Şahsen araba yıkamak bana çile, zulüm gibi geliyor. Ancak bugün bir farklılık yapıp kendim yıkamayı tercih ettim. Yıkamaz olaydım. Bütün enerjim uçtu gitti. Spor yaparken bile bu kadar yorulmuyordum. 😂 Sanırım güzel iş çıkardım.😌✌️
Arabanızı yıkatır mısınız, kendiniz mi yıkarsınız?
10-15 günde bir yıkarım; ama kışın ellerimin soğuktan çatlayıp acıması nedeniyle yıkayamıyorum. En pasaklı gezdiğim mevsim kıştır. Bahara kadar yıkayasım gelmez.
Sokak lezzetlerini 15 güne bir falan anca yerim ya her zaman olmaz.😃😃 Akşama palamut yemek istiyorum. Buzlukta vardı diye hatırlıyorum eğer yoksa kızarmış piliç sipariş edicem.😍
kanka bu cruzelerden çok şikayet ediyolar yokuşta çok bayılıyor atik değil ve abartı derecede fazla yakıyormuş doğrumu? Cruze alacaktım sırf yorumlardan dolayı gidip Honda aldım
3 yıldır biniyorum. 1.6 124 hplik. Lpg yok, benzinli. Bakımdan bakıma sanayiye gidiyorum. Hiç arıza yaşamadım. O arıza şikayetinde bulunanların hepsinin arabası lpgli. Bu motor 110-120 derece aralığında çalışıyor. Böyle sıcak çalışmayı seven motora gidip lpg baglatirsan geçmiş olsun. :) Bolu dağı yokuşunda 110 la çıkıyorum. Araba 1530 kg.
Hiç olumlu yorum yazan görmemiştim çok araştırdım cidden hepsimi kötü olur :D bir tek senin görüyorum şu an memnun olduğunu neyse hondayı aldık bikere sağlık olsun
Facebook da sayfalarında üyeyim. Memnuniyetini yaşayan çok insan var. Biz yılda bir buluşup geziyoruz, servisimiz var orada buluşma düzenliyoruz. Bu araba dünyanın en sağlam sanziman tipini kullanır. 3 yıldır gitmediğim şehir kalmadı. Ne arıza lambası yaktı ne de sorun yaşadım. Honda, Hyundai, Renault, Fiat gibi arabaların karoserisi ve şasisi gereğinden fazla zayıftır. Güvenliği çok iyi değildir.
Hondayı, hyundai ve renaulttan ayrı tutalım lütfen Hondanın yeri ayrı yani o çok özel bir japon, ama kronik hata ve arıza veren araçlar 1. mazda, 2. mercedes, 3. toyota, 4. honda diye gidiyor yani ilk 10 da 4 tane felan japon var :D Bu arada Cruzenin kasa ağırlığından dolayı motor gücünün yetersiz kaldığınıda yazmışlardı, mesela bir kamyonu sollamaya çıktığında kamyonu geçemiyor diyende vardı onlar doğrumu