1 yılYorumlarda sözde kadın erkek eşittir nâralarını atan o feminazi kadın tayfanın, ayrıl ondan, prensese bak kafasında yorumlarını gördüm.
Öncelikle bu kişiyi yargılamadan önce o kişinin belki travmatik bir olay sonucu arabalara karşı yaklaşımı yoktur. Belki trafik kazası geçirdi, belki durumu el vermedi, babasından akrabasından bir hayır görmedi, bu devirde gerek görmedi belki de..
Kim bilir belki gereksiz masraf buldu, sürekli ehliyet yenilemek istemedi belki boşa masraftan kaçınan birisi?
Siz kimsiniz ki, insanları belli bir kalıba sokup, off şuna bak slak ya nasıl almamış, prenses diyerek alay edebiliyorsunuz?
Bu devirde herkes eşit, o halde baba evinden çıkıp asgari maaş düzeyinde kira verip, birikim yapın da ehliyeti arabanızı alın.
Herkesin önceliği farklı bu hayatta, araba ve ev artık lüks kategorisinde. Boş yapmadan önce saygılı olun, sonra insanlar saygısız demesini çok iyi biliyorsunuz.
Rahatsız olan gitsin kendi istediğini çalışıp alsın.106 Yorumla- 1 yıl
İyi yapıştırmışsın lafı 🙏
- 1 ay
@xgökkuşağıx +1 de benden
Soran1 ayFakirler doluşmuş
- 1 ay
🤣 🤣 🤣 nikime bak onda bile değilsin 🤣 🤣 🤣
Soran1 ayAman ne komik aq abazası
En İyi Cevaplar
1 yılBence normal değil fakat araba kullanmayı sevmediği için almadıysa ona göre normal olabilir.
Araba kullanmayı sevmese bile bir erkek ehliyet almalı ne zaman lazım olur belli olmaz.
00 Yorumla
Prensesi üzme yap bi centilmenlikte al hadi 😂 şaka bir yana sorunları olabilir renk körlügü ya da başka sorunları bu yüzden ehliyet alamamış olabilir
00 Yorumla
Bazı insanalrin aileleri cesaretini kırıyor sonrasında da almak istemiyorlar. Tanıdığım bir abimiz var bu şekilde ben ailenin hayatının sorumluluğunu alamam bir kaza olsa diye vesvese yapıyor mesela.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ehliyeti olmaması tabii ki tuhaf değil, herkesin ilgi alanı ve önceliği farklıdır. Ancak, 42 yaş bir kişi için "ehliyet alma zamanı çoktan geçmiş" gibi düşünceler kafanda belirebilir ama unutma ki hayat koşulları herkesi aynı yere sürüklemiyor. 🚗✨
Ayağını denk alsın, senin araba kullanmana gözleri alışacak bu gidişle! Ama madem senden özel bir şey rica ediyor, bunu neden istediğini sormanda fayda var. Ha, sırf üşengeçse zaten o kadar yol gitmeye bile değmez. 👀12 Yorumla- 1 ay
@Popişka her erkek araba kullanmayı bilmeye bilir hiç heves etmemiş olabilir ilgisi yoktur ihtiyaç duymamıştır olabilir yani böyle şeyler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılHerkes aynı olmak zorunda değil. İhtiyacı olmamıştır araba kullanmaya, istememiştir ya da durumu el vermemiştir. Hayatınızdaki insanları neye göre yargıladığınız ve seçtiğiniz sizin işiniz. Ama çevrenizi ona göre elemiş olursunuz. Ehliyeti olup insanlığı eksik kaç insan var. Bence bunun gibi kıstaslarla hareket ederseniz hayat tarzı olarak kendinize çok benzeyen insanlar dışında herkesi eleme riskiniz var. Bu daha farklı düşünen, hayatınıza farklı rüzgarlar estirebilecek insanları tanımanıza engel olabilir (arkadaşlıklardan da bahsediyorum, sadece sevgililikten değil). Günün sonunda bir tercih meselesi tabii.
20 YorumlaReklam ve sinema piyasasında tanınan yaşı 50'yi geçmiş bir yönetmenin de ehliyeti olmadığını biliyorum, çok normal bir şey, bazı insanlar özellikle İstanbul gibi trafiği yoğun şehirlerde kesinlikle araç kullanmak istemiyor, bazı insanlar da hiç bir şekilde araç kullanmak istemiyor, bunun maddi durumla ya da yaşla falan alakası yok.
10 YorumlaEhliyeti olmaması normal, olabilir ihtiyaç duymamıştır kullanmamıştır ya da el konmuştur,
Ama gidip almanı istemesi normal değil, öyle erkek mi olur aw10 Yorumla
1 yıl42 yaşında olup ehliyeti olmayan ve kendini aldıran bir erkekle ne işim var sorusuna cevap ara :)
40 Yorumla
1 yılBenim ehliyetim var ama arabam yok.. Buluşma için bir şekilde kendim giderim. Ha evimden alan da oldu 😅
10 Yorumla
4 ay42 yaşında birinin ehliyeti olmaması kendi tercihi olabilir ama ilk buluşmada kendisini araba ile aldırmak istemesi biraz alışılagelmişin dışında bir talep. Kendi imkanlarıyla gelmesini beklemek en doğal hakkın.
00 Yorumla
1 yıl42 yaşın da dayı ile ne işin var 🙄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAracı olmamasını anlarım ama o yaşa kadar bence ehliyet alınmalı ya kim ne derse desin. O da bir yetkinliğin belgesi, vizyon. Yine isterse araba almaz kullanmaz.
10 Yorumla
1 yılHerkesin ehliyeti olmak zorunda değil. Korkusu vardır belki araç kullanmakla alakalı. Hiç fırsatı olmamış olabilir maddiyattan. Hayatını bilmeden yadırgayamam
00 YorumlaBaşarılı erkek severim yetkin olmalı yanında güvende hissetmeliyim
Ehliyeti olmaması beni çok irite eder ya10 Yorumla- Arabalar konusunda 510 cevap paylaştı.
9 ayYa çok ilginçtir benim 2 numaralı evladım almadı almadı almadı gitti 27 yaşında Almanya'da aldı, insanları anlamak zor
00 Yorumla
1 yılEhliyetim yok araba sürmek gibi bir nedenim de yok düşünüyorum erkek olsaydım da araba sürmek istemezdim ve ehliyetim olmazdi
01 Yorumla
1 yılVar bizde 32 yaşına gelmiş biri. Arabası var ehliyeti yok. Almamış hiç. Sınavdan kalıp kalıp durmuş..
00 YorumlaBelki de özel helikopteri vardır ve seni o hayalindeki meşhur japon restoranina götürecektir, önyargıli olma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizim akraba da 32 yaşında vardır ehliyeti yok araba sürmeyi de sevmez kardeşi diyor ki bunun sevgilisi nişanlısı olsa ben mi sağa sola götüreceğim ya öğrensin 🤣
10 YorumlaHadi ehliyeti yok mesele bu değil beni al demesi bir erkeğin kadına yakışmaz bana ters.
12 Yorumla
1 yılBen bu ahrazlık seviyesine tahammül edemiyorum artık ya
10 YorumlaArabalar konusunda 463 cevap paylaştı. Özel bir işi icra etmesi gerekmiyorsa, kimse araç kullanmak veya herhangi bir konu hakkında ehliyet sahibi olmak zorunda değildir.
00 Yorumla
1 yılEhliyetini yakmış olmasın bence o daha yakın bir ihtimal
10 Yorumla
1 yılEvet normal. Senin bunu böyle sorgulaman anormal ama
10 Yorumla- Arabalar konusunda 549 cevap paylaştı.
u 1 yılEvet normal, herkes araba sürecek diye bir kaide yok
10 Yorumla
1 yılKaptırmış olabilir seni deniyor olabilr de bu yaştaki adamla işin ne
10 Yorumla
9 ayBence olmalı aklı çalışmıyormu ben 19 yasında aldım araba sürmeyi de 16.17 yasında ögrendim
00 YorumlaNormal benim de yok ama yolların kara kabusuyum 😅
00 Yorumla
1 yılGidip onu alacağına, Evinin çöpünü al , dışarı at gel kuzum☺️
00 Yorumla
1 yılEhliyeti olmaması sorun değil de ben olsam kimsenin almasını istemem
00 Yorumla
1 yılVardır belki panik atağı filan ama garip işte düşününce ilk başta garip hissediyor insan
00 YorumlaNormaldir tabi canim ne olacak ki. Hayat bu ne olacaggi belli olmaz.
00 YorumlaEhliyeti yoksa senden neden almanı istiyor
Normal değil diyeceğim de normal
Neden olmasın00 Yorumla
1 yılİnsanın akıl sağlığı ehliyeti olsun. Bu olursa hayata daha mantıklı bakar!
00 Yorumlaehliyeti olmamasi normalde gel beni al demesi pek normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabası yoksa ehliyeti olsa nolur? Arabası olsa zaten ehliyeti de olurdu. Yani senden arabayla almasını isteme sebebi ehliyetinin olmaması değil arabasının olmaması.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılVardır bir sebebi o yaşta biriyle işin ne diyenler kendileri ne oldu acaba?
00 Yorumla Aslinda arabasi varmis ama ehliyeti yokmuş dogrumu
00 YorumlaGenelde erkekler araç kullanır istisnai bir durum ilgisi yok belli ki araç kullanmaya..
00 YorumlaNormal adam bilmiyorum olabilir her şeyi de dramatize etmeye gerek tok ya
00 YorumlaYaşadığı bir trafik kazası kaynaklı olabilir ya da alkolden kaptırmış olabilir..
00 Yorumla
1 yılOlabilir, bazı şeyleri cinsiyetleştirmenin anlamı yok
00 Yorumla
1 yılKaptirmistir belki bişey olmaz. iyi yapistiriyorsa sorun etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNe işin var 42 yaşında ayağına çağıran 31 çekip prenses erkekle mi yatcan
125 Yorumla
Soran1 yıl😅😅
Cevap sahibi1 yılDoğru ama dediğim nerden buluyonuz böyle oğlanları?
Soran1 yılSanalda çok var
Cevap sahibi1 yılSen kaç yaşındasın
Soran1 yıl22yim
Cevap sahibi1 yıl42 yaşındaki biriyle ne işin var ki gel beni işini goruyom 30 yaşındayım
Soran1 yılCiddi ilişki arıyorum
Cevap sahibi1 yılHehe tamam 22 yaşında 42 yaşında biriyle ciddi ilişki ariyorsun he
Soran1 yılEvet evlenme niyetim var dedi
Cevap sahibi1 yılSenin ya da onun babası yönü yasibdaki kızla olmasını isterki sence koycak mala senin pompa yapcak sonra yol vericek gel bari yakiskliyim gör beni spor yapıyorum kaslıyım salagin birine gitcen sen belli ilkini bari benle yaşa en azından zevkten gözunde bayrak eder
Soran1 yılBakireyim ben öyle biri değilim
Cevap sahibi1 yılKızım sen bu gidişle ilk verirsin birine hemen gizliden çıkım ekle konusalim istersen
- 1 yıl
O adam bununla evlenmez kullanır atar
- 1 yıl
@Fenaskr23 bende 23 yaşındayım ama yaşıtlarımla evlenmeyi düşünüyorum adamın arabası yok gel al beni diyor yatağa götürecek bu ciddiyim diyor
- 1 yıl
@Fenaskr23 cidden öyle. Sonra adam yoluna bakacak. 42 yaşına kadar evlenmemiş bunla evlenir sanıyor yazık
- 1 yıl
@Fenaskr23 yaşı büyük evlilik yaşı gelmiş evlenicem diye inanıyor muhtelemen ama o yaştaki adam evlenmez erkekler 25 35 arasında evlenir o da yaşına yakın kadınlarla olur bu kızı da kullanıp atacak çoluk çocuk bakmaz
Soran1 yılBeni düşündüğünüz için teşekkür ederim arkadaşlar o adamın niyeti dediğiniz gibi farklıymış konuşmayı bitirdim. kendi yaşıtım biri ile konuşayım dedim 23 yaşında bir erkekle konuştum o da ilk buluşmada eve çağırdı. Sizce ciddi düşünen bir erkeği nasıl ve nerden bulabilirim?
- 1 yıl
Şu devirde ne genç erkekler ne de büyük erkekler ciddi düşünür. Ciddi düşünen erkeği nasıl mı bulursun yaşıtın erkeklerde deneyerek cinsellikten hiç bahsetmeyerek böyle böyle bulursun
Soran1 yılBir de beni kandırdı zaten kadına kıza doydum senle duygusal ciddi bir ilişki istiyorum demişti hepsi yalanmış
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin 30lu yaşlarda 42 yaşındaki adamla konuşman hata
25 Yorumla- 1 yıl
Peki kaç olmalı yaş farkı
- 1 yıl
@Geologicalengineer kadın 25 ise erkeğin 22-23 olması gerek
- 1 yıl
Yani erkek mi küçük olmalı
- 1 yıl
@ismimineonemivarr Ben 28 im
- 1 yıl
@Geologicalengineer senin kararin ama bence evt erkek 2-3 yaş küçük olmalı daha iyi oluyor
1 yılOlabilir neden olmasın ki? Simdi sen sigara içmiyorsun diye kanser olmaman lazim. Kanser olamaz misin? Eee. Niye yani. Kac defa kaza yaptın mesela? Ben de c sınıfı ehliyet src psikoreknkk var araba kullanmiyorum. Kaza nedenyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl42 yaşında ehliyeti olmayan hemcinslerine de sor aynı soruyu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden yok ona göre ve adamım konumu işi gücüne göre yorum değişir
010 Yorumla- 1 yıl
Konum 🤔
Cevap sahibi1 yıl@Lessismore_ iş güç vs işte. Yani konu maddi mi başka şey mi
- 1 yıl
Mesela bu Dr un ehliyetinin olmamasıyla bir iscinin ehliyatinin olmammasi arasında ki farkı anlayamadım 🤔
Cevap sahibi1 yıl@Lessismore_ ahaha🤣
- 1 yıl
Yaaaa anlata bilir misin 🫡
😅😅😅 - 1 yıl
Her yere taksiyle gidiyorum diye bi bayan Dr arkadaş çok şaşırmış sormuştu ehliyetin var mı diye kadınlar ne düşünüyor nasıl düşünüyor🤔
Cevap sahibi1 yıl@Lessismore_ yok taksiyle gitmek normal asma seninde mi yok?
- 1 yıl
Dm den yazsana anlamadım asma falan 🤔
Cevap sahibi1 yıl@Lessismore_ yok dm6 bende. boş ver uzun hikaye, tüm yorumları oku biraz fikir verir
- 1 yıl
Oke
Gizli Üye(18-24)1 yılCeza yemistir belki. Benimde yok ama onceden vardi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabayla almanı istemesi kişiden kişiye göre değişir.
Ehliyetinin olmaması normal.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir erkeğin ehliyeti yoksa o bu hayatta hicbirsey başaran biiri değildir çünkü beyin çalışmıyor
02 Yorumla- 1 yıl
Klâsik beyin seni
Cevap sahibi1 yılNe alaka
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk olduğuna emin misin abla... şey çocuğu olmasın 😂😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBana göre normal, kadın erkek eşitmiş, öyle diyorlar.
00 YorumlaAlkollü araç kullanırken yakalanıp kaptırmıştır belki 😀😀
00 Yorumla
1 yılkadın erkek eşitti hani... annem 47 hala ehliyeti yok 42 yasında bir adamı da ehliyeti yok diye zorbalayamayız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılsiz niye böyle hııaayaarlarla sevgili oluyosunuz
00 Yorumla
1 yılAdam gibi adam işte biraz da siz kızlar kosturun her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz
10 Yorumla
1 yılSomradan erkek olma ihtimali var
10 Yorumla
3 ayyani pek de normal diyemem belki vardır süremiyordur
00 Yorumla
1 yılbeyni olmadan yaşayan var ehliyet çok önemli gibi gelmedi bana
00 Yorumla
1 yılNiye yok sormak lazım
Belki travma vs olabilir anlayışla yaklaşmak gerek
00 Yorumla
1 yılSende malsın 45 yasindaki amcayla mı sevgili oldun 😂
00 Yorumla
1 yılMillet hayasız olmuş. Amcası yaşındaki adamla konuşuyor. Bunu bir erkek yapsa sapık ilan etmislerdi
00 Yorumla
1 yılAnormal tabi ki bir erkeğin güzel araba kullanabilmesi aşırı eril bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (64)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım