Full elektrikli bir araç alacağım. 4 haftadır piyasa araştırması yapıyorum, test sürüşleri için randevu aldım ama iki model arasında çok kararsız kaldım: BMW iX mi yoksa Cadillac Vistiq mi?
Hayallerim Cadillac Escalade ama fiyatı bütçeyi çok aşıyor.
BMW iX
Cadillac escalade
Cadillac VistiQ
Mercedes eQe 350
Volvo ex90
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Cadillac'lar ülkemizde özel siparişle alındığı için tercih listesinden çıkarıldı. Mercedes EQE 350 alırdım.
Nerede kullanacaksın, uzun yol yapacak mısın?
hayir %80 sehir ici
Eğer sürerken keyif alayım, sportif olsun diyorsan BMW al. Ama benim için konfor, teknoloji ve sessizlik daha ön planda olmalı diyorsan Mercedes al.
Elektrikli araçlara hiç ısınamadım, bu listedekilerden elbette cadillac isterdim ama bütçeyi çok aşıyor ise volvo alırdım. Alman arabaları başımı çok ağrıttı o yüzden hiç ilgimi çekmiyorlar
kuzey amerikada da alman araclarinin parcasi ve bulma suresi cok zor oldugu icin negatif etki yaratiyor. En iyisi cadillac ya da asya araclari ama henuz saglam elektrikli bi asya araci piyasaya surulmedi burada.
Tesla iyi değil mi? Ben Avustralya’da yaşıyorum tesla acayip yaygın burada. Bir de BYD diye marka var güzel diyorlar ama nerenin markası bilmiyorum.
Tesla burada da ilk basta cok patladi ama insanlar soguk sartlarindan dolayi vazgecti trafikte cok azaldi sayisi. BYD cin uretimi teslaya gore cok kaliteli ama ticaret savasindan dolayi %200 vergi biniyor. Ya asya ya da American cikisli araclar burada yaygin.
Volvo ya
Mercedes
Ix cok hos
Tesla y alırdım
tesla kanada da performansi cok kotu kis sartlarindan dolayi. Onu listeye almadim bile
Bende Almanya yaşıum yani Tesla daha iyi bence
anliyorum orada daha degerlidir illaki ama tesla mi byd mi deseler dusunmeden byd derdim. Tesla kullandim hosuma gitmedi.
Doğrudur herkesin tercihi farklı