Kişilik & Karakter En vazgeçilmez tutkunuz nedir? Serinkan42 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonsuza kadar bırakmam, o benim olmazsa olmazım dediğiniz şeyleri merak ettim açıkçası Futbol İlişki Aile Arkadaşlar Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En vazgeçilmez tutkunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. sigara içmek 0 1 Yorumla Serinkan42 +1 yıl İçmeyin be aga
Vlaad Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gurme erkekler boş bırakır bu soruyu. ne ilişkimizden ne futbolumuzdan ne ailemizden ne arkadaşlarımızdan vaz geçeriz 0 1 Yorumla Serinkan42 +1 yıl Sek erkek cevabı için teşekkürler aga Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. En vazgecilmez tutkum tutku biskuvidir. 0 5 Yorumla Serinkan42 +1 yıl Afiyetle Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Olsaydi ne yerdim. Yorumla Serinkan42 +1 yıl E at konum bisküviden bahsediyoruz yollayayım da ye madem olsaydı yerdin😂 Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Yok yav alsam kendim alirim. Yorumla Serinkan42 +1 yıl Al benim yerime de ye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sigara içmek
İçmeyin be aga
Gurme erkekler boş bırakır bu soruyu. ne ilişkimizden ne futbolumuzdan ne ailemizden ne arkadaşlarımızdan vaz geçeriz
Sek erkek cevabı için teşekkürler aga
En vazgecilmez tutkum tutku biskuvidir.
Afiyetle
Olsaydi ne yerdim.
E at konum bisküviden bahsediyoruz yollayayım da ye madem olsaydı yerdin😂
Yok yav alsam kendim alirim.
Al benim yerime de ye
Azer bülbül