3 aylık evliyim kendimize altınlar ile araba alacağız? Eşimle 2.5 yıllık sevgiliydik uzak mesafe evlendik aile arabası vardı bizdeydi sadece araba kullanmayı o biliyor benim rhliyetim var ama çok iyi değilim, ailesi arabayı satıp düğün masraflarını karşılayacakmışlar eşime bu zamana kadar belki 300 bin liraya yakın para verdim sırf zorlanmasın diye erkek diye hep onu düşündüm şimdide bana yaptıkları 4 nilezik ve ailemin taktığı bileziği alıp araba alacağz 3 hafta öncede 5li çeyrekli bilekliğimi verdim kendim çalışıp yaptım borcunu kapatsın diye bu sefer bende diyorum ki arabayı benim üzerime yapalım kızlara araba alırken daha pahalı dedi anlamadım böyle bişey var mı araba alırken kadın erkek farkı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
7 ayKadınlara araba daha pahalı diye bir şey yok o yüzden çok anlamıyorsanız yanında birini götürürsünüz en fazla satıcı ile anlaşma sağlanabilir. Arabayı evlendikten sonra bir boşanma olursa yarı yarıya zaten paylaşıyorsunuz fakat çekişmeli bir dava olduğunda araba sizin üstünüzde olduğu için bildiğim kadarıyla dava sonuçlanana kadar yine sizde kalıyor. Öyle bir avantajı var. Evlenmeden önce 300 bin lira vermeniz bir risk tabii bir ayrılık durumu söz konusu olduğunda sıkıntı olabiliyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayAraba sahibinin sorumlulukları mevcut. Allah korusun kaza anında karşı tarafta yaralanan kişinin sigorta poliçe limitlerinin üstüdeki zararların araç maliki sorunlu. Ayrıda evlilik birliğinden sonra alınan şeyler ortak olduğu için. Bana kalırsa arabayı üzerine alma
00 Yorumla
7 ayAçıklamada altınlarla araba alacağınızı yazmışsın sanırım düğünde takılan altınlar değil mi hani dört bilezik bir daha senin ailenin taktığı bir bilezik ziyade Onlarla birlikte düğünde takılan altınlarla araba alacaksınız değil mi onu demek istiyorsun
02 Yorumla- 7 ay
Alo
- 7 ay
Attim kanki😂
7 ayAlakası yok seni kandırıyor 😄 ben üzerime araba yaptırdım hiç öyle bir durum yok kendim satışını da yaptım aksine kadın alıcı ve satıcılara daha nazik davranıyorlar ve yapılması gereken en uygun indirimi de yapıyorlar
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ooo, araba almak hem heyecanlı hem de önemli bir karardır. Önce şunu söyleyeyim, "kadınlara araba daha pahalı" diye bir şey kesinlikle yok. Bu tamamen hurafe 😂! Arabayı kimin üzerine yaptığınız tamamen güvenle, tercihle ilgili bir durum. Ama tabii ki senin de katkın büyük olduğuna göre böyle bir talepte bulunman gayet doğal. En başından her şeyi açıkça konuşmak önemli. Beraber karar alırsınız ve bence ilişkiniz daha da güçlenir 🌟. Aman diyeyim, bu karar sürecinde birbirinizin fikirlerine kulak verin ve iletişimi hep açık tutun 🙌!
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
54Cevap
7 ayekonomik durumunuz nedir bilmiyorum ama bu devirde altın satıp araba almak çok yanlış geliyor bana. eviniz yoksa ev almak için saklayın bence veya daha önemli bir iş için. araba demek bu devirde büyük masraf demektir. bir evin mutak gideri kadar aylık ortalama masrafı olur ve sürekli yıpranır ve değer kaybeder. altın öylemi sürekli değer kazanır asla düşmez. ayrıca bekarken 300 bin vermişsin şimdide altını verip arabayı kendi üstüne yapıyor. asla kabul etme. bana sorarsan asla araba almayın eviniz yoksa.
20 Yorumla
7 ayTatlım ayık ol eşin yemlemiş. Bunlar senin hakkın istersen üstüne yapalım demeliydi. Araba sürmeyi bilmene gerek yok mal olarak üstünde görünmesi yeter. Altın ile araba almak yatırım olmaz bence bu şekilde değerlendirme. Hele tapusu senin olmayacaksa asla yapma. Ne kadar seversen sev tanırsan yanı yapma. Eşine güvenme demiyorum tabiki güven sev. Ama bu çok önemli bir konu. Bence sattırma bilezikleri senden önce nasıl geçindiyse bundan sonra da öyle yapsın erkeklere bu kadar acımaya gerek yok sen olmasan neyle alacaktı acaba. Düğün masrafları senin değil onun ailesinin düşüneceği bir şey. Sana güvenip de mi yaptılar hayır
10 YorumlaYalan söylemiş, araba fiyatları cinsiyete göre değişmez. Zaten pazarlığa beraber gidersiniz. Fakat kendisi üstüne de alsa bir şey olmaz, evli olduğunuzdan ikinizin ortak malı sayılır. Fakat eşinizin adına olursa araç, sizden habersiz satabilir. Bunun için ruhsata ikinizin de isminizin yazılması gerekir ki ikinizin onayı olmadan satılamasın.
12 Yorumla- 7 ay
Yasalarimiza gore dugun takilari kadinin malidir. Yasa boyle.
Araba evliyken aldiginda ise araba musterek maldir. Dolayisiyla ayni sey olmus olmuyor. Adam karisina boyle bir yalan soylediyse guvenilir olmama ihtimali var kadin icin kayip soz konusu olabilir - 7 ay
@Kizlarsormazartik kanunen dediğiniz doğru ama pratikte bazen farklı şeyler olabiliyor. Mesela takıları kadın da erkek de satabilir. Kuyumcu eş rızası aramaz. Araba da bir kişinin üzerinde olursa o kişi satabilir. Ama ruhsata iki kişinin ismi yazılırsa iki kişinin onayı olmadan satılamaz
7 aySıfırsa zaten herkese aynı. 2. elde de kendi gidip görüşsün zaten. Noterde senin üstüne yaparken farklı bir bedel olmaz. En fazla ilk araba sigorta kasko bedeli fazla olur ama onun da daha önce arabası olmadıysa ona da aynı olur. Sen gayet güzel destek oluyormuşsun zaten. Senin üstüne yapması büyük incelik olurdu. Herhalde sana güvenmiyor.
21 Yorumla- 7 ay
Size bir şey sorabilir miyim
7 ayYok öyle bir şey ya. Arabaya bakmaya kendi gidecek zaten. Senin üstüne yapabilir canı isterse. O şöyle demek istemiştir erkek satıcılar kadın alıcı görünce anlamayacagini düşünerek ederinden fazla isteyebilir. Öyle bir şey var maalesef. Ama arabaya bakmaya eşin gidecek zaten. Fiyatta anlastıktan sonra senin üzerine alabilir.
10 Yorumla
7 ayYa pazarlığını yapar arabayı ucuza kapatır sonra senin üzerine yapar yani bu zor bir şey değil ki yani ayrıca sen bunu bilecek akla sahip değil misin Yani o kadar firmalar yarışma programları hediye falan dağıtıyor ya adamlar kendi mallarını devrediyorlar başka birinin üstüne Yani o da aynı şekilde yapabilir zor değil yani
10 YorumlaArabalar konusunda 571 cevap paylaştı. Kız erkek farkı yok sadece senin ilk aracın olucaksa bu sigorta bedeli yuksek çıkar oda atla deve değil örnek veriom eşin alır indirimli sigortaya sahiptir 15 sigorta öder senin üzerine olur ilk aracın oldugu için indirimsiz sigorta yapılır 20 sigorta ücreti çıkar baska hiçbir fark yok
10 Yorumla
7 aySaf olma kuzum. Yorumlara da göz gezdirdim. Bi ton fedakarlık yapmana rağmen o kişi her şeyi kendi adına yapmaya çalışıp bi de seni bu şekilde kandırıyorsa yol yakınken vazgeç. Adam olmaz ondan
23 Yorumla- 7 ay
Sakın öyle bi hata yapma.
- 7 ay
Adama bi ton para vermişsin (ki bunu istemesi bile kötü bir durum) üstüne sana takılan altınlarla seni kandırarak araba alıp bi de bunu kendi üstüne yapacak he? Bak bak. Enayi bulmuş resmen. Bu kadar saf olsa kızım yaa. Araba alınacaksa onun pazarlığını o yapar, arabanın noterde kimin üstüne yapılacagi da satıcının umrunda olmaz zaten. Boş yapmasın. Üzgünüm ama bi dolandiriciyla evlenmişsin
- 7 ay
Hayır bak evlilikte şu olur; ekonomik durum zora düşer, kadın destek olmak isterse olabilir. Ama erkeğin kendi kendine bi ton borç takıp sonra bunların parasını bi de sana ödetmesi falan adamlığa sığmaz yani. Kendini baştan belli etmiş ama sen görememişsin.
Gizli Üye(25-29)7 ayTam tersi akbankla alırsan indirimli alırsın ayrıca normaldede kadınlara tam tersi indirim yapıyorlar eşin seni kandırmış saf mısın slk mısın abla saçmalama senin üstüne almamak için öyle demiş seni kandırmış yalan atmış ohaaaa kandırıyo seni izim verme
03 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAltınlar kadının mücevharatıdır sakın altınlarını kocana verme canım mısın abla aklını mı kaçırdın
Dügünde kına gecesinde takılan altınlar kadına aittir. Sakın altınlarını verme , onlar senin mücevherin sakın verme , bankaya git kiralık kasa tut, orada sakla evde saklarsan kaybolur, (birisi alır ) Onlar sana ait ziynetler vermen yanlış altın bilezikleri , altınları topla bankaya götür
Cevap sahibi7 ayya seni kandırıyor saçmalama
Cevap sahibi7 ayLann
yani ilk kez duydum. bu satıcıyla aranda olur yani. satıcı bu kız pek anlamaz bu işlerden diyip az indirim yapabilir. onu mu kastediyor bilemedim. yoksa noterde travesti de olsan farketmez yani.
10 Yorumla
7 ayBana göre saçma ve düğün masraflarını hep erkek karşılar yalan söylüyordur bence, ama para ve altın vermen çok büyük hata umarım sonunda hüsran yaşayıp üzülmessin, yazdıklarını okuyunca hiç iyi şeyler hissetmedim
00 Yorumla
7 ayKadına asıl daha uyguna oluyor herşeyi Esin sana güvenmiyor yarın bir gün boşanma raddesine falan gelseniz araba senin üstüne olcak ya alamayacak senden onu düşünüyor kısacası güvenmiyor sanaa:)
00 Yorumlaöyle bir şey yok seen yapabilceğin tüm fedakarlığı zaten yapmışsın, ayrıca pazarlık yaparken sen tek başına gitmeyeceksin zaten kocan yapıcak pazarlığı noterde kimin üzerine olacağının fiyatta hiç bir etkisi yoktur
00 Yorumla
7 aySen evlilikte alınan şeyler ortaktır lafına takılma. Tamam ortaktır ama ya evliliğiniz devam ederken satarsa arabayı ne olacak. Gider satar yani. Sen arabayı kendi üzerine yap. Ya da ortak yapılıyorsa ortak sahibi olun arabanın
00 Yorumla
7 ayKızlara pahalı diye bişey yok uydurmuslar senin gibi eş bulmak çok zor Allah neslinizi arttırsın insallh eşin için eelinden gelen kolaylığı saglamisin
07 Yorumla
Soran7 ayBeni çok üzüyo artık krediden 2 aydır 5000 lira harcadım sadece halen kapatacak sürekli mazeret buluyo benim verdiğim parayı benden kıskanıyo kaldıramıyorum artık
- 7 ay
Eşin mi yapıyor bunu kaynanan mi
Soran7 ayEşim
- 7 ay
Eşin senin fedakarlıkları mi görmüyor mu da seni üzüyor konusmadiniz mi hiç oturup ben senin için doğduğum şehir birskip yanına geldim deseydin ufak tefek harcamanın ne hesabını soruyor ve sen dünya kadars para vermisin
- 7 ay
Yazmadiniz
Soran7 ayBelki 15 kere konuştuk
- 7 ay
Değişen bişey yok yani iyi insanlara kötü eş enk geliyor zaten bayanda da erkekçe de bu olabiliyor senin nasibin de böyleymiş
7 ayabla ya araba senin üstüne olsun ya da almayın bir kere sana söylemesi çok ayıp eşin pazarlığı yapar senin üstüne yapar arabayı zaten sıfırsa herkese aynı fiyat
10 Yorumla
7 ayYasalarimiza gore dugun takilari kadinin malidir.
Ama araba ortak maliniz olacak.
Sen mal kaybedeceksin, bilgin olsun.
Ayrica senin ustune mal yapmamak icin yalan soyleyen adama taki vererek hayatinin hatasini yaparsin keza evlenerek yapmissin zaten.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayhiç daha önce aracın vs olmadıysa sigorta kasko vs çok daha yüksek çıkabilir cinsiyetten ziyade örn
ona 10 bin çıkacak sigorta sana 30bin çıkabilir00 Yorumla 2. el de bu kadın nasılsa anlamaz muhabbeti yapabilirler.
valla para senin ha ben eşinin tarafındayım haklı olan sen olsan bile.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayCanım benim çiçeğim benim saf mısın? Bak erkeğe kolaylık değil zorluk çıkaracaksın hadi bunu yapmadın hala seni o küçük aklıyla ve senin paranla kandırıyor ya. Arabayı sakın onun üstüne verme, sakın.
13 Yorumla- 7 ay
Peki zorluk nasıl çıkaracağız hani kolay değil de zorluk nasıl çıkaracağız
- 7 ay
Örnek verir misin açıklar mısın
Cevap sahibi7 ay@Geologicalengineer her şeye evet demeyerek. Ve en önemlisi erkeğin tilki aklından geçebilenleri çözerek.
7 aySonuçta birlikte gideceksiniz almaya. Kadına satmış olmayacak ki.. Erkeklerin yalanlar işte araba karının üstüne olsa sanki ayıp
10 YorumlaKandırmıs seni, bende yeni aldım pazarlığı eşim yaptı arabamı aldım sakın ustune yapmazsa verme takılarını. Kasko cok çıkıyor sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayİyi haber kizlara pahali falan satmiyorlar
Kotu haber cok yanlis biriyle evlenmissin
Sonuc.. cocuk yapmak icin sakin acele etme
Öneri. Sakin daha fazla para kaptirma ilerde dizini daha cok doversin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayNe alaka anlamadım ki arabayı sadece sen alacaksan ve 2. ci el olursa Ha Kadın zaten bu işlerden anlamaz deyip Faiş fiyattan satarlarsa bunu kastediyorsa tamam ama sıfırsa ve beraber alacaksanız sacma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayArabayı almaya sen tek başına gideceksin herhalde? Eşin düpedüz sana oyun ediyor kendini çok akıllı sanıyor. Sırf araba üstüne olsun diye. Arabayı almaya karı koca beraber gider beraber bakar sonuç olarak.
00 YorumlaVallah ben sanıyordum ki araba kadının üzeri geçirilirse daha az ödeniyordu sanıyordum ama kanunlar herzaman değişiyor
00 Yorumla- Arabalar konusunda 523 cevap paylaştı.
u 7 ayKadın erkek değil de ilk aracın olduğu için sigorta fazla çıkar belki onu anlatmak istemiştir dicemde alakası yok gibi bilemedim
00 Yorumla
7 ayIlk araban ise sigorta kasko fazla çıkıyor onu kastetmiş olabilir. Onun dışında fazla vermiyorsun
00 Yorumla
7 ayAhshahshshha gülmem geldi sorry🤭 araba için altınlarını bozdurma değmez hele seni düdüklemeye çalışan kocana hiç değmez.
00 Yorumla
7 ayHiç alakası yok ama bence adamın üstünü olması da bir şey fark etmez evlilikte alınan mal ortak oluyor
00 YorumlaAlakası yok pazarlığı o yapsın noterde imzayı sen atarsın. Anlamadım ama bence yokuşa sürüyo olayı
00 Yorumla
7 ayKurnazlık yapıyor. Senin üstünde olacak olmasını kıskanıyor. Hayır diyemiyor bahane üretiyor.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı.
s 7 ayÖyle bir şey yok ancak ilk araban ise sigorta ücreti fazla oluyor bir de sanırım 30 yaşından küçüksen fazla oluyormuş
00 Yorumla
7 ayBöyle bir şey olabilir mi sence mantıklı geldi mi sana bu, resmen kandırmaya çalışmış. Kahkaha atıp çok komiksin deseydin
00 Yorumla
7 ayhayır bu doğru değil. araba pazarlığını yapsın. noterde senin üstüne alınır satıcıya ne ki kimin aldığı?
00 YorumlaArabalar konusunda 490 cevap paylaştı. Kız erkek farketmez seni kandiriyor. Öyle demekle ayıp etmiş
05 Yorumla
Soran7 ayBana sigorta sana fazla gelir dyo
Soran7 ayKalbim çok kırılıyo anlamıyprum bu işlerden de artık bıktım bıktım anlamıyo beni
- 7 ay
Ben o kadar annemin babamın verdiği bileziklerini verdim bu araba bana ait dersin yasada
Düğün günü takılar kimde kalır?
Hukuk Dairesi, 2017/1769 Esas 2018/13037 Karar sayılı ve 19.11.2018 tarihli ilamında; “Evlilik sırasında kadına takılan ziynet eşyaları kim tarafından alınmış olursa olsun ona bağışlanmış sayılır ve artık onun kişisel malı niteliğini kazanır.24 Eyl 2024
7 ayOnun kızla ilgisi yokta ilk arabaya daha çok sigorta ödüyorsun vs
10 YorumlaYab yok pazarlığı o yapsın tapuda sana geçer. İtiraz ederse takı verme
10 Yorumlaapla sen ne naif ne guzel bir kadinsin.. yok oyle bisi yaa. senin kocan seni yemis..
10 YorumlaEşin seni yiyor gibi gözüküyor. Arabayı kendi üzerine yap.
10 YorumlaGüzel bir dolandırıcı ile evlenmişsin tebrikler.
11 Yorumla- Arabalar konusunda 398 cevap paylaştı.
7 aySenin kocan cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor baksana şeytana
00 Yorumla
7 ayAraba üzerine olursa şu an sigortalar tecrübesiz kişiler için çok pahalı. 30k civarı çıkar.
00 Yorumla
7 ayHatun Eviniz yoksa kirada oturuyorsanız ev almaya bakın boş ver arabayı
00 Yorumla
7 ayDerya Baykalın hayat hikayesini oku gel hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayArabayi kendi alsin , sonra ustune yapsin. Yaw gidip 300 k niye verirsinki. Arkadas yardim etme demiyoruzda şu kendi sinirlarinizi kimseyw astirmayin. Kendinize bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayDaha önce hiç aracı olmayan kişilere ve yaşı genç olanlara bir miktar trafik sigortası falan pahalı çıkabiliyor. Hasarsızlık indirimi falan gibi şeyler varya onlardan mahrum oluyorsun. Fakat araba parası yanında dişe gelir bir miktar olmayacaktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla
7 aytabi ki öyle bir şey yok. yalnız senin üzerine de olsa farketmez. evlilikte alınan mallar ortaktır.
00 Yorumla
s 7 ayOlsun, bi akıllılık yap ve ne olursa olsun o arabayı üzerine yaptır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayIlk defa araban olacaksa sadece sigorta fazla çıkıyor. Ama ileriye dönük bir Garanti için araba üstüne olmalı.
00 Yorumla
7 ayHic araban olmadiysa sigorta yuksek cikar ama bu onun icinde gecerli kadin erkek farket. iyo yani düşmeyin boyle seylereee yok oyle biseyyy cinsiyete gore fiyatlandirma nedir yaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen niye evlenmeden 300 bin kadar para verdiğin kısma takıldım asıl.
10 YorumlaArtık takılmayın böyle maddi konulara evlilikte hem üstelik yanlış anlatmıssın sanirim sigorto ve kasko her sene fazla çıkar senin üzerine olursa doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 aySakın evlenme paralarını yemiş senin boşan bence. Ve kandırıyor seni resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBoşa boşa boşa boşaaaaaaa seni kullanıyor resmen. Ezik herif
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYakında boşanırsınız diye senin üstüne yapmamak için kurnazlık yapmış aklınca şrefsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayEv hanımıysan araba vergisi vermiyorsun diye düşünüyorum adına olsa rahat edersiniz
01 Yorumla- 7 ay
İyi de kız ona 300 bin lira vermiş o da ev hamımı olsa bile fedakarlık yapsın üçe beşe bakmasın
😂😂pazarligini o yapacak sonucta noterde sana devredecekler Yok oyle bisey sade sigorta kasko yuksek cikar ilk olacagi icin
00 Yorumla
7 ayEsin seni kandırmaya çalışıyor ayrıca evlendikten sonra alınan her şey ortak sanada olsa onun üzerine de olsa ortak sayıyorlar
00 YorumlaYarın bir gün boşanırken arabayı sağlama almak içindir 🤗
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği