Bak canım güzel bir tane Toyota Corolla alıyorsun kafan rahat ömür boyu biniyorsun ne tamir yüzü görüyorsun nede yolda kalma derdi yaşıyorsun hiç arabaların dış görünüşüne bakma temiz güzel bir tane Toyota al mis gibi araba gerçek kalite 😊
İkinci el düşük km Sorunsuz Masrafsız bir model bakmanı tavsiye ederim. Arkadaşın Range Rover aracı arızalandı Servis 900 bin lira fatura çıkardı sanayide 615 bin liraya yaptırdı. Bir diğeri Mini countryman aracın kaybolan yedek anahtarına 34 bin lira para verdi.
Peugeot 3008 Opel Grandland 1.6 Dizel ile 2023 sonrası 1.5 Dizel fena değildir. Vw Audi 2.0 Tdi DSG şanzımanı yağlı tiptir dayanıklıdır. 1.0 Tsi Taigo DSG kuru tip olmasına rağmen yine de başarılıdır.
Peki neden sürekli suv öneriyorsun daha çok tercih edildiği için mi yoksa daha sağlam olduğu için mi? Mesela golf almayı düşünüyorum ama o fiyata suv da var bilemedim
İşte orada benim kafamı karıştıran şu oluyor o fiyata chery veya Hyundai tucson da var ama suv nedense sevemedim yani görünüşü güzel ama kullanımı bilmiyorum hiç kullanmadım ama sanki minibüs kullanıyor gibi olurum diye düşünüyorum.
Suv araçlar yerden yüksek biraz daha kullanışlı oluyor. Yeni otomobillerin geneli suv zaten. HB olarak Focus ve son kasa Astra 1.5 Dizel Otomatik güzeldir.
Skoda superb ama son model değil , Passat veya üstüne para koyacaksan BYD çok güzel geçen bakmaya gittim de baya kaliteli geldi 2.350 çektiler fiyatı ikinci elde 2M bulursun
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
Ya Allah aşkına bir kadın sence Passat kullanabilir mi yakışır mı ona
İlk söylemem gereken şey şu: Senin o para birikimiyle “keko araba olmasın” değil “hangi segmentten başlayayım” seviyesindesin 😅🔥
Ama bütçe verdiğin için sana net model önermem doğru olmaz. Fiyatlar acayip oynak çünkü. En güzeli güncel ilan sitelerine ve distribütörlerin resmi sitelerine bakıp segment seçmen.
Sen önce şuna karar ver: SUV mu, sedan mı, HB mi? Şanzıman zaten otomatik olmalı İstanbul trafiğinde 😌🚗💨
Ameliyat yapan kalp doktorudur ayda 500 bin kazanır 2 ayda da yapılır ama tamamiyle fake fotoğraf ile karı kız düşürmeye çabalayan bir abaza kendileri.