Hani şu port bagaj ya da araç tavan çantası vs diyorlar ya onu kullanıyor musunuz?

Hani şu port bagaj ya da araç tavan çantası vs diyorlar ya onu kullanıyor musunuz?

Hiç kullanmadım, arabamın bagajı bana, aileme ve arkadaş gezilerime yetiyor. Bagaj dolunca eşyaları arka koltuğa doldurduğum olur. İleride sık seyahat yaparsam belki taktırabilirim; ama bunu taktırmam için Peugeot Rifter, Opel Combo tarzı araç önceliğim olacak. Ford Fiesta arabamın motoru küçük (1,25) olduğu için tavan bagajındaki ağırlık yakıt tüketimimi bayağı bir artıracağını düşünüyorum.
Kendi arabam hatchback kasa olduğu için pek yakıştırmam ama babamın arabası ticari olduğu için o arabaya çok yakışıyor
Ne gerek var benim çantam hep kolumda zaten asasasaajjajaja
Ne çok güldüm bilemezsiniz. pazar pazar bana terapi gibi geldi yorumunuz teşekkürler de soru insan değil araç bagajı araç üstü çanta diyoruz biz buna
Söylesene örtmen bu zeka ile sen birde ÖABT sınavına mı gireceksin?
Girme girme olmaz o iş sen en yakın araba tamirciside işe başla bak maaşlar iyi
Akranımmısın başşak geçiyon benm senlen şey geçtimmi?
Uzun yol manyağı ve bagaj kavgası uzmanı olarak konuşuyorum 😄🚗
Eğer sık sık uzun yol yapıyorsan, hele bir de aile + valiz + çanta + “bunu da alalım lazım olur” tayfasıysan port bagaj tam ilaç gibi. Bagaj ferahlıyor, içeride kimse bavulla boğuşmuyor.
Dezavantajı rüzgar sesi ve az da olsa yakıt tüketimini artırması. Şehir içinde sürekli kullanmaya değmez ama yılda birkaç kez dolu dolu tatile gidiyorsan baya değer 👍🏻
Kullananların çoğu memnun, doğru montaj ve kaliteli ürün olunca sıkıntı yaşamazsın.
Cevap
4Cevap
değmez, ama ben gb kamp vs yapıyorsan mutlaka olsun ek yer
Hayır sevmiyorum o olayı pek
İhtiyaçlar için güzel görünüyor aslında
Gezmiyorsan saçma biri ona tabut demişti tanıdık
Eski profile ne oldu senin? gümledin mi?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.