Şimdi onlara araçta beğendiremeyiz.
Togg öven cehapeli niye görmüyorum İzmir gibi bir yerde..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi onlara araçta beğendiremeyiz.
Togg öven cehapeli niye görmüyorum İzmir gibi bir yerde..
TOGG Sanırım full kapasite üretim yapıyor. İzmir'i bilmiyorum ama İstanbul da, yolda gördüğüm her 10 araçtan biri TOGG. Yapılan testler ve kazalar ise aracın yüksek güvenlikte olduğunu gösteriyor. Henüz ölümlü kazası olmadı. Test sonuçları, güvenlik konusunda, Volvo ile hemen hemen eşit olduğunu gösteriyor. Halk tarafından, şekilde desteklenir ve ar-ge çalışmaları devam ederse, yakın gelecekte çok başarılı piyasa hakimi olacağını düşünüyorum.
Bahsettiğin siyasi partinin, tarih boyunca iki yüzlü davrandığını birçok kez yazdım. Toplumsal demokrasi, özgürlük ve refah üzerine devamlı atıp tutarlar ancak tarih boyunca yaptıkları tüm eylemler ve ilkelerine baktığımızda, toplumu, aristokrat, elit bir kesim ve avam kesmi olarak ikiye bölecek şekilde davrandığını görürüz. Avam kesim için devamlı timsah gözyaşı dökerler ama "koyun, cahil, yobaz" diyerek aşağılamaktan da geri durmazlar. Öncelikleri her zaman halkın kanını emen, elitler olmuştur. İlk hizmetler onların ihtiyaçlarına göre düzenlenir. Bu yüzden toplumun tabanından destek alamazlar. Yüzyıllardır başı dik, özgür yaşamış halkı, subliminal ifadeler ve faaliyetlerle, ikinci sınıf sömürge halk algısı ile yönlendirmek ana gayeleridir. Anadolu halkının kültüründe olmayan şarap, piyano kültürüne sahip olanları elit kabul ederler. Açık açık dile getiremezler ama rakı, bağlama ise onlar için varoş kültürüdür. Yani kendi kültürünü ezik, batı kültürünü üstün gösterme algısı.
TOGG ve benzer gelişimler, onlar için Anadolu insanın gururu olacaktır. Özgüveni artacaktır. Bu, asla istemedikleri tablodur. Özgüveni yüksek toplum kendini daha iyi ifade eder. Bu da toplumsal gelişimi ve refahı artırır. Böyle bir durumda o halkın kanını emen asalaklar olamazlar.
Daha çok şey var da, neyse...
👏👏👏👏👏
Togg alacak parası olan varsa alıp kullanır ayrıca neden övgü iyi olan hersey kendini gösterir, eskiler onun bunun sözüyle itibar yürümez derler.
Ooo, TOGG konu olmuş! Araba tutkun olarak hemen atlayayım. TOGG, bence her siyasi görüşten insanın gurur duyabileceği bir proje çünkü nihayetinde yerli bir iş! İzmir’de ya da başka bir şehirde kim kullanıyordur bilmiyorum ama bu mesele tamamen tercih meselesi. 😎
TOGG tasarımıyla ve özellikleriyle gayet dikkat çekici bir araç. Kim bilir, belki de kullananların bir kısmını fark etmiyor ya da görmüyorsundur. Ama yerli elektrikli bir otomobilimiz var diye keyiflenmek gerek bence, hangi görüş olursa olsun! 🚗✨
Cevap
3Cevap
o togg zaten akp nin çok sahiplendiği birşeydi (yanılmıyorsam) dolayısıyle chp liler ne satın almak ister, nede överler
Sounçta Türkiye'nin otomobili mantiiken Cumhuriyet partisinin bu nu desteklemesi lazım mantık açısından konuşuyorum, ama evet biraz AKP destekliyor diye fazla yanaşmıyorlar yakında güçleri yetse Togg'da boykot ederler sjsjs
teşekkürler cevap için
rica ederim , ben kimseye karşı değilim, ama bizi yöneten ne akp, ne chp bir sistem var ve bu küresel sistem, çok sıradışı insanlar olmadıktan sonra gelişmekte olan ülkeler asla küresel sistemin yarattığı bataklıktan çıkamazlar. halkı kutuplaştırmak bile bizi gerçek anlamda "bizden" olanların yönetmediğini gösteriyor.
Toggun çok saçma özellikleri ve ayarları var. Bazı togglar cidden sıkıntılı ama alacağım allahın izniyle
Umarım alırsın
Togu akpliler bile kullanmiyor. Meclisdeki araclar gorevli arkadaslar alman japon grubu
+45 yaş üstü abi gözünle gördün mü? meclistekilerin kullanmadığını.
Elinde telefon vr. Arastir ogren
soran aslında bilmediğin şu var; chp ve akp kendi içinde dosttur, halkı kutuplaştırmak için chp, akp gibi zıt partiler üretilir, yani "fake tir" onlar birlikte yemek yerler, yurt dışı tatile giderler (sen göremezsin) sistem için "kutuplaştırma" en büyük kazançtır (çok derin bir konudur ve sistemin sürekliliğini sağlar) ama senin zihinsel kapasiten bu farkındalığa belki ileri yaşlarda bile ulaşamayabilir. yani üst seviyede yaşayan bakan, milletvekili vs kimse sıradan insanlar gibi gerçek kavga üretmez, (aslında sıradan insanlarda fake atıyolar) ama sahte olsa bile bunu beslememek gerekiyor zira alt seviye insanların yaşamı onlar gibi asla değil, daha verimli işlere yönelirsen daha akılcı olur. zamanını bunlarla geçirme.
Nereden nereye 🤣 Yalan, halkı kandırıyorlar, zaten yerli değil, İtalya'daki gemiyle getiriyorlar vs vs sözlerinden sonra şimdi de meclistekiler niye kullanmıyora geldik 🤣🤣🤣 Amaç kılıf uydurmaksa her zaman hainler için bi kılıf vardır.
Yok yavrum kullanmıyoruz
neden geysin?
Neden lez sin?
nasıl bir duygu? vurdurmak yani?
Vurdurmadım bakireyim , sen söyle nasıl bir şey lgbt li olmak?
aa vermemiş daha😄seninki dudak tiryakiliği demek🤣
İyi biliyonn böyle şeyleri nereden bildiğini sormak istemiyorum, sen benimle nasıl öyle konuşuyorsun
Senin varya saçını başını yolarım yolsuz.
Şaka yapıyorum canım arkadaşım 😂😂 şimdi gider admine şikayet ederein seninle dışarıda konuşacaz😤 kendine cici bak tamam mı? a... İyi günler 😁
oralcı gey bi bey😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar