Kararsız kaldım.
Mazda rx8
Peugeot rcz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kararsız kaldım.
Mazda rx çok güzel bir araç ama belalı. Motor suyuna kadar çok dikkat edilmeli. Özel bir motora sahip ve ufacık bir hata da komple motor değişiyor. Çok temiz kullanılmış bakımları yapılmış olmalı.
Wankel motor. Öyle tabii. Parcası da zor bulunuyor ama daha sıcak bakıyorum nedense
mazda gibi bir araç varken peugeot asla tercih edilemez ama mazdayı bilen bir kullanıcı kullanması gerekiyor çünkü arabada wankel motor kullanılıyor bu aracın herhangi bir aksamı sürekli kontrol edilmesi gerekiyor ufak bir ihmalde tüm araba gider ona göre tercih edilmeli...
Cevap
11Cevap
Peugeot RCZ'yi ben de düşünüyorum.
Mazda rx8
Mazda çok yakıyor diye biliyorum, Peugeot de zayıf araba yapıyor. Yani ben ikisini de almazdım😅
Haklısınız
Mazda'nin yanında pejo çöptür.
Mukayese kabul etmez
Rx8 wankel motor. Ugrasırım dersen al ama değmez. Thp rcz ondan daha iyi bence
Bahsettiğin iki arabayı da en az 1 yıl kullandım.
Param çok, yakıtı ve yağına param yeter bana koymaz diyorsan mazda RX8
tip olarak mazda iyi duruyor ama tek kapı coupe bu tarza gt86 subaru brz de var bildiğim.
Bence evo x'de bakabilirsiniz çünkü rx8'in 2010 2011 kasaları biraz tuzlu ek olarak özel yağı, parça sıkıntısı yaşayacağınız bir araç.
Mazda güzeeelll
Mazda alayım ozaman. d
Tamam al hadi yarın bitane 😂
mazda rx8 wankel motordur 100.000 km civarında ömrü bitmektedir 1.3 motordur güçlü fakat çok yakar ayırca çok hızlı masraf açar. ben olsam ikisini de almam
rcz'ye hiçbir zaman ısınamadım
Mazda Rx8 daha karizma havalı onu al
İkincisi daha modern
İkisi de kötü bence ya
Peugeot
Mazda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?