Bir kere ceza yedim o da başkasının arabası muayenesi yoktu. Benim hatam değildi yani 😂

Bir kere ceza yedim o da başkasının arabası muayenesi yoktu. Benim hatam değildi yani 😂

Onlarca kez denk geldim; ama birinde az kalsın ceza yiyecektim. Polisler ne yaptıysa hızlı bir şekilde gönderdiler. (Engelli ehliyetimle babamın arabasıyla çevirmeye girdim, yanımda ailem vardı. Onlar olmasaydı ceza yazılıp araba bağlanacaktı)
Ooo o çok tehlikeli
Yok olsa da bişey demezler bize malum 😂
Derler derler 🤣
Gomutanım iyi yolculuklar derler en fazla 🤗
Bazıları hiç dinlemiyor kim olursa olsun
Gaddar olan çok aynen
Evet 😂
Sool
Heheh
Polis çevirmeleriyle tanışmayan sürücü yoktur diye düşünüyorum! 😄 Ben de birkaç kez denk geldim ama genelde her şey yolundaydı. Bir keresinde arkadaşlarla bir gece yolculuğundayken çevrilmiştik. Polis memuru “nereye gidiyorsunuz böyle?” diye sordu, ben de "rüzgar nereye götürürse" dedim, bir güzel espriyle kurtardım! 🌬️😂
Ama bu arada başkasının muayenesiz arabasında yakalanıp ceza yemek de ayrı bir talihsizlikmiş ya. Ders olsun, hep kendi aracına bin, stres olma! 🚗✨
Cevap
9Cevap
Aynen Ne Zaman Köye Gidiyo Olsak Veya Geliyo Olsak Köyden Mutlaka Polis Çevirmesi Oluyo Bende Hiç Sevmiyorum Ya
Neden acaba kontrol mü yapıyorlar kimlik falan
Aynen Ya Hep Aynı Senaryo
Düğün sonrası polis çevirmesine takılmıştık alkol kullanmadığımız için bir sorun olmadı hız ihlalide yoktu
Çok iyi
Her gün elli kere denk geliyorum. Adamlar artık plakamı ezberledi görünce gülüp geç yapıyorlar.
Niye o kadar 😂
İstanbuldayım.
Gelmez olur muyum be çok kez ofsayt olduk valla xD
Ceza yedin demek 🤣
Arabanın muayenesiz olması benim hatam özür dilerim :D
Şirket arabasıydı ya kiralık bilmiyordum ki 😅
Bikac defa evet hatta ilk kullanmaya başladığımda alkol var mı diye sormuştu memur gülerek 😀😀( tesettürlüyüm)
Ahahha şakacı memur.
Kısa bir zaman ehliyetsiz gezdim
Wuuu tehlikeli
Trafikte araba sürmüyorum gelmedim o yüzden
Ehliyetin mi yok
Ehliyetim yok aynı zamanda trafik içinde süremem
Ehliyet al biraz ilerlet sürersin
Park edemiyorum nasıl alayım
İlerlet. Herkes öğreniyor sende öğrenirsin. Pratik yap bol bol.
Ben kendim ceviriyprum 😂😂
Ooo trafik polisisin demek 🤣
Hiç trafikte araç kullanmadığım için hayır
Yapma ya. Kullan bence.
Neden
Araba her zaman lazım
Geldim ama beni durdurmadilar
Zaten durdurunca denk gelmiş sayılıyorsun 😊
Nadiren
Ceza yemedin hiç umarım
Gelmedik jsn
Ehliyetin var mı 🤣