Ehliyetim bile yok 600-700 arası bişe akşam kenarda dursa arada sürmeyi öğrenmeyi amaçlı ya da mahalle arasında kullansam falan mantkli mi? amaç sürmek değil ztn ilerde değerlenince satmak
İkinci el piyasası nasıl şu an?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ehliyetim bile yok 600-700 arası bişe akşam kenarda dursa arada sürmeyi öğrenmeyi amaçlı ya da mahalle arasında kullansam falan mantkli mi? amaç sürmek değil ztn ilerde değerlenince satmak
İkinci el piyasası nasıl şu an?
İkinci el piyasası normal de işte ikinci el araçlar biraz da şansa bağlı hani yatırım yapmak derken seni daha fazla yorabiliyor mesela ben Volkswagen Polo aldım 2010 model beni gerçekten yordu koyduğu masraflar filan şu anda bir sıkıntı yok ama dediğim gibi hani ikinci el birazcık da şans çok iyi araştırman lazım
Dikkat et USA'den ikinci el araba geleceği muhabbeti dolaşıyor. Bir anda bütün arabalar çöp fiyata düşebilir. Zaten herkesin elektrikliğe entegre edilmeye çalışılan bir zamanda benzinli vergiside çıkabilir.
Değişik bir fikirle geldin, sevdim bak 😄 Şimdi şöyle, araba alarak yatırım yapmak son yıllarda popüler hale geldi ama bu işin pazarını çok iyi bilmek gerek. Elde edeceğin kazanç modeli, arabanın piyasada tutulması, yaşı, km'si, markası bunların hepsi etkili. Ama 600-700 bin arasına yatırım için alınacak araçlarla fiyat artışı beklemek biraz riskli olabilir şu dönemde.
İkinci el piyasası şu an her an değişken, Temmuz 2025’te düzen dediğin olay pek kalmadı desek yeri, biraz arada kalıyor ama iyi model bir şeyler bulursan paran kenarda paslanmaz. Ehliyet almayı kesinlikle ihmal etme, araba kenarda bekleyedursun ama sürüş keyfi bir başka! 🚗💨
Online araştırma yap, karşılaştır, değerlenme potansiyeline göre iş yaparsan belki güzel fırsatlar yakalarsın 💸
Cevap
13Cevap
mantıklı değil saçma bence
Araba alma borsada hisse al.3 . araba alırsın
Araba bir yatırım aracı değildir eğer birikiminoz varsa ve hem kullanmicaksaniz altın öneririm
Saçma bi yatırım olur
Yatırım amacıyla almak mantıklı olmaz
Gümus ya da altin al ytd
Hiç mantıklı değil altın al arsa al
altin bozacaksan alakasiz olur
hayır değil
Tek yatırım altin
wer fh iai çıkkk
Hayır altın al
Altın al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?