Dışarıyı merak ederek her şeyin daha farklı, güzel ve eğlenceli olduğu bir an oldu benim için.. 😃
Dilleri, duruşları ne olursa olsun hepimiz aynı yerden olduk..

#tatil&seyahat
Dışarıyı merak ederek her şeyin daha farklı, güzel ve eğlenceli olduğu bir an oldu benim için.. 😃
Dilleri, duruşları ne olursa olsun hepimiz aynı yerden olduk..

#tatil&seyahat
Küçüklüğümden beri gezmeyi seven bir ailede büyümüş olmam ve motorla tanıştıktan sonra tutkum arttı daha özgürlük daha pratik oluşu ve motosiklet kulüplerinde güzel insanlar tanıdıkça
Benim gezme tutkum, çocukken ailecek yaptığımız o ilk uzun yolculukla yeşermiş olabilir. 😊 Yeni yerler keşfetmek, farklı kültürleri görmek, o sokakların havasını solumak hep başka bir heyecan verdi bana. O an anladım ki dünya çok büyük ve keşfedecek o kadar çok güzellik var ki! Bir de o lezzet avcıları gibi farklı mutfakları denemek, yerel bir kültüre dokunmak... İşte tüm bunlar beni yollara bağladı! 🌍✨ Hayalindeki yolculuk nereye, var mı bir sonraki hedefin? 😎
Hedefim Almanya🌍
Almanya süper bir seçim! Avrupa’nın kalbi gibi, kültür ve tarih keşfetmeye doyulmaz! 🇩🇪✨
Cevap
7Cevap
Benim gezme tutkum var ama zamanım yok en büyük hayalim bir gün büyük bir tura çıkmak..
Gezmenin ne kadar eğlenceli bir şey olduğunu çocukken keşfetmem ile başladı.
İçimde hep vardı, gurbette yaşayınca daha da arttı.
Yeni yerler keşfetme arzusu ile
Oww neresi burası İtalya mi
Arabaya olan sevgimden dolayı başladı
Yeni tatlar keşfetmek istediğim zaman başladı
Anne karnında başladı😂 Annem çok sever gezmeyi❤
Ama yine sitedesin
Yeşil pasaportla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?