9 ayİlginç bir istek ama makul anlaşılabilir.. Benim ehliyetim yok gidip hak kazandım dosyam vardı ama çıkarmadım çünkü araba kullanmayı sevmiyorum.. Onun yerine sevdiğim şeyleri ehliyetini aldım.. Araba kullanmak ya da kullanmamak bir ilişkide bir insanı bir şey yapmaz ama.. Evlilik hayatım boyunca yemekleri ben yaptım bu beni kadın yapmadı :)).. Şartlar sevilen seylersevilmeyen şeyler ilis'kyi ve dinamiklerini şekillendirir..
Ayrıca ben ehliyet aksqm işteki şoför arkadaş ıssız kalır.. Bne kullanmıyorum diye şoför var :))
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 ayYa neticede herkesin arabası olacak diye bir kaide yok ama şoförlüğü varsa ileride araba sahibi olabilir ya da belki o kişinin fiziksel durumu buna müsaade etmiyordur tek kriterinizin bu olması doğru değil ama maddi olarak bir insanın ev veya araba sahibi olması güzel olur ama her şeyi bu şekilde değerlendiriyorsan mutlulukla bulamazsın
10 Yorumla
Ben seni anladım ve katılıyorum sana. Yanimarabayı geçtim eğer maddi manevi bir engeli yok ise ehliyet almak bence şart. Yani düşünsene evlendin çocuk var veya hasta oldu veya sen oldun, kapıda araba var ama kullanamıyor. Yani araba kullanmak erkeğe yakışır.
03 Yorumla
Soran9 ayAklı başında bir erkek sağol
Soran9 ayRica ederim
Arabalar konusunda 1,5b cevap paylaştı. Araba ileride alınabilir ama ehliyet ve ileri sürüş tekniklerini bilen şoför olabilmek şart
03 Yorumla
Soran9 ayNe demek istediğimi anlayan bir erkek daha. Çok absürt bir şey yazmadım olması gereken şeyi dillendirince türk kızı oluyoruz
Soran9 ayRica ederim Semih ne demek
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konu tamamen kişisel bir tercih aslında. Ama şöyle düşün; bir ilişkinin temel taşı sevgi, saygı ve uyum olmalı. Ehliyet veya araba bir ilişkinin olmazsa olmazı değil. 😉 Eğer gerçekten aradığın şey bir eş değil de yalnızca bir şoför ise, belki kendi önceliklerini tekrar gözden geçirmek daha doğru olur. Zaten senin araba tutkunu görünce, ehliyet olayını birlikte çözmek bile keyifli bir yolculuk olabilir! Sen yine “gelenek” dediğin fikirlere fazla takılma, hayatı biraz daha geniş bir perspektifle yaşa derim. 🚗✨
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı.
9 aybakınız araba kullanma becerisi cinsiyete değil, bireyin yeteneklerine bağlıdır. Yani erkek olamk iyi araba kullanır anlamına gelmez, ben ne Kadınlar tanıyorum erkeklerden daha Şoför bak sürücü demiyorum Şoför eminim ikisi arasındaki farkı biliyorsundur
10 Yorumla - Arabalar konusunda 419 cevap paylaştı.
9 ayBen 18 geldim direk ehliyeti aldım
00 Yorumla - Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 9 aykızlar sevmez
03 Yorumla
Soran9 ayAlakasız cevap bu 😂
- 9 ay
Kızlar arabası ve ehliyeti olmayan erkeği sevmezler. bu da erkeğin istese bile ilişkiye başlamasını zorlaştırır.
illa uzun mu yazalım anlamanız için :D
Soran9 ayEvet uzun yaz kfkfkf
Ehliyetim var arabam yok, alabilecek durumum da var, almıyorum.
Çünkü dünyanın 3 katı fiyatına araba almanın enayilik olduğunu düşünüyorum.
Mecburiyetten araba almak zorunda olan insanları ayrı tutuyorum, hiç bir mecburiyet olmayıp bu fiyatlara araba almak için enayi olmak lazım.
Aynı şekilde dünyanın en pahalı yakıtını almak, en pahalı servis ücretini vermek, en pahalı ama hiç bir işe yaramayan sigorta ya da kaskosunu ödemek, en pahalı yollarını kullanmak zorunda kalıp birilerini zengin etmek ve yollarda ki ruh hastalarıyla karşılaşıp hayati tehlike yaşamak için gerçekten enayi olmak gerekiyor.Yani sen büyük ihtimalle kafası sağlıklı çalışan düzgün insanları silip atıyorsun.
Ayrıca araba kullanmanın erkek ya da kadın olmayı belirlediğini de ilk kez senden duyuyorum, bakalım daha neler duyacağız...
21 Yorumla
Soran9 ayYazdığım soruyu okumamışsın sanırım. Hem ehliyeti hem arabası olmayan erkek diyorum. Ehliyeti olması şart.
9 ayEhliyet babanın arabasının olup olmamasıyla alakalı. ortalama 25 27 yaşlarında iyi kazanmaya başlayan erkeklerden babasında araba vs yoksa ehliyet beklemek saçma. ev parası ardından araba parasının 4 te 3 ü tamamlanınca ehliyet almayı düşünüyorum. kullanmayacagım boşa duracak ehliyet için kurs para dolu zaman harcamaya ne gerek var. ehliyeti olan erkeklerse genelde uzun yolumuz da ne güzel iki sürücü olur kafasıyla eşine ehliyet aldırmaya çalışıyor. ilerde kendi arabam olsa bile eşime araba alırım o da aile işlerini, kendi işlerini o arabayla halleder. erkeğin hiç işi yok özel şoförlükle uğraşacak
10 Yorumla
9 ayÜff vik vik öteceğine arabasız erkekle konuşma ne burada konusuyon Canın sıkılmış trol yapıyım demişsin. Git bizene ne yapıyosan yp, zorla mı seni arabasız erkeğe yamıyorlar. gelmiş bide sormuş sazan erkeklerde atlıyor sonra Türk kızları şöyle böyle dır dır vır vır.. Siz nesiniz ki sizi iyi kız bulsun nokta!
20 Yorumlasaçma bi düşünce üzgünüm ilişki ile alakası yok yani ona bağlaman saçmalık, tamam herkesin ehliyeti erken yaşta olsun 30 lara kalmasın bun da okey de Allah korusun sağlıksal durum oldu bir yakının hastaneye götürmek için vesaire fakat bu bakış açısı lüzumsuz olmuş
01 YorumlaArabayı ehliyet sürmüyor sonuçta. Usta olup iyi sürüyorsa uzun yol yapıyorsa ehliyet onun için bir kağıt parçasıdır. Ama ehliyeti olup acemi olan uzun yola gidemeyen biriyse ehliyeti olsa da bir şey ifade etmez. İlişkiyi ehliyeti olup olmaması ile karar vermek çok sağlıklı olmayacaktır.
10 Yorumla
9 ayBir kadın eşinin araba kullanabiliyor olmasını istemesi çok normal ama araba bilmeyen erkek şöyledir böyledir demek yanlış. Benim mesela ailede araba ile ilgili travması olup kullanamayan erkekler var ve ailesi var. İstanbul gibi bir yerde arabasızlık çok zor ama yapacak bir şey yok. Her insan hem madden hem de kafa olarak bir değil. Arabası olan erkek seviyorsan arabalı erkekle evlenirsin. Bunu tüm erkeklere mal etmek saçma.
10 YorumlaGelenek diyor ki büyük güzel memeleri, kalçaları olmayan kadın ilişkiye başlamamalı. Erkek erkek olduğunu hissedemez
71 Yorumla
Soran9 ayNeyse ki ikiside var
9 ayBenim bile ehliyetim var. Ehliyet almayı düşünmüyorum diyen bir erkek vardı tanıdığım ve aşırı saçma geliyordu bu halleri bana. Eşime araba alacağım derdi ama ehliyet almamakta ısrarcıydı bana aşırı erillikten uzak gelirdi.
01 Yorumla
Soran9 ayBeni anlayan biri
9 ayyaşınıza göre diyorsanız haklısınız ama bende şu düşüncedeyim ben elimde hiçbir şey yokken yanımda duran kadın elime geçeni sonuna kadar hak edebilecek tek kadındır şahsi düşünce ama yaşınıza göre çok haklısınız görüşünüzde
00 Yorumla
9 ayMillet 35 yaşından sonra Avrupa'ya Amerikaya yerleşip dil öğreniyor yeni hayat kuruyor Bizim türk kızı da 30 yaşından sonra ehliyet alsa ne faydası olur diyor Türk kızıyla ilişki yaşamayın beyler Hayat enerjinizi emerler hayatınız kararır
10 Yorumla
9 ayÇok saçma sapan bir konu açmışsınız gerçekten. siz bir insanı severken Ehliyetin var mı diye mi soruyorsunuz? daha başka bir şey yazmayacağım size. Allah yardımcınız olsun gerçekten :)
20 Yorumla
9 ayvay mk ben normal birini buamiyorum burada ehliyetsiz istemem diyen var
211 Yorumla- 9 ay
Bunlar istediklerini bulurlar biz yalnız kalırım canım mxzbmsmx
- 9 ay
Dinleme sen onları
- 9 ay
@Evelynyilmaz kendimi iyice zavallı, ezik hissediyorum bu kendini beğenmiş para avcısı kızlar yüzünden
- 9 ay
boş ver boş ver
- 9 ay
@Evelynyilmaz ehliyetim yok diye çok ezik hissediyorum kendimi off ya
- 9 ay
Alırsın acelesi yok
- 9 ay
@Evelynyilmaz çok iyi geldin bana.
- 9 ay
Boom olmuş boom
Boom diyen bi kedi var hani o jdjdj
Soran9 ayNefes alsın yeter modunda değilim ondan
- 9 ay
Ouu laf soktu hdjdj
Biz oyleyiz ya aynen
Sen senin araban ve ehliyetin yok diye ilişkiden uzak duruyor musun?
22 Yorumla
Soran9 ayAnlamıyorsunuz ://
Hahahah alemsin kız ben erkek olmak istemiyorum 😂😂
Bende erkek olmuşum haberim yok tek araba suremiyorim 😂😂😂
01 Yorumla
Soran9 ayHahahahaha
9 ayTır ehliyetim ve ağır nakliye şoförlüğü için belgem var yanıcı patlayıcı madde taşıma belgem var kepçe vinç forklift ehliyetlerin var kabul horurmuyum acaba genel olarak 🤣
00 YorumlaMilyon dolarlaeı olmayan erkekler ilişkiye başmamalı ama bi beyni olmayan karşı cinste ilişkiye başlamamalı
08 Yorumla
Soran9 ayAlakasız anlamadım bile ne dedigini
Soran9 aySen anladıysan iyi 😂
Soran9 aydemek ki ben kusursuz anlatmisim tesekkürler
Soran9 ay:)))))
Soran9 ayTm
Gizli Üye(30-35)9 ayHay erkeğinize kadınınızım ya gerçekten satılık maldan farkınız yok. Eskiden başlık parası verilmiş ya sizi almak için koyun alır gibi. O hesap işte eviyle arabasıyla sizi satın alıyor erkekler. Ehliyet konusu bahane, sen mal mülk istiyorsun.
01 Yorumla
Soran9 ayŞimdi sıra sizde
Benim 10 yildir ehliyetim var ama özel arabam yok babamin arabasini kullaniyorum. Arabasi olmayabilir ama ehliyet sart. Durumu ne olursa olsun
02 Yorumla
Soran9 ayKesinlikle ehliyet şart araba önemli değil
9 ayE yaanii, hatta bu devirde helikopteri olmayan erkek de kendine "erkeğim" deyip ortalıklarda dolaşmasın bir zahmet.
10 YorumlaNe alakası var ya. İkisi de ortak bir yer belirleyip otobüs veya metroyla gelebilir.
21 Yorumla
Soran9 ayTamam
ehliyete katılıyorum.
ama erkeklikle alakası yok metalden bir kutuyu ölmeden hareket ettiremeyecek bir mal olmamak lazım.
00 Yorumla
9 ayAraba kullanmak ve erkek olmak ne alaka? O zaman kadın sürücü kursu öğretmenlerinin niye hepsi erkek değil bu mantıkla?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayArabası ve ehliyeti olmazsa ilişkiye başlamamasi gerektiğini dusunen... bunu zaruri gören kızla.. herhangi bir erkek ehliyeti ve arabasi olsa dahi ilişkiye başlamalimi? Başka değer verdiğin konu yokmu? En değer verdiğin konu bumu?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayArabayı geçtim ehliyeti bile olmayan erkolar ağlamış yorumlarda 😂 helal kız iyi kudurtmuşsun bunları ahahahahahah bi çükleri var onunla övünüyo vasıfsız ezikler :d
01 Yorumla
Soran9 ayİşte bu kraliçe ahahah ben içimden geçeni söyledim kimsenin kudurmasına gerek yok
9 ay30 yaşından sonra ne farki mi varmis? neymiş o farklar
011 Yorumla- 9 ay
Sorumun cevabıni hala almis degilim
Soran9 ayÇok geç bir erkek 30 una kadar hayatını düzene sokmak zorunda. 30 dan sonra hala bir şeyler yapamışsa ölene kadar öyle devame der
- 9 ay
Belki şartları el vermiyodur?
- 9 ay
Ne yani 30 yaşına kadar duzen kuramadi diye bekar mı kalsın evlenmek isteyen biri
Soran9 ayEvet düzen kuramayan bir insan evlenmemeli, başka soru?
- 9 ay
ya da araba kullanmaktan mutlu degildir trafik stresi cekmek istemiyodur
Soran9 ayOf tamam o zaman yürüyerek gitsin
- 9 ay
Siz neden kendi duzeninizi saglamakla ugrasmiyosunuz da erkege bırakıyosunuz
Soran9 aySağlamadığımı kim dedi ya da nerden okudum? Evim arabam işim gücüm var benim 😃
- 9 ay
Peki o halde ama yinede erkegin ehliyeti ya sartlar ya da kendi keyfinden dolayı almadıgı durumların oldugu gerçeğini degistirmiyo bircok kadın ehliyet almak zorunda degil fakat erkek almak zorunda bunları yapmazsa evlenmem diyip kadının hicbi mecburiyeti olmaması ama erkegin mecburiyet koyması cok sacma benim gozumde madem bu kadar onemli sen duzen kur da erkeğin hicbiseyine mecbur etme
Soran9 ayTamam
9 aySenin araban ve ehliyetin varsa belki yoksa bence gayet denksiniz
01 Yorumla
Soran9 ayBenim var ama söz konusu bu değil bence. Olmasa bile onunda olmayacağının dengesini mi kurcaz?
Denk olmayı bende önemsiyorum maddi manevi en az bana denk olmalı mümkünse benden üstün olsun…
01 Yorumla
Soran9 ayAynen öyle
9 ayHaklı bir isyan🤨
Bende zaten ben varken kadınıma arama kullandırtmam. O bana sarılsın😎
Herkes arabadaki yerini bilsin😉
02 Yorumla
Soran9 ayNerelerdesiniz siz ya şöyle düşünen erkek kalmadı vallahi
- 9 ay
Ben burdayım Bak aslanlar gibi duruyorum
Haklısın valla arabası olmayabilir ama ehliyetinin olmaması normal değil
01 Yorumla
Soran9 ayAynen
9 ayÇok sacma ben araba kullanmayi hic sevmiyorum bu yuzden ehliyeti de mecburen aldim almak icin aldim... Ne yani ben yalniz mi oleyim 😀😅
00 YorumlaYa şoförlüğü olsun hiç değilse hdjgk ama ilişkiye başlamamalı demem
02 Yorumla
Soran9 ayO nasıl olacak kız 😂 ehliyetsiz araba mı sürcek bide
9 ayBu sitedeki kriterler beni çok güldürüyor ehliyet almak yarım saatlik sınav sadece 🙃
10 Yorumla
9 aybunlar bence ilişkide en son bakılacak şeyler bunlar her türlü halledilebilecek konular
00 Yorumla
9 ayNiye? Arabayı da ilişkine dahil edip threesome mı yapmayı düşünüyorsun?
00 Yorumla
9 ayGenelek kadının bakire olmasını istiyor ama ortalık patlak dolu
10 Yorumla
9 aysize de ehliyetle mi kayacağız
00 Yorumlae sizde haklısınız nereye kadar sahil köşelerinde bankta oturacaksınız haklı isyan olabilir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYani şoförlük işine bişi diyemem ama araba konusu tartışılır. Misal arabası var evi yok bu adam ilişkiye başlayıp evliliği yapmamalı bu durumda, bide kira mı ödeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ay%100 katıldım, ehliyeti olmayan araba kullanmayı bilmeyen, yol iz bilmeyen erkek tıpkı parasız adam gereksiz adam misali gereksiz ve 10 sıfır geridedir, bizzat ben de buna dahil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayAraba neyse de ehliyeti de olsun bir zahmet
11 Yorumla
Soran9 ayAynen öyle ya
Gizli Üye(18-24)9 ayBenim ayıptır söylemesi spor arabam var araba harici motosiklet ve otobüs ehliyetim var ama ilişkiden uzak duruyorum 3 yıldır ilişkim yok 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayO zmn 30 yaş diye twyit geçseydin ben 22 yaşımda nasıl hepsini halledeyim avel
00 Yorumla
9 ayAraba ve ehliyet olmaması erkekliği mi zedeliyor dostum? Çok sığ görüşlü varlıklarsınız, ehliyetim ve arabam var bu arada.(Mercedes C200)
10 Yorumla
9 ayHevesi yoktur. Benim çok arkadasim var ehliyeti olmayan. Durumu var ama istemiyor
11 Yorumla
Soran9 ayBoş bomboş
Böyle diye diye millet ciddiye alıyor ve herkes yalnız. Yapmayın artık.
20 YorumlaBaşlanmamalı bende hepsi var benimle başlanmalı seni gezdiririm
00 Yorumla
9 ayMeydan boş atın atabildiğiniz kadar 😂 o tarafa, o taraffaaaağ
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGüzel tespit. Hem ehliyetim var, hem arabam var, evlerim var. Demek ki seninle hard bir ilişkimiz için eksik bir şey yok 🤣
00 YorumlaTrilyonum olsa araba istemem motor gibisi var mı
02 Yorumla
Soran9 ayMotorda olur 😃
9 ayBaşlar niye başlamasın. Alakasız şeyler bence.
20 YorumlaBnce de kadinla iliskiye baslanmamali
20 Yorumla
9 ayAyrım yapılmamalı yahu.
20 YorumlaBelki arabayı sevmiyordur
20 Yorumla
9 ayStandartları daha yüksek tut
10 Yorumla
9 ayArabası var diyelim tofasi var ne yapacaksın 😀
10 Yorumla
9 ayYani çok az öyle erkek
00 Yorumla
9 ayEhliyet var
Araba yok
İlişki yok 🥲😅00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat