Arabalar 2018 model E serisi Mercedes mi yoksa 2022 model yeni Japon araba mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Eski olsun Mercedes olsun Yeni yenidir O yüzden Japon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2018 model E serisi Mercedes mi yoksa 2022 model yeni Japon araba mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Yeni yenidir O yüzden Japon 0 0 Yorumla
aresvsares Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 95% +1 yıl rekabet nedeniyle tüm markalar iyi araçlar üretiyor.. bu yüzden Mercedes, BMW, Land Rover vb. markaları takıntı yapmam.. İlginç bir bilgi size.. Koreli Ssangyong tarafından üretilen Korando modelinin çelik oranı diğer markalardan daha fazlaymş... 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı. her zamna her yerde ölüsü bile 1960 modeli bile Mercedes 1 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl İkisinide sevmedim suv araç tercihim. İlla seçeceksem Japon. 0 0 Yorumla
RB1905 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Honda tabiki elektrikli hem doğa dostu hem tasarruf abidesi 0 0 Yorumla
esomosbyy Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl arabayla alakam yok ya BMW en iyisi değil miydi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır audi daha iyi hepsinden Yorumla
mr_mk Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Japonlar da kaliteli yapar ama ben olsam mercedes'ten devam derim. 1 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 386 cevap paylaştı. Mercedes benz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mercedes 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yeni yenidir O yüzden Japon
rekabet nedeniyle tüm markalar iyi araçlar üretiyor.. bu yüzden Mercedes, BMW, Land Rover vb. markaları takıntı yapmam.. İlginç bir bilgi size.. Koreli Ssangyong tarafından üretilen Korando modelinin çelik oranı diğer markalardan daha fazlaymş...
her zamna her yerde ölüsü bile 1960 modeli bile Mercedes
İkisinide sevmedim suv araç tercihim. İlla seçeceksem Japon.
Honda tabiki elektrikli hem doğa dostu hem tasarruf abidesi
arabayla alakam yok ya BMW en iyisi değil miydi
Hayır audi daha iyi hepsinden
Japonlar da kaliteli yapar ama ben olsam mercedes'ten devam derim.
Eski olsun Mercedes olsun
eski olsun mercedes olsun.
Benz her zaman üstündür !!
Mercedes iyidir ya 😃
Yeni her zaman iyidir
merso tabiiki.
2018 mercedes eskimi awk
Tabii ki Mercedes.
Mercedes benz
Mercedes
Mercedes
Mercedes