Ciao
Evet kimimiz bebeği gibi baksada kimimiz duygusal bağ kurmuyor. Siz verir misiniz?

#arabalar
Ciao
Evet kimimiz bebeği gibi baksada kimimiz duygusal bağ kurmuyor. Siz verir misiniz?

#arabalar
Eskiden veriyordum, tamamında da sapasağlam teslim ediyordu. Şimdilerde pahalanan akaryakıt fiyatları yüzünden vermiyorum. Evlendikten sonra acayip bahaneler uyduracağım. Eşimin, kayınpederimin, varsa kayınçonun, bacanağın işi var veremem deyip geçiştireceğim.
Hayır kimseye vermem bir arkadaşım arabasını komşuya verdi 2 saat sonra komşusu getirmiş anahtarı vermiş hani gidip bakayım demiş bir şey olmuş mu diye bakmış ki sağ aynası kırılmış o gün bugün kimseye araba vermiyor..
Yani sağlık ölüm yaralanma falan olsa verilir. Diğer türlü gidip gezeyim yok acil olsa insan verir yani dünya malı candan önemli değil ya
Cevap
18Cevap
Vermem.
Murat 124 um var onu çok seviyorum. Birsey olsa zaten parçaları da zor bulunuyor. Çevremde ki herkes onunla gezmek istiyor maalesef. Ama onu kimseye vermem 🤗
💜💜💜🌻🌻🌻
Biz 5 kisiyiz birimiz bir yere gideceği zaman en kolayda ki arabayı alır gider otopark sorunumuz var. Herkesin bir aracı var ama kim hangi arab denk geldi ona biner. Haricinde kimseye vermem
Arabam yok ama eğer olsaydı aklımda 2-3 kişi var başkasına vermezdim.
Nasılım yok mu bugün Andro?
Ben de duygusal bağ kuruyorum tabii ama arabamı isteyecek kadar yakın arkadaşımsa veririm ben
Arkadaşıma bağlı. Emanete dikkat eden biriyse veririim ama yok öyle rahat bir kişilikse vermem.
Kişiden kişiye değişir her arkadaşa araba verilmez ve ne için istediğide önemli
Veririm veririm Aras der ki Yusuf müdür dahil tüm emniyet peşimde kaçıyorum kıskıskıskıs
Daha kendim zor kullanıyorum. Bir de arkadaşıma mı vereyim?
1 kişi hariç kimseye vermem arabama deyer veren biriyim
Ben arabamı tabikide kimseye vermem babam aldı babama bile vermiyorum😂
Güvenir sem veririm arada samimiyet yoksa vermem
Sadece bir arkadaşıma veririm.
Vermem
yakın arkadaşlarıma veriyorum.
Vermem. Borç bile veremem
Gidecek olduğu yeri götürürüm vermem çünkü kaza olur bir şey olur o riski girmem
Arkadaşıma göre değişir 😜
Arkadaşımin tecrübesine şoförlüğüne bağli
Veririm ama kendimi çok boşlukta hissederim
Ay yok arkadaşım trafiği birbirine katar olmaz :)
Kimmiş o tatlı şey gülmekten karnım ağrıdı
Güvendiğim biriyse veririm
Arabam yok
Hayir
Vermem djdjjd
Hayırr :D
Vermem
vermem
Vermem
Vermem
Evet, güvenmedim biriyle arkadaş olmam
vermem