Arabadan pek anlamam sormam gereken bazı şeyler var yardımcı olur musunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sor bakalım
300k lık bi araba alacak olsan 10-11 yaşında hasarlı araba mı tercih edersin yoksa daha yaşlı hasarsız araba mı
Ağır hasarlı araba alamam nokta
Sor kardeşim
300k lık bi araba alacak olsan 10-11 yaşında hasarlı araba mı tercih edersin yoksa daha yaşlı hasarsız araba mı
Hasarlı araba dediğin hasarı nerden almış bu önemli ikincisi daha yaslı dediğin ne kadar yaşlı.. Arabalrın markalarını ve kaç model olduklarını bi yazarsan ona göre sana bende elimdem geldğince yardım ediyim fikrimi söliyim
Sor bakalım
Abi araba alacak olsan 10-11 yaşında Ağır hasarlı araba mı tercih edersin daha yaşlı hasarsız araba mı tercih edersin?
10-11 yaşında ağır hasarlı sonuçta aynı malzemelerle tamir edilmiş. Yenilenmiş. Ama eski araba her zaman sorundur.
Yani daha mantıklı gibi her yeri değişmiş araba olmasada yinede iyi bi şeçenek gibi zaten her şey çok pahalı ciddi bir kza olmasada fiytlardan dolayı yüksek çıkar heralde
Sorular neydi?
Araba almayı düşünüyoruz 300-350k civarı allah nasip ederde ama nasıl bir şey bilmiyoruz o fiyata ağır hasarlı güzel lüks araç mı eski model hasarsız araba mı mantıklı olur
Ağır hasarlı araçlar bana göre risk ve gereksiz firmalar bu araçlara kasko dahi yapmazlar. Lüks araç zaten ağır hasarlı da olsa bu fiyatlara yok bizim lüks dediğimiz araçlar aslında Avrupa'nın gündelik kullanım araçları. Fikir vermek gerekirse benim için önce güvenlik geliyor daha sonra masraflar ve sonrasında acil durumda satış hızı. Benim aracım 2014 Ford Focus style paket gayet memnunum orta paket gecer ve yan perde hava yastıkları vardır Trend x alt paketi onda yan perde hava yastığı yok diye tercih dışı bıraktım mesela.
Lüksten kastım şey hatchback arabaları seviyorum golf polo scirocco bunun gibiler ama o fiyata çoğu hasarlı arabaların
Araç alırken ağır hasarlı alma derim ve Expertiz kesinlikle yaptır airbaglere ve şaseye güzel baksınlar. Kapıları çamurlukları bagaj kapağı değişen veya boyalı sorun olmaz. Tavan ve kaputta boya değişen olmasın ama ( Satış hızını düşürür ileride satarken sorun yaşayabilirsin ) Önce tercihlerini belirlemelisin nasıl bir araç arıyorsun Manuel mi Otomatik mi mesela?
Senin araban gibi işte abi tek istediğim hatchback araba sedan tarzı sevmiyorum
Takip ettim abi sende edersen mesajdan konuşsak olur mu
Direkt yazabilirsin mesaj açık kardeşim
Benim seviye düşük yazamıyorum abi
Tamam ben yazarım sorun yok 😉
Ben anlıyorum canım nasıl yardım edicem nereden
Ablacım merhaba
Araba almayı düşünüyoruz 300-350k civarı allah nasip ederde ama nasıl bir şey bilmiyoruz o fiyata ağır hasarlı güzel lüks araç mı eski model hasarsız araba mı mantıklı olur
merhaba şekerim nasıl yardım edicem peki
bunu uzmana sor dostum ben gene model önerisi isteyeceksn sandım
Uzman arıyorum ama yok yaa 😂😂
Buyur dinliyorum.
Abi araba alacak olsan 10-11 yaşında Ağır hasarlı araba mı tercih edersin daha yaşlı hasarsız araba mı tercih edersin?
hasarsız araba tercih ederim her zaman. Daha düşük segment alacak olursun öyle lüks bir şey olmaz ama kafan rahat olur
Yaşından dolayıda sorun çıkarmaz mı eski sonuçta , evet hasarsız olarak kafa rahat olur illaki
Evet yaşla birliktr bir çok problem çıkabilir. Şuana kadar aldığım aldırdığım arabalar hep olabildiğince yeni üretim tarihliydi
Yeni üretimden kastın nedir 2-3 yaşında felan mı daha mı eski
Yani evet maksimum 4 yaşında bir araba alırım ben
sanayiye git
Eyv abicim sağol