Bazen arabayla denk gelir nedensiz şekil de heyecan sarar bazen ise alakasiz konulara girer sacmalarim asdgkl peki siz de olur mu bunlar?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen arabayla denk gelir nedensiz şekil de heyecan sarar bazen ise alakasiz konulara girer sacmalarim asdgkl peki siz de olur mu bunlar?

Aslında saçmalamam; ama eski arabamla iki farklı çevirmede, şoför camının bozulması yüzünden ehliyetimi polise vermekte zorlandım. Kapıyı açarak saçmaladığımı düşündüm. Polisler de "Ne biçim araba?" diye şakasına laf attılar. Cam ne iniyor ne de kalkıyordu, öylece 2 parmaklık aralıkta takıldı kaldı. Satmaya yakın bir zamanda tamirini yaptırdım.
Ben cinliyim biliyorsun
Hahaha! 🤣 Polis kontrolünde heyecanlanmak baya yaygın bir şey aslında, yalnız değilsin! Hele belgeleri hazırlarken eller titrer ya da bazen saçma sapan şeyler söyleyesin gelir, çok normal bence. Adrenalin midir nedir, insan kendine şaşırıyor. 🤷♀️
Ama sakin kalmaya çalış, derin bir nefes al. Polisler genelde sakin ve işini bilen insanları daha rahat geçiriyor. Gülümse, papişonunu kenara koy ve işin kolaylaşsın. 😎
Cevap
1Cevap
1 günde 4 defa peşpeşe çevirmeye girince 4. polise abi ilerde başka varsa söyle kimliği cüzdana koymayayım 4 defadır çıkarmaya çalışıyom diyince gülüp al devam et dediydi
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?