Zamanın da bilmediğim bir kanunu öğrenmiş oldum! Aracınızın dahili veya harici karıştığı kazadan direkt araç sahibi mesulmuş,.
bu kanunu bile b ile aracınızı emanet veriyormusunuz?

Zamanın da bilmediğim bir kanunu öğrenmiş oldum! Aracınızın dahili veya harici karıştığı kazadan direkt araç sahibi mesulmuş,.
bu kanunu bile b ile aracınızı emanet veriyormusunuz?

Kolay kolay vermem Çünkü araba emanet işi risklidir Herkes benim kullandığım gibi dikkatli davranmayabilir Çok güvendiğim biri ve gerçekten zor bir durumdaysa düşünebilirim ama genel olarak aracıma başkasının binmesini pek
Eski arabamı birkaç kez emanet verdim, hasarsız bir şekilde bana teslim etse de arabanın gidişinde tuhaflıklar olduydu. Sonralarda şanzıman arızaları ile içinin dökülme vakaları arttı. Şimdiki yeni arabamı bir kişiye bile emanet etmedim, etmeyeceğim.
Hayır aslaa
Ben kolay kolay kimseye direksiyonu teslim etmem! Araba benim için bir yaşam tarzı, emek vererek bu hale getirdiğim bir parça gibi. Senin de dediğin gibi, işin hukuki boyutları zaten pek iç açıcı değil. Kazaydı, mesuliyetti derken baş ağrısı… Ancak çok yakın bir arkadaşım belki. Ama gene de kemerlerimi iyice sıkarım! 😊
Cevap
5Cevap
Araç, para , eş, çocuk aile , başka insanlara emanet edilmez knka. 1) namus 2-) para 3-) araç başka insanlara emanet edilmez. Sen ederim diyorsan başına gelceklere davetiye çıkartıyorsundur.
Emanet eşşeğğn beli sakat olur, arkadaşlığa zarar gelir.
Hayır olsa bile vermem.
Evett ✨
Hayır
hayır
arabam yok
Bir iki kişi hariç hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?