TOGG'un ortaklarından Tuncay Özilhan arabanın fiyatının 900 bin TL civarında olacağını açıkladı.
Siz fiyatı nasıl buldunuz? Ucuz mu/pahalı mı?
#kafamıngüzelligi

TOGG'un ortaklarından Tuncay Özilhan arabanın fiyatının 900 bin TL civarında olacağını açıkladı.
Siz fiyatı nasıl buldunuz? Ucuz mu/pahalı mı?
#kafamıngüzelligi

Arabaya göre uygun; ama bana göre aşırı pahalı. Üstelik işitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, elektrikli araçlarda kw sınırlaması hakkında zerre kadar bilgim yok. Bu arabayı almak benim için çok uzak. Bana en rahat dandik RKS, Yuki Tria, Kral Motor Bello, XEV Yoyo, Citroën Ami uyar.
Ekonomik üretilen bir şey değil zengine hitap ediyor asgari ücret 5.500 TL ortalama evler 1 milyon ülkede üretilen araç 900 bin kira 3 bin şimdi burada mantık bulun
Daha da artar diye düşünüyorum ama pahalı
Cevap
2Cevap
Bu bir atasözünü akılıma getirdi, bunlar doğmamış çocuğa don biçiyorlar, o hesap.
Baz modelidir o. Yukarı doğru çıkar…Bizden vergi alınmayıp fiyat düşse bari de bize de yarasa.
Gümrük birliği üyesi olduğumuz için ilgili ülkelerden ithal edilen arabalara uygulanan vergilendirme aynı oranda yerli otomobile de uygulanmak zorunda. Ama uzun vadeli ve faizsiz kampanya falan yapıp cazip hale getirirlerse belki faydası olabilir.
@elcdrummer Teşekkürler. İyi ki varsınız…🍀
herkesin altında bi togg olacak (!)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?