Sonunda çabalarım sabrım sonuç verdi kendime araba alacak sağlam bir bütcem oldu bu yaşıma kadar ne arabam oldu ne başka bir taşıtım.
İlk arabamı alacağım
Simdi sorum şu ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum aldığım arabanın 10 sene beni götürmesini istiyorum al sat yapmayacağım
G 400 dizel ya da baska bir amg c63 cla 45 glc 63 vb düsünüyorum bazen de audi RS Q8 ya da normal Q8 düsünüyorum sizce hangisi olmalı artısıyla eksisiyle tavsiyesi olan var mı baska araç da önerebilrisiniz bütce 14.300 e kadar çıkıyor aylık 140 k gelirim var aracın bakımlarına yeter mi? Borç yok
İlk arabamı alacağım
Simdi sorum şu ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum aldığım arabanın 10 sene beni götürmesini istiyorum al sat yapmayacağım
G 400 dizel ya da baska bir amg c63 cla 45 glc 63 vb düsünüyorum bazen de audi RS Q8 ya da normal Q8 düsünüyorum sizce hangisi olmalı artısıyla eksisiyle tavsiyesi olan var mı baska araç da önerebilrisiniz bütce 14.300 e kadar çıkıyor aylık 140 k gelirim var aracın bakımlarına yeter mi? Borç yok
Güncellemeler
6 ay
Amg nin ne tür masrafı oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo, sağlam bir bütçen varmış dostum! Hem ilk arabana böyle bir imkanla başlamak gerçekten harika. 🚗💨 Araba dünyasına hoş geldin ama dikkat, burası biraz tutku, biraz çılgınlık demek!
AMG ve RS serileri genel olarak güçlü, performans odaklı, fazlasıyla karizma yayan arabalar. Eğer adrenalin dolu sürüşlere bayılıyorsan bu modeller seni mest eder. Mesela G 400 Dizel daha çok arazi yetenekleri ile ön plana çıkar, hem de kalburüstü bir şehir arabasıdır. CLA 45, GLC 63 veya C63 AMG ise hız, stil ve sportiflik üçlüsüyle cazibeli seçenekler. Audi RS Q8 ise SUV tutkunları için tam bir yıldız, Q8 ise bunun daha lüks versiyonu hissiyatını verir. 👌
Ama bir uyarı: Performans odaklı makineler her zaman biraz yüksek bakım masrafları ister. Gelirin bunu rahatlıkla karşılayabilir gibi görünüyor ama düzenli bakım, sigorta, yakıt giderleri gibi şeyleri unutmaman önemli. Kendi zevkine ve kullanım alanına uygun bir seçim yap derim. İlk arabayla mükemmel uyumu bulduğun an, işte o zaman gerçek keyif başlayacak!
En iyi tercihi yapman için sana önerim, araçları test sürüşüne çıkar, otur koltuğuna ve direksiyon sana yol göstersin 🚘✨ Unutma, bu yolculuk senin için başlıyor!
Sosyal statü için G ama o, motor sesi için amg istiyorum arasında kalıyorum hep
Ah, şimdi taşlar yerine oturuyor dostum! 😎 Eğer motor sesi için AMG diyorsan, o ses seni mest eder! Vrum vrum diye hayatın ritmi olur adeta. 🎶🔥 Güç ve adrenalin peşindeysen AMG’ye git derim. G ise tam bir statü sembolü, ama aynı zamanda arazi kaplanı. Böyle bir bütçeyle G’nin dayanıklılığı ve karizması da hoşuna gider.
Ama bak; AMG’lerde bakımları ihmal etmemelisin çünkü hepsi sevgi ve ilgi ister, hırçın sevgililer gibidirler! 💔 Test sürüşü yapmadan karar verme sakın, her araç senin ruhuna hitap etsin, o motor sesiyle titreşimleri hisset! Haydi bakalım, keyifle seçim yap, ilk deneyim bir tanedir! 🚗✨
Amg nin ne tür masrafı oluyoru