Astroloji & Burçlar Sizin burcunuzun tutkusu nedir? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sessizlik sevdalısı 😄 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🫶🏻 Sizin burcunuzun tutkusu nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 974 cevap paylaştı. Yemek aşkı demiş doğru demiş gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç sadece aşk ve sevgi olabilir 0 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Gezme aşkı.. 😅Kesinlikle çok doğru.. İçimde öyle bir gezme aşkı varki anlatamam.. 😅 1 1 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Bnde oleym valla 😄 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% Yay +1 yıl Gezme aşkı sadece gezmek olmamalı yeni yerler keşfedeceksem olabilir dümdüz gezmek bana pek cazip geliyor 0 0 Yorumla
Emre3558123 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcuyum, çok doğru. Gezme aşkı var bende 😊 0 0 Yorumla
íbobeyyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% Balık +1 yıl Sessizlik sevdası 😅 kesinlikle öyle biraz kafa dinlemek istiyorum artık 😅 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl Gösterisi sevmem mutavazi doğallık benim karakterim. 0 0 Yorumla
Kumartaş Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Terazi +1 yıl Akrebim ve aşırı doğru boş zamanlarımda dedektiflik yapıyorum 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% Aslan +1 yıl abartma aşkı mı o ne ki 0 2 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Bazı şeyleri abartmayı seviyor sanrm 😄 Yorumla muraterenist43 Aslan +1 yıl kanka küserim ama Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% İkizler +1 yıl Benim geçmişim yokki sevdam olsun 🙄😒 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 775 cevap paylaştı. Sessizlik sevdasi 0 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Oğlak +1 yıl Yalnızlık sevdasıymış. Külliyen yalan 0 0 Yorumla
Deepinlovess Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 71% Terazi +1 yıl Stalk sevdası ve SEKS! Evet 🦂 BİM 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% Oğlak +1 yıl Başıma beladır bu yalnızlık aşkı çok doğru. 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% Balık +1 yıl Sessizlik sevdalısı bizimkisi 0 0 Yorumla
tuffy_ Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% İkizler +1 yıl Dedikodu sevdası diyo ama alakası yok😂 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 574 cevap paylaştı. Özgürlük 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hız sevdası 0 0 Yorumla
Barbiemiyimneyim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 378 cevap paylaştı. Yemek aşkı yalann. 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 445 cevap paylaştı. Sessizlik 🤣 0 2 Yorumla seyda028 Balık +1 yıl Hc bizlik değil bnce😄 Yorumla windman107 Balık +1 yıl Sevsem de fazlası zarar😶🌫 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Hız sevdası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yemek aşkı demiş doğru demiş gadası
Yengeç sadece aşk ve sevgi olabilir
Gezme aşkı.. 😅
Kesinlikle çok doğru.. İçimde öyle bir gezme aşkı varki anlatamam.. 😅
Bnde oleym valla 😄
Gezme aşkı sadece gezmek olmamalı yeni yerler keşfedeceksem olabilir dümdüz gezmek bana pek cazip geliyor
Yay burcuyum, çok doğru. Gezme aşkı var bende 😊
Sessizlik sevdası 😅 kesinlikle öyle biraz kafa dinlemek istiyorum artık 😅
Gösterisi sevmem mutavazi doğallık benim karakterim.
Akrebim ve aşırı doğru boş zamanlarımda dedektiflik yapıyorum
abartma aşkı mı o ne ki
Bazı şeyleri abartmayı seviyor sanrm 😄
kanka küserim ama
moda diyor ama yalan
dedikodu sevdası
Benim geçmişim yokki sevdam olsun 🙄😒
Sessizlik sevdasi
Yalnızlık sevdasıymış. Külliyen yalan
Döner aşkı, ett 🤤
Stalk sevdası ve SEKS! Evet 🦂 BİM
Yeme aşkıylann Kavruluyruuzz
Gezme aşkı imiş
Stalk sevdası sjsjsjsj
Hiçte abartmam oysa ki
Başıma beladır bu yalnızlık aşkı çok doğru.
Moda aski tam benlik
Sessizlik sevdalısı bizimkisi
Doğallık sevdası
Benimki doğru çıktı la.
Dedikodu sevdası diyo ama alakası yok😂
Bakmadim
Keşfetmek
Başak başak
Gezme aşkı
Özgürlük
Özgürlük sevdalısı
Moda aşkı imiş