8 aylık evliyiz. Ikimizde çalışıyoruz. Ben atanali cok olmadi. 2 sene oldu. Haliyle pek birikim yapamadım. Kazandigimin bir kismini da ceyiz falan yaptim evlenirsem diye.
Eşim benden önce işe baslamis, birikimi var. Benden de daha iyi kazanıyor. Dugunden kalan altinlar var ama dokunmuyoruz, simdi bozdurmak mantikli gelmiyor. Yani kabul etmiyor eşim altinlara dokunmayi.
Esimin arabası var ama o kullanıyor. Sabah işe bırakıyor bazen. Ama onun disinda ya yürüyorum ya da otobuse biniyorum. Iş yerimde uzak. Hem heves ediyorum kendi arabam olsun diye hemde bana da kolaylik olur.
Oyle luks pahali bir sey de istemiyorum. Arabalar zaten ucmus durumda. vergisini, bakimini, sigortasini ben öderim. Ama eşimden nasil araba isteyecegim bilmiyorum.
Kendi biraz birikmisim olsa araba almak istiyorum sen tamamlar misin diyecegim ama dedigim gibi o da yok. Bu pahalılıkta birikim yapamadim açıkçası. Bekarken paramin cogu kiraya, faturalara falan gitti. Nasil soylesem? Istersem alir mi bilemiyorum. Cekiniyorum da bir yandan.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer