Teşekkür ederimm
Araba yıkarken ilk önce su mu köpük mü?
Teşekkür ederimm
Dunu bir türlü anlamlandıramadım? Ancak!!! Hani duşa girince ilk önce şampuan/sabunmu sürüyoruz saçımıza yoksa önce saçlarımızı vücudumuzu ıslatıyormuyuz mantalitesinden yola çıkarak bence önce su sonra köpük!
Ya sizce?

Suyla başlarım. Hiç köpükle başladığım olmadı, olmaz da. Nadiren köpük kullanmadan tek seferlik suyla yıkayıp direkt kuruladığım oldu. (Aşırı tozlanmadıkça köpüğe ihtiyaç duymuyorum)
Genelde yıkatırım ama benim yıkamam gerektiği durumlarda önce suyla kabasını alırım ardından köpüklerim ve temizlerim ardından tekrar su vururum. Direkt köpük vurup tozla çamurla arabayı ovalamam.
Su ile yumuşatıp köpük ile kabartıp su ile temizlemek bence.
Teşekkür ederim
Önce bi yıkamak lazım, sonra köpük, sonra tekrar yıkıyorsun.
Cevap
12Cevap
Önce sabun eğer çok çamur varsa su sabun su
Önce su ile toz akıtılmalı kir yumuşatılmalı ki cilayı çizmesin.
Araba çok kirliyse ilk önce su tutarım sonra köpükleyip en sonda durulamak için sularım
Suyu önden verirsin sonra köpük verirsin silersin bir güzel sonra tekrar su ardından kurularsın. Olay budur.
Güzel diyorsun da köpüğü nasıl temizlemeyi düşünüyorsun? Köpük kuruduğu an arabada iz bırakır...
Senin mantıkla yola çıkarsak; su-köpük-su. Fazladan para vermeyi göze al...
para sorun değil sorun doğruyu yapmak
Milletin sorunu para işte, senin değilse ayrı
Ahahah beni sorarsan arabam çamurlu ya da tozlu dur ben paşa paşa önce su tutarım
su
köpük
S u 😀😀
Direk köpük sıkınca duruladığında iz kalır hem araç tozlandığında önce suyla tozunu yıkaman lazım direk köpük sıkıp fırçalarsan üstündeki kalan kalıntılar aracı çizebilir
Aga koy gitsin be ya. Çok da umurumda de bas gitsin
İmkan varsa Önce hafiften su dökülür, sonra köpük, sonra su.
Önce su sonra köpük + fırça sonra yine su
Su ile tozunu al sonra köpük sonra durula
Su köpük su
Sonra silme
İlk önce suyu vurmak daha iyi bence
Önce köpük , sonra su. Banyo yapar hesabı;)
Su-köpük-su
Köpük
Köpük bence ya ilk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?