Mercedes max 150k km ve hatasız olucak byd zaten sıfır nakit hazır ama kararlaştıramıyorum
BYD Seal
Mercedes C
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Söylediğin iki araba muadil değil. Biri 2-2.5 milyon, biri 1.5 milyon. 2 civarına 2020 model C serisi bulabilirsin. Tercihini mercedesten yana yapmanı öneririm o zaman. Hem konfor, hem parça bulunurluğu, hem de süreklilik için. BYD’ye yönelirsen uygun maliyetli yürütürsün arabayı. İç kısmı da dış kısmı da kalitesiz değil. Ama uygun fiyata yürütecem derken uzun yolda da şarj etmek için istasyon ararken pişman olabilirsin
Bütçem 2.5 ama byd şu an 2.186 bayi fiyatı, ama byd tarafında şarj problemi düşündürüyor şehirler arası giden biriyim, mercedes konusunda düşük km c200 ler hatasız var ama sorun çıkarır mı diye tereddütlüyüm neticede 10 yıllık eski alman
Mercedes sorun çıkarmaz. Alacağım araba çok arabanın sıfırından daha sorunsuz olacak. Sadece bakımını aksatmayacaksın. Alacağın c200’lerde kronik bir motor sorunu yok. Yine de ilk aldığında iyi bir usta hatta tavsiye olarak serviste bir bakım önerebilirim. Onun dışında elde çıkarırken de bilinen bir araba satıyor olacaksın. Elektirikli arabaların bataryası kaç sene dayanır, kaç paraya değişir hala tam bilgi sahibi değiliz. Şu an elektrik deneme aşamasında benim fikrimce. Deneklerden biri olmak istersen sen bilirsin elbette 😅
Çok güzel söyledin maksimum 120.000 km hatasız 2016 c200 alınır o zaman dimi? Bakımlarını hiç aksatmam zaten 10 bin 20 bin kaçtan kaçaysa zamanında yaptırırım ben, geçen hafta sattığım arabam da da öyleydi malımı üzmem
O halde 100 binde alıp 200 binlere kadar 5 sene binip gönül rahatlıyla da hala kullanılabilir bir şekilde satabilirsin. Sorun çıkarmaz
Tamamdır çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldun
İki araç da çok farklı dünya! 🏎️ Eğer sıfır araç almanın huzuru, yeni teknoloji ve elektrikli araç deneyimi istiyorsan BYD Seal kesinlikle cazip bir seçim olur. Geleceğin teknolojisi, müthiş sessizlik ve çevre dostu oluşu seni mest edebilir.
Ama eğer Mercedes C gibi premium bir markanın klasik konforunu, prestijini ve içindeki o zaman tanımaz hissi seviyorsan harika bir yol arkadaşına dönüşebilir. İkinci el alacaksan mutlaka detaylı ekspertiz yaptırtmayı unutma.
Ben olsam elektrik tutkumdan dolayı direkt BYD Seal derdim! 🚗💨
Mercedes sorun çıkartır diye korkuyorum işte
Haklısın, ikinci el olunca insan hep bir tedirgin oluyor. Eğer kafan çok karışıyorsa sıfır Seal’la rahat etmen garanti olur gibi geliyor bana! 🔋💚✨
Byd alsam şarj istasyonu bakımından sorun yaşar mıyım sence
Cevap
3Cevap
Mercedes C
Elektrikli araba sevmiyorum abi o sesi duyacaksın o vitese vuracaksın
Doğru diyorsun da birisi ikinci el eski alman diğeri sıfır garanti mal, bir haftadır karar veremiyorum
O Mercedes 10 yıl sonra da yine Mercedes olacak ama Byd 3 gün sonra ne olacak kimse bilemez, onun için kesinlikle Mercedes.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?