Bir Araba İnsanın Hayatına Ne Katabilir ki?

Önceden bende sıradan bir insandım defalarca terk edildim, sosyal ortamım pek yoktu, hep öfke doluydum, ilgi çekici biri bile değildim. İşlerim yoluna girdi çok şükür, uyumadım çalıştım, kendi işimi kurdum ve biraz parayla herkesin hayal edipte alamayacağı bir araba aldım. V8 bi turbo amg. Aldığım arabayla videolar çekmeye başladım kaç defa ceza yedim, karakolda ifade, ehliyet iptal, trafikten men vs derken videolarım milyonlarca izlenmeye ve binlerce beğeniye ulaştı. O terk eden engel üstüne engel atan eski sevgililerim fanım oldu. Çevrem oldu hemde zengin sınıfı onlarla da ufaktan tanışarak işimi daha da ilerlettim. İnsanlar çarşıya girince direk kafasını çevirip hayran hayran bakarken ben filmi canım arkasında buruk bir gülüş sergiliyorum vay be diyerek. şu an bu sadece dört lastikli bir araba mı yoksa gücün ve tutkunun beni taşıdığı yer mi? Oysa ben hâlâ eski ben. İlk ergenliğimden beri 2013 den beri bu mecrada ara sıra takılan biriyim. Neyse anlatacak çok şey var ama tuhaf bir his. Lan sizin yerinize ben şu soruyu okusam ziddir len trol derdim kendimin bile inanasim gelmiyor
Bir Araba İnsanın Hayatına Ne Katabilir ki?