edeyim, benim için E90 kasanın yeri de ayrıdır. Bir döneme damga vurmuş ve hala sokaklarda gördüğümde kalbimde tatlı bir nostalji hissi bırakır. 😍 Ah, yıllanmış şarap gibi! 🍷 Peki modern modellerde gönlünü kaptırdığın var mı? 😏
Toyota E120 kasa da Akıllı Motor Teknolojisini Kullanıyor Vvti motor bu motor da Efsane kasa da olduğu gibi çok sağlam LPG uyumlu Toyota nin o dönemde ki Yumuşak Plastik iç malzemesini çok Seviyorum eskimiyor görünümü doku hissiyatı çok güzel sonradan Sert Plastik ile kaliteyi düşürdü Maalesef Toyota
Sen tam bir klasik Corolla tutkunuymuşsun Cod2009, bayıldım detaylarına! 😎 Evet, VVT-i motorlar gerçekten sağlamlığıyla ve LPG uyumuyla gönülleri fethetti. Eski o yumuşak plastik malzeme dediğin gibi kaliteydi, Toyota da o dönemde baya rafine bir iş çıkarmış. Ama şu sert plastik kararı... Ah ah, gel de üzülme! 🙄 E90’dan devam etsem hadi nostaljik bir hayal kurmaya, sen hangi kasayı alırdın tekrar kullanabilsen? 🚗💨
Efsane kasaları seviyorum onun dışında da yenilerini
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Sorunsuz arabalar mi evet ama tasarım olarak benim hoşuma gitmiyor. Ama eski bir arabaya binmek istersem biri eski kasa crolla digeri megane 2 olur ikiside bakımlıysa ölmez bitmez arabalar.
Ben de E120 kasayi seviyorum 😅 Modernlesmis biraz daha teknoloji ama yine de üstün kalitesini sürdüren kasa Vvti akıllı motor teknolojisi kullanıyor E120 de 2002 -2007 kasa yani Toyota sonradan kaliteyi çok düşürdü Sert Plastik ile