Selamlar.. Polis denetlemesi sırasında rahat olabilen kaç kişi var merak ettim de 😜 :D Hayır sanki bagajda ceset varmış gibi gereksiz bir kasma hissi geliyor her seferinde :D ahhs Keyifli günler..🤘
#smell

Selamlar.. Polis denetlemesi sırasında rahat olabilen kaç kişi var merak ettim de 😜 :D Hayır sanki bagajda ceset varmış gibi gereksiz bir kasma hissi geliyor her seferinde :D ahhs Keyifli günler..🤘
#smell
Babamın arabasıyla yakalanırsam hiç rahat olamıyorum, fırsatı bulup olay yerinden ölümüne kaçasım geliyor. Neden böyle aşırı panik hissi basar bileniniz var mı? İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, babamın arabasıyla rahatça dolaşamıyorum. Rüyamda gördüğümden beridir acayip tuhafım. Babamın arabasıyla gezeceksem, illa babam yanımda olmalı. Kendi arabamda gayet rahat oluyorum.
Yaptığım işlerden dolayı polisler sağolsun sen devam et diyor. Bugüne kadar asla kaçmadım kasılmadım. Suçum yokki neden rahatsız olayım. Hep de iyi davrandılar
Cevap
62Cevap
Selam gadası 🙃
Şahinci olup rahat olmakta ne bilimmm😂
Ben rahat oluyorum suç işlemedim ki :D keyifli günler
Eylül ayının başı zonguldak kozlu rampasından sağa dönüp üçeriye girecektik arabada 5 kişiyiz arabanın muayenesi geçmiş arabada 88 model 4 vites şahin gece diye çevirdiler bizi geçtik sonra adabadaki bi abimiz cüzdanını kahvede umutmuş tekrar döndük dolaştık yine aynı yerde çevirdiler kemer takmıyor diye ceza yazdılar ahahaj
Ben genelde rahatım , aracım resmi kurum aracı olduğu için onunda verdiği bir rahatlık oluyor.
Polisler çok çekti benden =) adam T. c kadar ezbere biliyorlardı bir aralar aga bee :D
Alkollüysem şekilden şekile giriyorum işin ucunda ehliyete el koydurma varsjshsj o yüzden çevirme noktalarını mutlaka öğrenirim 😁
ahsh örnek vatandaşız 🤣🤣
En azından yalan dolan yok neyse oyum be🥂😂
ahah orası öyle olduğu gibi alayına gider 🤣🥂
Gayet rahatımdır daha yaklaşmadan tavandaki ışıkları yakarım polislerle selamlaşırım hiç kasmam.
Hiç ceza yemedim ki olsa da ecelim gelmiş gibi korkmaktansa giden para olsun. Yesem de elimden bişey gelmez.
Alkollü değilsem hiç bi sıkıntım olmaz. :D Alkollüysem polisten önce konuşmaya başlarım nabza göre artık polisin gönlünü etmeye çalışırım.
sarkastik espriler bile yapıyorum, bi gün bi tanesi alınıp kırılıp araçtan indirecek beni ama ne zaman bakalım
Aracta sıkıntı yoksa gırmem alt tarafı ehlıyet ruhsat soruyolar yanı arabayı calmadıysanız ya da bagajda bısey yoksa kasılmayın sjsjs
Rahatım aracımın eksiği yok, emniyet kemerimi hep takarım, motorda kaskım hep kafamda olur. O yüzden sıkıntı yok
Her zaman rahat oldum.
Evraklarım tam, bir eksiğim yok. Alkollü hiçbir şekilde araba ya da motosiklet kullanmam.
18 imden beri kullanirim, hiç çevirmeye girmedim. Girsem de heyecan yapmam.😂
Genellikle yanımızda avukat olduğu için sorun olmuyor kfkfk
Suçlumuyum kılıktan kılığa geçeyim denetlenmesini yapsın herkes yoluna
En son ne iş yapıyorsun diyen polis memuruna;
Pe. z. nklik yapıyorum dedim.
10 senedir ehliyetim yok :) genede her cevirmede gayet sakin ve rahatim :)
Rahatımdır. Pandemi yasaklarında bile istifimi bozmadım.
Benim hayatım rahat her çevirene göre şekil degiştirecek olsak top ederlerdi bizi 😋
rahatım tabiki bir şey yapmadım etmedim neden korkayım. bir şeyler yapan insan rahat olmaz :)
Kasılacak bir durum yok. Varsa bir eksiğim, en fazla gerekeni yaparlar.
Polis olmama rağmen yine de bi gerilim oluyor 😄😄
Bir defasinda okuldan arac gecmiyordu biri yanasti birakabilirm carsiya dedi bindim polis cevirdi kimligim yoktu adam tamam bnle kimlik kart gosterdi tamam devam edebilrsiniz dedi carsida indirdi hala merkedyom ne is yapyodu...
inanılmaz rahatım:) hiç sallamam, çok resmi ve kibar konuşurum ve her seferinde yollarlar beni
Ben çok rahatım motorla seyahat ettiğim için evraklarım tam çok şükür 😊
İster istemez huzursuz oluyorum.
Rahat olmak lazım hatta biraz konuşun komiserler ile
Binersem genelde her şey tam olur oyuzden rahat olan
Rahat genel rahatlıktan dolayı tartışma çıkar gibi oluyor :)
Kimlik gösterip çevirmeden direk geçenlerdenim
gözümün önünü göremiyodum geçip gidiyodum
Şekilden şekile giriyorum vallaha ya🤣
Rahat olanınm kasmam
Gayet rahatim ehliyet ruhsat okeyto
Gereksiz gerilirim ben de muhtemelen
Çok karşılaştığım bir durum değil
Suç işlemediysem neden korkayım rahat
Rahatım niye şekilden şekile gireyim ki 🤷♂️😄
Bisey olmasa bile şekilden şekile girerim
Rahat olurum canımı mı alcaklar sanki amaan
Rahatım benzer mesleği yapıyorum 😂