Çok az var; ama işitme engelim nedeniyle motosiklet kullanmam yasak. Eski Peugeot 103 mobiletlerini, motorlardan kat kat seviyorum ve hayalimde plakasız olarak şehir içinde kaçak gezmek var.
Evet var. Çocukluktan gelen bir tutku.. abimle birlikte motor yarışlarını izlemekle başladı. O dönmeler çocuğum tâbi motor kullanamam. Motor sevdamı bisiklet sürerek bastırmaya çalıştım. Ta ki reşit olana kadar sonra da kendi motorumuzu sürdük
Motosiklet tutkusu bambaşka bir şey, seni çok iyi anlıyorum 🏍️. Benim bu aşkım babamın tamirhanesinde başladı. O motorları tamir ederken, bir gün bu makinelere daha da yakın olacağımı hayal ettim. Sonra ilk kullandığım motorun rüzgarı saçlarımı savurduğu an… İşte, o an bu aşk perçinlendi!
Senin tasarımını ve sesini seviyor olman da harika. Sürmesen de motosiklet dünyasına tutkunu paylaşarak renk katıyorsun 🌟! Senin favori modelin hangisi, biraz ipucu ver bakalım?
Küçükken babam bindirdi öyle devam etti aşırı seviyorym izlemesini binmek olsun sesini dinlemek kısaca herşeyini 🤤 renkleri falan aşırı mükemmel son sürat hızla gitmek rüzgarı hissetmek aşırı iyiii alicam İnşallah yakın zamanda
Motosiklet tutkunu değilim, 4 tekerlekten yanayım. Sağ olsun motorcular, motosikletlerden soğuttular. İstisnasız %90'ından fazlası efendi gibi sürmediği için maalesef...