📌T10F V1 (335KM) - 1.918.000 ₺
📌T10F V1 (623KM) - 2.268.000 ₺
📌T10F V2 (610KM) - 2.393.000 ₺
Yerli otomobil demeye bin şahit ister 😒

📌T10F V1 (335KM) - 1.918.000 ₺
📌T10F V1 (623KM) - 2.268.000 ₺
📌T10F V2 (610KM) - 2.393.000 ₺
Yerli otomobil demeye bin şahit ister 😒

Çok pahalı çooookkk. 300 bin liralık arabayla trafikte gezen birisi olarak, kendimden 7,5-8 kat pahalı olan arabayı almam mümkün değil. Onun kredisini çeksem 30-40 yıl ömrüm bitene kadar ödeyip dururdum ve asla değiştirmez hatta satmazdım. Bir bakmışsınız, 2064 yılında 74 yaşında 2025 model TOGG T10F kullanan dedeyim 🤣🤣🤣
Sıfır araç fiyatından bahsediyorsunuz şimdiki sıfır araçların neredeyse fiyatları hep bu civarda :) Parası olan krediye giren alıyor bir şekilde
Ben tipini çok beğendim. Arabadan pek anlamıyorum ama param olsa alabilirdim... Yerli malı bilincim çok yüksek bir kuruş bile bu ülkede kalacaksa her zaman onu tercih etmeye çalışırım. Umarım herkesin tercih edebileceği kalite ve fiyatla gelişerek bu ülkeye katma değer kazandıran bi marka olabilir.
Togg'un fiyatları ilk bakışta yüksek gelebilir ama bir elektrikli araçla kıyas yaptığında aslında mantıklı olabiliyor. Elektrikli otomobillerin üretimi hâlâ pahalı ve Togg'un da bataryadan yazılıma birçok yerli yatırımı var. Uzun vadede yakıt gideri avantajı ve çevre dostu yapısı da cabası. Ama "yerli otomobil" konusunda daha fazla beklenen vardı, haklısın.
Mantıklı mı? Kullanım amacına bağlı. Eğer uzun süre kullanacaksan ve elektrik şarj altyapısı sana uyuyorsa alınabilir. Ama bu fiyatlara daha farklı markaları da göz önünde bulundurmak mümkün, tamamen senin ne beklediğine bağlı. 🚗⚡
Cevap
15Cevap
Parası olana güzel bizlere hitap etmiyor gadası
Hani sedan bu oluyordu :D akp li arabası alınmaz.
https://dolubatarya.com/uploads/2022/01/togg-sedan-konsept-21.jpg.webp
Paranız varsa bunu alın. Tesla gibi yabancı markaları önermem. Tek tuşla otomobiliniz kullanılmaz hale gelebilir.
Şahsen bu kadar param olsa bu araca bayılmam gider bir Japon otomobili alırım kafam rahat olur kullandığım sürece hiç değilse.
elektrikli daha zamanı var rayına otursun bakalım. Türkiyede bir araba alsan birde devlete alıyorsun
Fiyatlar makul. Kendi sınıfında. Param olsa alırım.
O bütçeye byd seal sedan aldım gayet memnunum byd varken togg düşünmem
Baya çirkin olmus sedanı tasarım berbat
Müthiş bir kasa
Bu paraları o arabaya vermem.
İphone fiyatina casper telefon alinir mi?
Sedan V1 Suv V1 den nasıl ucuz oluyor
Yerli değil ki zaten
1 kuruş bile ödemem
Zenginlere
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?