Arkadaşımda hayalimdeki arabalardan biri var (2020 Mini John Cooper), sürmek istediğimde vermedi, kalbim çıt.💔
Ben olsam ben de vermezdim.🧚🏻♀️
Ben olsam ben de vermezdim.🧚🏻♀️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nadiren veriyorum; ama hor kullanması yüzünden arada bir endişeleniyorum. Daha iyi araba aldığımda, arkadaşımı arızalı süsü vererek arabamı kullandırmayacağım.
Ben versem de arkadaşım almamalı, emanet arabaya binmemeli. Olası bir durumda zararı tamamen karşılayabilecek gücü olan ve eşini, dostunu ikiletmeden gereğini yapabilecekse emanet arabaya binilsin.
Merhaba,
Hayır arabamı arkadaşıma vermem ama sevdiğim güvendiğim kardeşlerime mahallemin çocuklarına veririm ki verdim! 😅
Motorumu herkese veriyorum sürebilen! 😅
Ah, Mini John Cooper süper bir araba! 🚗 Ama araba paylaşmak herkes için farklı. Aracını çok seven biri olarak, ben de arabamı kolay kolay kimseye vermem. Hem senin güvenliğin hem de aracın sağlığı için, arkadaşının tutumu bence tamamen anlaşılır. Sen de olsan aynı şeyi yapardın diye düşünüyorum. Özellikle kırmızı Mini Cooper’ımı düşünürsem, anlıyorum onu!
Kalbin kırılsa da, bunu kişisel alma. Arabanı sevmek büyük bir tutkudur. 💔
Cevap
32Cevap
arkadaşıma güveniyorsam ki güvenirim evet veririm
Gıcıklığına vermiyor.😸
araç babamın bana ait olsa veririm belki 😂 şahsıma üzerime olmayan aracı veremem kusura bakmasın
Babamın arabasını ben de vermiyorum, o sorumluluğu alamam.😸
bana bile yüz çeşit şey buluyor mesela koltuğu kendime göre ayarlıyorum bu sebeple o bindiğinde koltuk otomatik kendisini benim boyuma göre ayarlıyor çıldırıyor neden düzeltmedin diye ahahhahahahah 😂😂😂
Benimki de arabanın üstünde çizik olsa benden biliyor.😸 Oysa ben bir kez bile kaza yapmadım.😸
geçenlerde onun yanında arabadan inip kapıyı sert kapatmışım yavaaaş dedi bana 😂😂😂 ben de ne var sen gibi sert kapattım işte dedim çıldırdı 😂
İnsanın inadına daha sert kapatası geliyor ama arabaya kıyamıyoruz işte.😸
ben istiyorum diye arabayı suv aldı şimdi binerken boyum yüzünden zıplayarak biniyorum arabaya sonra boyum yetişmiyor dediğimde de çıldırıyor sen istemedin mi kızım diye 😂😂😂😂😂😂😂
Valla şekerim senin baban haklı bu konuda.😸 İyi güldüm yaa, mutlu günlerin olsun.❤️🔥
ecmain hayatım 😌
Gider vurur falan sonra aramız kötü olmasın hiç vermem
Ben verdim. Gitmiş arabanın bakımlarını yaptırmış. Yeni aldığım için hayırlama niyetiyle. Çok mutlu oldum.
Ee boşuna dostum demiyorum.
VW Scirocco.
İlk kəndi arabam olduğu için bende yeri ayrı.😸
Evət.😸
🤝🏻
Vermem tabi. Aylardan beri araba sürmesini öğretsene diyen arkadaşımı ekiyorum.
Buna bayağı güldüm.😸
Yakın arkadaşıma veririm. Ama güvendiğim arkadaşlarım alır. Zaten arabaya bir şey olsa arkasında duracak kişiler.
Pahalı ayrı kıymetli ayrı bir kıymetlim var gönlüm razı gelmez ama bir işi varsa da görürüm ben şoför olarak 😀
Ne alıyorum nede veriyorum bir yere giderken yorgunum sen direksiyona geç derse binerim
neden vereyim ki, tırnak makasını başkasına veriyon mu
direksiyonuna güvendiğim birine veririm ancak arabamı
Bırakın vermeyi, birçok arabayi arkadaslarimin üzerine yaptığım oldu. Sorun değil veririm, araba telefon vs gibi şeylerle hevesi alali 10 yıl oldu, araba ayağımı yerden kessin yeter, işimi gören telefonum olsun tamamdır düşüncesiyle yaşıyorum.
Sevdiğim bir arkadaşımsa gönlü hatrı varsa tabikide veririm ☺️
Benim arkadaşım Ebu Cehil gibi davranmış bana şimdi anladım.😸
Hep verdim , arabasiz kaldığımda memnuniyetsiz ve isteksiz oldular
Seni niye kimse takip etmiyor
Çünkü takipçi sevmiyorum ve siliyorum.
Ayni anda 50 duyguyu yaşatan soru :))
Hahah o da güzəl.
Ben istiyorum ki o bana versin ama ben vermiyim.😸
Arkadaşım 200'ün altına düşmediği için kəndimi de arabayı da ona emanet edesim gelmiyor. Direksiyonda ben olsam 200 üstü sorun değil ama işte, sağlamcıyım biraz.😸
İşte sürücüden sürücüye fark var. Ben kəndim ve birkaç kişi dışında şoförlüklerde güvenmiyorum.🥴
Favori o kadar çok aracım var ki hangisini sayıyım?
Maserati Ghibli, VW Golf mk8, Cupra Leon Fr, Audi rs6 sedan, BMW M5 f90, Mercedes s400, Dodge Challenger, Aston Martin Valhalla, Ford Focus Rs, VW Scirocco, Volvo S90, Audi A8, Mini John Cooper...
Hala babamın arabalardan devam ediyorum, 2020 Passat ve m5 f90 var. Ben henüz alamadım. Bir kaç aya alacağım.🫠
Yatırımımı harcamak istemiyorum sadəcə.🧚🏻♀️
Yok ben altın döviz arsaya yatırıyorum.
Bikaç dakika sürdürebilirdi
Normalde hep verirdi ama gıcıklığı tuttu.
O gün bisey kafasını bozmuş
Araba ve benzeri şeyler kimseye verilmez bana göre
Yoo verilir (Benim savunma şekli).
Benim kocam bana arabasını vermezse arabasını çizerim, net.🤝🏻
Eskilerin Bir sözü var at, avrat, silah kimseye verilmez ama ben arabamı vermek istemzsem bile babaam amcama verio sinir oluyommm
Kardeşime bile vermem
Aaa olmaz öylə.😸
Olmaaz arabam benim için çok değerlidir
Vermeyi tercih etmem ben götürürüm gideceği yere
Yakın arkadaşımsa evet
çoğu arkadaşıma verdim
Sürüşünü bildiğim biriyse veririm
Tanıdığım biri ise veririm işini halletsin diye
Vermem
Hayır
Samimiyete bağlı
veriyordum ama artık vermeyeceğim