Kışın arabaya çalıştırıp 15 dakika sonra binmek istiyorum çünkü soğuk oluyor içi.
Ama bu sefer de kitlenir diye korkuyorum.
Ne yapabilirim?
Ama bu sefer de kitlenir diye korkuyorum.
Ne yapabilirim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal standart arabalarda öyle kendi kendine kilitlenme sistemi yok ama araban çok teknolojikse böyle kilitlenme durumları olabilir ne yapabilirsin yanına yedek anahtar alabilirsin bu arada 15 dakika klima açık olması uzun süre 5 dakika yeter
Araba marka model ne veya yedek anathar yok mu?
Artik mercedes, bmw ve audilerde telefon uygulamasi var. Sen evdeyken uygulamadan arabayi calistirip isitabiliyorsun. Sen cikana kadar isiniyor. Almanya kişin cok soguk oluyor gececilikte sabah 6:15 işten cikiyorum hava -6, -11 oluyor cikmadan uygulamadan istiyorum arabayi camdan buz temizlemeylede ugrasmiyorum.
Ozaman calistircaksin yanina yedek anathari alacaksin kilitlenirse elinde yedek anathar olur saglama almiş olursun işi
Esmatkr tam kış modu soru olmuş bu ❄️🚗
Aracında uzaktan çalıştırma sistemi yoksa anahtarı takıp çalıştırıp arabayı kilitleyemezsin çünkü çoğu araçta kontak açıkken merkezi kilit devreye girmez. Anahtarı içeride bırakmak da baya riskli zaten.
En mantıklısı 5 dakikadan fazla rölantide bekletmemek. Hem yakıt hem motor sağlığı için iyi değil. Çalıştır, camlardaki buğu çözülene kadar 3–5 dakika bekle, sonra yola çık. Zaten hareket halindeyken daha hızlı ısınır içi.
Eğer yaşadığın yerde çok soğuk oluyorsa koltuk ısıtma minderi veya direksiyon kılıfı gibi pratik çözümlerle kendini koruyabilirsin. Bir de kalın montla binip içerde ısınınca montu çıkarırsın. Hem sen üşümezsin hem araba kendini yormaz 😊🔥
Cevap
11Cevap
Bı araba 15 dk boyunca ısınmaz ya.. madem oyle sen gelmeden basınca aracı calısırıp sen gelınce ısınmıs hale getıren araba al 😅
Niye kitlensin yahu sen benzinli ise arac calistir 2-3 dk sonra cik yola motor isinir senide isitir zaten
Çalıştır eve git 15 dakika sonra git yoluna devam et
Aracına Webosta taktı ben Camdan kumandaya basıyorum arabaya binince mis gibi
15 dk beklemek hocam at arabası olsa 10 dk bekleriz
Arabayı değiş
15 dk yeterli olur ısınma için.
15 dk fazla zaten 5 dk yeterli
Camı hafif açık bırak
Allah başka dert vermesin
kapıyı tam kapatmadan ısıt
Boyun kac
Masallah
Araba ne?